We doen ons best om je de allerbeste service te bieden.

We zorgen ervoor dat jouw scooter helemaal rijklaar is, zodat je gelijk kunt cruisen op je nieuwe aanwinst. Hieronder leggen we ons proces uit voor het rijklaar maken van jouw scooter:

Onze toppers van monteurs checken je scooter grondig als ‘ie binnenkomt. Ze kijken of alle onderdelen er zijn en in topconditie verkeren. Daarna zetten ze alles in elkaar, zoals ‘t stuur, de stoel en de batterij, op de juiste manier.

Onze monteurs fixen de elektrische bedrading zodat alles goed is aangesloten en alle elektronische toeters en bellen werken zoals ze moeten. Ze testen de lichten, claxon, knipperlichten en andere elektrische onderdelen om zeker te zijn dat alles lekker werkt.

Het checken van de batterij is mega-belangrijk bij het rijklaar maken van je scooter. Onze monteurs laden de batterij helemaal op en checken ‘t laadniveau om er zeker van te zijn dat je genoeg power hebt om flinke afstanden te cruisen. Ook geven ze je tips over ‘t gebruik en onderhoud van de batterij.

Onze monteurs zetten je scooter helemaal naar jouw wensen. Ze zorgen dat de stoel, ‘t stuur en andere instellingen precies goed staan zodat jij comfortabel en veilig kunt rijden. Daarna maken ze een testritje om te checken of alles soepel en zonder problemen werkt.

Na het rijklaar maken van je scooter, geven onze medewerkers je een complete uitleg over hoe alles werkt. Alle vragen die je hebt worden beantwoord en je krijgt tips voor veilig en efficiënt gebruik van je nieuwe voertuig.

Bij Scooter Arena zorgen we ervoor dat jouw scooter perfect rijklaar is. We willen dat jouw ervaring vlot en zonder zorgen verloopt, zodat je gelijk kunt genieten van je nieuwe mobiliteitsoplossing. Onze topmonteurs en medewerkers staan altijd voor je klaar als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt.

Met jouw rijklaar gemaakte scooter kun je vol vertrouwen en comfort de weg op. Geniet van de vrijheid en mobiliteit die ‘t je biedt. Bij Scooter Arena zijn we trots op onze top service en ons streven naar jouw tevredenheid.