Nipponia Pride Scootmobiel / elektrische driewieler

Nipponia Pride Scootmobiel / elektrische driewieler

2,799.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

150km

2061866

Vermogen

650w

aaaaa

Laadtijd

6-8 uur

Beschrijving

Nipponia Pride Scootmobiel / elektrische driewieler

Zoek je een heerlijk wendbare scootmobiel in een modern en sportief jasje dan moet je absoluut de Nipponia Pride kopen! Ook dit elektrische model is volledig naar wens aan te passen en onder andere uit te rusten met een luxe verstelbare stoel, voetrem, voet-gaspedaal, en ga zo maar door…

Sportief jasje waar je mee gezien mag worden

Scootmobielen hebben normaal gesproken een karakteristiek uiterlijk en lijken daardoor veel op elkaar. De Nipponia Pride maakt korte mette met het traditionele uiterlijk doordat een normale scooter als basis is genomen. Wel alle voordelen van een scootmobiel, maar niet de looks! Een bijkomend voordeel van de Pride is dat hij beschikt over sublieme stuureigenschappen waardoor je veel beter kunt manoeuvreren, zowel in het verkeer als in de supermarkt. De sportvelgen maken het sportieve design helemaal af waarbij het voorwiel tevens uitgerust is met een schijfrem!

De Pride beschikt ook over meer been- en voetruimte dan vergelijkbare scootmobielen. Niet iedereen kan de knieën even goed buigen en daar biedt deze scootmobiel absoluut een uitkomst in. Optioneel kun je ook voor een draaibare comfort-stoel kiezen zodat je vanaf de zijkant makkelijk kunt opstappen. Daar vertellen we je later iets meer over.

Omdat hij volledig elektrisch is, kan en mag je er overal mee rijden. Hij brengt je dus letterlijk van A naar B en waar je maar wezen moet. Je mag er dus mee op het fietspad, voetpad, binnen- en buiten de bebouwde kom op de rijbaan, in de supermarkt of ziekenhuis, en ga zo maar door.

Snelle scootmobiel

De Nipponia Pride staat garant voor plezier en mobiliteit. Bovendien is hij een van de snelste scootmobielen die je kunt kopen! Hij heeft namelijk een topsnelheid van 25 echte kilometers per uur. Bovendien zijn er 3 rijstanden om de maximale snelheid te beperken. Stand 1 laat je tot 12km p/u rijden, stand 2 tot 20km p/u, en stand 3 tot 25km p/u. Het gas is zeer goed te doseren in tegenstelling tot veel andere scootmobielen. Dit heeft te maken met de verfijnde elektronica. Je kunt dus probleemloos een constante snelheid rijden waardoor de Nipponia Pride bij uitstek geschikt is om naast een voetganger te blijven rijden of naast een (elektrische) fiets. Achteruit rijden is uiteraard ook mogelijk met deze elektrische scootmobiel. Tijdens het achteruit rijden klinkt er een waarschuwingspiepje zodat omstanders weten dat ze ook even op jou moeten letten.

Een elektrische scootmobiel is voorzien van een elektromotor en bij de Pride is daarop niet bezuinigd! De krachtige 650 Watt elektromotor is tevens borstelloos en dat betekent dat hij onderhoudsvrij is en voldoende kracht aan boord heeft om jou mee een helling op te nemen, en in een keer tot de topsnelheid door accelereert. De pride is voorzien van een speciale controller, waardoor de scooter zeer geleidelijk op het gas reageert, en dus ook geschikt is voor de ombouw naar lithium accu’s

Lithium accu’s hebben het naast de grote gewichtsbesparing het voordeel dat ze bij goed gebruik makkelijk tussen de 5 en 8 jaar mee kunnen gaan. Door het compactere formaat kan de range met een 3 voud verhoogd worden. Een lithiumaccu kan na iedere rit weer bij geladen worden, en kan ook veel sneller laden.

Volledig aanpasbaar

Waarom de Nipponia Pride kopen? Dat is eenvoudig! De Nipponia Pride is namelijk geheel naar wens aan te passen zodat iedereen er op kan rijden, ongeacht de handicap of beperking. Hieronder lees je een aantal mogelijkheden waaruit je kunt kiezen.

Voetrem (remmen met de voet)

Standaard rem je de scootmobiel af door een van de remhendels in te knijpen. Optioneel kun je kiezen voor de voetrem zodat je met de voet een rempedaal kunt indrukken om te remmen.

Duimgas (gas geven met de duim)

Normaal draai je het linker handvat aan het stuur om gas te geven. Optioneel kun je ook een duimgas-knop laten monteren, links of rechts op het stuur, zodat je gas kunt geven door de knop in te duwen met de duim.

Voetgas (gas geven met de voet)

Net als bij een auto kan er ook een voet-gaspedaal worden gemonteerd zodat je met de voet gas kunt geven en uitstekend de snelheid kunt bepalen. Ook voetgas kan zowel links als rechts op het voetplateau worden gemonteerd.

Comfortstoel

Wil je extra comfortabel zitten en heb je snel last van je rug? Kies dan voor de comfortstoel. De comfortstoel is uiterst goed verstelbaar in alle richtingen en zelfs voorzien van een lende (rug) steun. Hierdoor kun je ontspannen langdurig zitten. De stoel is zowel van voor naar achter te verstellen, is voorzien van een verstelbare rugleuning, en zelfs de armsteunen zijn in hoogte verstelbaar.

Je kunt ook kiezen voor een draaibare comfortstoel. De draaibare comfortstoel biedt de mogelijkheid opzij te draaien zodat je makkelijk in- en uit kunt stappen vanaf de zijkant van de scootmobiel.

