MOVE Vigorous 1500 InnerCity II scootmobiel

MOVE Vigorous 1500 InnerCity II scootmobiel

6,299.00

payment-providers

Indien op vooraad

Levering in 5-10 werkdagen

Beschikbaar via nabestelling

2061866

Verbruik

1L : 50 km

Motorinhoud

50cc

Tank inhoud

5 Liters

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

110 km

2061866

Vermogen

800 w

aaaaa

Laadtijd

5 urr

geleverd door heel NL en BE
Ruime ervaring sinds 2010
Officieel dealer A merken
Klanten geven ons een 9,4/10
Termijnbetalingen of lease altijd mogelijk

Beschrijving

MOVE Vigorous 1500 InnerCity II scootmobiel

De Move Vigorous 1500 InnerCity II is een van de meest luxe elektrische scootmobielen die je maar kunt vinden. Hij beschikt standaard over zeer veel opties waar je bijzonder veel plezier van gaat hebben. Het is een zeer praktisch vervoersmiddel die van alle gemakken voorzien is, en je droog en warm verplaatst van A naar B. Met deze driewiel scootmobiel mag je zelfs op de stoep, op het fietspad, en op de weg!

Elektrisch scootmobiel rijden op voetpad, fietspad, en rijbaan

Rijden met een overdekt driewiel scootmobiel op elektriciteit brengt veel voordelen met zich mee. Je mag overal rijden behalve op autowegen en de auto snelweg. Je mag dus wel op de stoep rijden, op het fietspad rijden, en op de rijbaan komen.

Op het voetpad mag je maximaal 6km p/u, en op het fietspad binnen de bebouwde kom 25km p/u en buiten de bebouwde kom 35km p/u. Op de rijbaan mag je 45km p/u.

25km p/u en 45km p/u uitvoering

Je kunt de InnerCity II kopen in 2 snelheden, namelijk 25km p/u en 45km p/u. Ben je in het bezit van een scooterrijbewijs of autorijbewijs dan kun je de 45km InnerCity II kopen. Heb je geen rijbewijs, dan kun je de 25km InnerCity II kopen.

Veruit de meest luxe driewiel scootmobiel uitvoering

De InnerCity II, deze elektrische driewiel scootmobiel dus, is veruit de meest luxe uitvoering. De Move InnerCity II heeft namelijk een hoop extra’s tegenover het voorgaande model, en dat zijn de volgende 10 punten:

  1. Een semi-automatische snelheidsregeling met 3 standen
  2. Luxe hemelbekleding
  3. Een derde handrem op de vloer, vergelijkbaar met die van een auto
  4. Een stille en sterkere 1500 Watt motor (onderhoudsvrij)
  5. Een computer gestuurde controller (rijdt lekkerder)
  6. Een sterkere achteras zonder versnellingsbak (geen onderhoud nodig)
  7. Een audio installatie met Bluetooth en USB
  8. Elektrische ramen in plaats van een handmatig draaimechanisme
  9. Een ruitenwisser met sproei-installatie
  10. Een hoofdschakelaar op het stuur

Maar er zijn nog meer luxe opties standaard aanwezig op dit model!

Zo is hij ook uitgerust met een achteruitrijcamera, ventilatiesysteem met verwarming, elektrische ramen, luxe zittingen, vloerbekleding, Armaflex geluidsdemping, en LED verlichting!

Kortom, zoek je een luxe en overdekte scootmobiel, dan moet je dus beslist de Move Vigorous 1500 InnerCity II scootmobiel kopen!

Warm en droog zitten in een gesloten scoot mobiel

De Move Vigorous 1500 InnerCity 2 is een gesloten voertuig waarin je warm en droog kunt zitten, en je kunt hem besturen met en zonder rijbewijs.

Er is een ventilatiesysteem aanwezig voor frisse lucht, en een kachel van 800 Watt. Koud hoef je het dus zeker niet te hebben in deze fantastische driewiel scootmobiel. Met een druk op de knop kun je een raampje openzetten. De ramen op de InnerCity 2 zijn namelijk elektrisch! Je hoeft dus niet aan een raamslinger te draaien zoals bij andere modellen.

Genieten van muziek terwijl je rijdt

In de elektrische Move driewiel scootmobiel scooter zit je niet alleen heerlijk droog en warm, maar kun je tijdens je rit ook genieten van je eigen favoriete muziek! Er is namelijk een goede muziekinstallatie aanwezig welke voorzien is van een USB aansluiting.

Inparkeren met de driewieler zonder enige moeite

Met de Move scootmobiel kun je zowel vooruit als achteruit rijden. Er is geen versnellingsbak en je hoeft ook niet te schakelen. Alles gaat automatisch. Het is slechts een kwestie van gas geven. Op het dashboard zit een schakelaar waarmee je de rij-richting bepaald. Zo kun je vooruit of achteruit rijden.

Wanneer de driewiel scootmobiel in zijn achteruit gezet wordt, dan zie je op een beeldscherm wat er achter je gebeurt. Zo kun je moeiteloos en veilig inparkeren zonder personen, voertuigen, of obstakels te raken. Omdat de Vigorous 1500 InnerCity II zeer compact is, kun je hem op de kleinste parkeerplekjes kwijt!

Dankzij de computergestuurde controller heb je een zeer goede controle over de gashendel op het stuur waardoor je ook een heel klein beetje gas kunt geven en heel zachtjes vooruit of achteruit gaat.

Ruitenwissers met sproei installatie

De Vigorous 1500 InnerCity II is uitgerust met ruitenwissers en een sproei installatie. Hierdoor blijft het zicht door de voorruit altijd optimaal, dus ook bij regen. Last van beslagen ramen heb je in principe niet, want het ventilatiesysteem verhelpt dit binnen enkele seconden.

Sterke en stille elektromotor

De elektrische driewiel scootmobiel van Move is uitgerust met een sterke en stille 1500w motor. Deze motor is onderhoudsvrij omdat hij borstelloos is. Qua accu’s zijn er een 6-tal accu’s aanwezig (72 volt / 60Ah) waarmee je een afstand van tussen de 80 en 110 kilometer kunt afleggen, afhankelijk van de rijsnelheid. Rijd je langzamer dan haal je meer kilometers dan wanneer je continu op topsnelheid rijdt.

Plezier voor 2 personen

De bestuurder kan plaatsnemen achter het stuur in een eigen luxe stoel. De passagier kan plaatsnemen op de achterbank. Door het slimme ontwerp kan ook de passagier van de omgeving genieten, want de InnerCity II is rondom voorzien van ruiten.

Neem je niemand mee achterin, dan is er meer dan genoeg plek om bagage mee te nemen zoals boodschappen van de supermarkt!

Keuze uit 3 accu opties

Je kunt de Vigorous 1500 InnerCity II kopen met 3 verschillende accupakketten. Hierbij kun je kiezen uit de standaard lood accu’s, een lithium accu pakket, of een combinatie van lood en lithium.

Met het standaard lood-accupakket haal je op een snelheid van 45km p/u 50 kilometer qua afstand. Met lithium haal je 90 km en met de combinatie lood + lithium haal je 130 km.

Koop je de 25km p/u uitvoering dan haal je +/- 20% meer kilometers op een accu pakket. Dit heeft ermee te maken dat een hogere snelheid meer energie verbruikt dan een lagere snelheid.

Veel veiligheid dankzij de remschijven

De elektrische driewieler is uitgerust met remschijven. Ieder wiel is uitgerust met een schijfrem, en daardoor beschik je over veel remkracht. Moeiteloos breng je de scootmobiel dus tot stilstand, zonder dat het remmen veel krachtinspanning kost.

Goedkoop rijden op elektriciteit

Elektrisch rijden is bijzonder goedkoop. Een oplaadbeurt kost je ongeveer 31 cent. Het opladen zelf duurt ongeveer 6 uur. De meeste mensen laden daarom hun elektrische scootmobiel ‘s-avonds op zodat hij de volgende dag weer volop gebruikt kan worden. De oplaad aansluiting zit op een goed bereikbare plek, namelijk aan de achterkant van het mindervalide voertuig.

InnerCity II Kopen of leasen (op afbetaling)

Bij ons kun je de Move Vigorous 1500 InnerCity II zowel kopen als leasen. Met kopen betaal je hem in 1x, bijvoorbeeld met IDeal of per bankoverschrijving. Met leasen betaal je hem in maandelijkse termijnen. Leasen is kopen op afbetaling. Leasen kan in maximaal 72 maanden. Bij scootmobielen zijn de verzekeringskosten heel laag en dan biedt extra uitkomst. Jonge bestuurders zouden soms meer kwijt zijn aan een autoverzekering dan aan de lease van deze elektrische driewiel scootmobiel. In de leasetabel zie je direct wat dit mindervalide voertuig je per maand kost!