Werkplaats

Is je scooter toe aan onderhoud? Wij staan bekend om onze kennis over een service aan de scooter. Met het juiste onderhoud gaat uw scooter jarenlang mee.

Is uw scooter defect en wilt u deze snel, vakkundig en goedkoop laten repareren? Dan is Scooter Arena de specialist in Amsterdam voor reparaties aan uw scooter of bromfiets.

Is het niet mogelijk met de scooter te rijden? Is een band lek? Of start je scooter niet meer? Maak dan gebruik van de haal- en brengservice door heel Nederland.

Scooter pech en wil je snel geholpen worden? Er is altijd een scooter monteur beschikbaar die jou scooter kan komen ophalen. Scooter Arena staat ten alle tijde voor je klaar.

Scooter Arena is een scooterwinkel in het hartje van Amsterdam West. Scooter Arena wil meer bieden en levert daarom uitsluitend scooters van gerenommeerde merken tegen de beste prijs...

Heeft je scooter onderhoud of reparatie nodig? Maak een afspraak en wij zullen binnen een werkdag contact met u opnemen. Telefonisch kunnen we een datum en tijdstip afspreken.

De werkplaats van Scooter Arena

Onderhoud, reparatie of schadeherstel?
Jouw scooter is in onze werkplaats in goede handen. Onze gediplomeerde monteurs zorgen er samen voor dat de kwaliteit wordt bewaakt en werkzaamheden correct worden verricht. Vrijwel alle merken scooters passeren onze werkplaats en worden uitgelezen met de modernste euro 5 uitleesapparatuur.

Door onze strakke planning en grote voorraad onderdelen kan je binnen de kortste keren weer rijden. Van tevoren een afspraak gemaakt? Dan is je scooter in de meeste gevallen dezelfde dag al klaar!