Stokhouder

Neem je graag een wandelstok mee? Overweeg dan om een stokhouder te laten monteren. Zo kun je veilig een stok meenemen, waar je ook naar toe gaat.

Opbergmogelijkheden en beschermbeugel

Zoals op de foto ook zichtbaar is, is er een beschermbeugel aanwezig die de zijkant deels beschermd en een eventuele bijrijder van voetsteps voorziet. De beschermbeugel loopt door naar de achterkant waar hij draagvlak biedt voor de meegeleverde topkoffer. De topkoffer is een ruim bagagevak waar je veel in kwijt kunt! Maar er is nog meer bagageruimte aanwezig, want ook onder het zadel en aan de voorkant is opbergruimte aanwezig. De Nipponia Pride is dus een pakezel met 3 wielen! Oja… er is ook een tassenhaak aanwezig waaraan je een tas kunt bevestigen!

Zelf je accupakket kiezen

Het mooie aan de Nipponia Pride is dat je zelf het accupakket kunt kiezen. De accu’s bepalen hoeveel kilometer je kunt afleggen (actieradius). Standaard zijn er gel accu’s aanwezig waar je tot 50 echte kilometers mee kunt rijden op maximale snelheid. Wanneer dit niet voldoende is kun je upgraden naar een luxer pakket welke bestaat uit Lithium accu’s. Lithium accu’s bieden een groot voordeel. Ze zijn namelijk lichter van gewicht, laden sneller op, en gaan langer mee. Je kunt ze namelijk 2000x opladen! Laat je jaarlijks de scootmobiel een onderhoudsbeurt geven dan worden de accu’s opgefrist waardoor ze tot 8 jaar mee kunnen.

Standaard :Gel accu’s – 5x 12 volt 20Ah – bereik = 40 KM (opladen 6-8 uur)

De accu pakketten waaruit je kunt kiezen:

Pakket 1: Lithium accu’s – 1x 60 volt / 20Ah – bereik = 50 KM (opladen 3.5 uur)

Pakket 2: Lithium accu’s – 2x 60 volt / 40Ah – bereik = 50 KM (opladen 6 uur)

Pakket 3: Lithium accu’s – 3x 60 volt / 60Ah – bereik = 150 KM (opladen 9 uur)

Met een optionele 6 of 10 amp lader kan de laadtijd tot onder 3 uur gebracht worden.

Accu uitneembaar laten maken (optie)

Is er geen stopcontact in de buurt waar je de scootmobiel straks wilt gaan parkeren, dan kun je de accu’s ook uitneembaar laten maken. Dit is een optie waar je dus voor kunt kiezen. Wanneer de accu’s uitneembaar zijn dan kun je ze dus uit de scootmobiel tillen en meenemen naar een plek waar je ze vervolgens oplaadt. Een 60 volt 20Ah accu weegt 8kg en een 60 volt 40Ah accu weegt 11kg. Grotere accu’s zijn niet uitneembaar te maken.

LET OP: heb je voor de comfortstoel gekozen (optie), en wil je de accu’s uitneembaar laten maken, dan worden de accu’s in de topkoffer geplaatst. Normaal zitten deze onder het zadel.

Meer opties en mogelijkheden

Naast de aanpassingsmogelijkheden kun je ook kiezen uit een heleboel accessoires. Denk hierbij aan een windscherm, USB aansluiting, handvat verwarming, een beenkleed, of zelfs een grotere bandenmaat! Door een grotere bandenmaat te kiezen wordt de scootmobiel 4cm hoger en rijdt hij nog eens 8% sneller. De standaard bandenmaat is 300×10 en de upgrade bandenmaat is 350×10.

Standaard is er ook een parkeerrem aanwezig. Met de parkeerrem kun je de scootmobiel op een hellend wegdek parkeren zonder dat hij naar het laagste punt rolt. Nog een extra pluspunt dus!

Ruim zitten en toch bescheiden afmetingen

Deze ruim zittende elektrische scootmobiel past door iedere deuropening heen want de afmeting zijn ondanks zijn sportieve voorkomen toch heel bescheiden. De scootmobiel is 70cm breed en 174cm lang (de topkoffer = +16cm). De zithoogte met het zadel is 73cm. Wanneer je voor de comfortstoel gaat dan wordt de zithoogte 76cm. Een draaibare comfortstoel heeft een zithoogte van 79cm.

Nipponia Pride scootmobiel /  elektrische driewieler kopen

Zoek je een kwalitatief hoogwaardig scootmobiel dan moet je absoluut de Nipponia Pride kopen. Een van de sterke punten aan de Pride is de differentieel die het motorvermogen overbrengt naar de achterwielen. Bij dit model is het differentieel vele malen sterker dan bij andere scootmobielen. De cardan is meestal een zwak punt maar bij de Nipponia Pride absoluut niet! In de opties en accessoirelijst kun je kiezen uit een heleboel aanpassingen zodat hij geheel naar wens online kan worden besteld in onze webshop!

Scootmobiel / elektrische driewieler leasen

Een scootmobiel leasen? Bij ons kan dat gewoon! Betaal eenvoudig je scootmobiel per maand en verspreid de kosten. Maandelijks aflossen in termijnen geeft je extra financiële vrijheid. Het leasen bij ons is niet vergelijkbaar met het leasen van een auto want jij bent meteen de eigenaar en blijft dat ook. Leasen is dus een mooi woord voor kopen op afbetaling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nipponia Pride Scootmobiel / elektrische driewieler” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *