Kymco Maxer Scootmobiel

Kymco Maxer Scootmobiel

4,097.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

De Kymco Maxer is een grote, luxe en veelzijdige 4-wielige scootmobiel die bij Scooterarena verkrijgbaar is. Ondanks zijn grootte is deze scootmobiel gemakkelijk manoeuvreerbaar en past hij probleemloos door deuropeningen en kan hij binnenshuis worden gebruikt. De Maxer heeft een breedte van slechts 61,5 centimeter, waardoor hij breed inzetbaar is. Het is ideaal voor mensen die van plan zijn om de straat op te gaan, het bos in, over grindpaden of over grasvelden te rijden, of gewoon lekker een winkelcentrum willen bezoeken. Voor binnenruimtes wordt echter een kleiner model aanbevolen.

Een van de opvallende kenmerken van de Kymco Maxer is de luxe en veelzijdig verstelbare stoel. De zitting is voorzien van kleine gaatjes waardoor de lucht kan circuleren en waardoor je ook bij langdurig zitten geen last krijgt van zweten. De stoel kan vooruit, achteruit, omhoog, omlaag en zijwaarts worden bewogen, terwijl de armleuningen en rugleuning ook verstelbaar zijn. Bovendien heeft de Maxer een groot voetplateau en biedt hij veel beenruimte, waardoor ook lange mensen comfortabel kunnen zitten.

De Kymco Maxer heeft een brede stuurkolom die tijdens het rijden de wind en regen grotendeels tegengehoudt, waardoor je droog en warm blijft. Het ergonomische stuur maakt het rijden en sturen nog makkelijker, omdat je het op verschillende manieren kunt vasthouden. Je kunt met één hand rijden en gas geven, omdat de Maxer over flippers beschikt om gas te geven. De flippers kunnen ook worden gebruikt om achteruit te rijden met minimale inspanning.

Het dashboard van de Kymco Maxer is overzichtelijk en biedt een groot bedieningsgemak. Het LCD-display toont de rijsnelheid, de buitentemperatuur, het bereik van de accu, de tijd en de ingestelde maximumsnelheid. Met een grote draaiknop in het midden van het dashboard kun je eenvoudig de maximumsnelheid instellen en beperken, zodat je veilig tussen mensen door kunt rijden in bijvoorbeeld een supermarkt.

De Kymco Maxer is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de New Maxer en de New Maxer Snel. De enige verschillen tussen deze twee versies zijn de topsnelheid en het prijskaartje. De New Maxer heeft een topsnelheid van 15 km/uur, terwijl de New Maxer Snel een topsnelheid heeft van 19 km/uur. Het bereik van de accu, de motor en de rest van de specificaties blijven verder gelijk. Onder het stuur heeft de Maxer een bagagevak met een 12-volt aansluiting.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kymco Maxer Scootmobiel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *