[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”2/3″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][vc_column_text]

ZAKELIJKE KLANT

Zakelijk scooter rijden wordt steeds populairder in Nederland. Scooter Arena biedt dan ook diverse mogelijkheden voor de zakelijke markt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een scooter op naam van de zaak te zetten.

Voor ondernemers. Scooter op naam van de zaak
Wanneer u een scooter aan een werknemer ter beschikking stelt ziet de Belastingdienst alleen de waarde van het privégebruik in het economisch verkeer als loon.

Dat wordt als volgt berekend: het aantal privékilometers vermenigvuldigd met de werkelijke kilometerprijs en verminderd met de eigen bijdrage van een werknemer voor het privégebruik. Woonwerkverkeer is net als op vier wielen per definitie zakelijk.

Wat veel mensen zich echter niet realiseren is dat u met de aanschaf van een zakelijke scooter, vanwege de lage CO2 uitstoot, al snel in aanmerking komt voor kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

Bedrijfsscooter
De scooter van de zaak wordt steeds populairder. Maar er zijn ook prima mogelijkheden om bij je bedrijf standaard één of meerdere scooter voor algemeen gebruik in te zetten. Het gebruik van een scooter voor bijvoorbeeld boodschappen, een afspraak in de stad of klant- en leveranciersbezoek is een prima manier om de bedrijfskosten terug te dringen.

Promotie
Een hippe scooter als rijdende reclamezuil voor jouw bedrijf ? Dit kan allemaal bij Scooter Arena. Wij wij nemen je de hele zorg uit handen. Speciaal voor bedrijven heeft Scooter Arena “promoot uw scooter” service. Het is dé manier om alle voordelen een scooter te combineren met het op een originele manier promoten van je bedrijf. In overleg met u zal Scooter Arena uw scooter geheel volgens uw huisstijl aankleden. Denk aan; kleur, bestickering, wrapping, etc.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”padding-1-percent” column_padding_position=”all” background_color=”#ffffff” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”small_depth” column_border_radius=”none” width=”1/3″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Scooter Arena
Vespuccistraat 26-28
1057 CM Amsterdam

Tel: +31 (0)20 – 683 73 65
E-mail: info@scooterarena.nl[/vc_column_text][image_with_animation image_url=”5240″ alignment=”center” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” bg_color=”#ffffff” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”padding-1-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”small_depth” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][fancy-ul icon_type=”font_icon” icon=”icon-ok-sign” color=”Accent-Color” alignment=”left”]

Interesse of vragen? Bel nu 020 – 683 73 65!

Bij Scooter Arena vinden we het belangrijk de u tevreden bent.

Scooter Arena staat garant door de beste kwaliteit en klantvriendelijkheid,
en staan de volgende punten zeer hoog bij ons in het vaandel.

[/fancy-ul][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *