Vespa Sprint S

Vespa Sprint S

4,199.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

Vespa Sprint 4-takt

Iedereen is ondertussen wel bekend met de status van Vespa. Met de komst van de nieuwe Vespa Sprint 4-takt blijft Vespa haar naam eer aan doen. De Vespa Sprint is een lust voor het oog en de bouwkwaliteit is wat je van een Vespa scooter mag verwachten. Ten opzichte van zijn voorganger, is de Sprint 2020 nu uitgerust met een euro4 injectiemotor. Met deze motor is de Vespa Sprint 2020 een stuk schoner en zuiniger. Dankzij de LED-verlichtingstechnologie in de voor- en achterlichten is de zichtbaarheid ook verbeterd.

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

Vespa Sprint-S RST 4-takt EURO5

Zoek je een sportieve, super moderne, en betrouwbare retro scooter uit het topsegment, dan moet je de Vespa Sprint S kopen. Deze beschikt over een ultra zuinig brandstofmotor, LED verlichting, een USB aansluiting, en een luxe cockpit.

Schitterend design

De Vespa Sprint S is een van de mooiste sportieve retro scooters die je maar kunt vinden. Het ontwerp is tijdloos en sportief tegelijkertijd. Waar je de Sprint aan herkend is natuurlijk de rechthoekige koplamp. De Italiaanse topdesigners zijn er wederom in geslaagd een prachtige scooter met verfijnde details en elementen op de markt te brengen.

2021 Sprint S Vespa heeft een nieuwe kleur

De 2021 Sprint S RST uitvoering van Vespa wordt voorzien van een nieuwe kleur. De nieuwe 2021 kleur is mat zwart! Een van de mooiste kleuren waarin je de sportieve Vespa Sprint S RST kunt kopen. Mat zwart benadrukt het exclusieve karakter van de scooter waardoor de chromen elementen er extra uitspringen. Ook de rode accenten komen beter naar voren bij de mat zwarte kleur. Ook de mat blauwe kleur mag er wezen, want ook die is heel bijzonder. Bij de nieuwe 2021 collectie vervalt dus de kleur Nardo Grey.

Sportieve ‘S’ extra’s

De Sprint-S is sportiever en luxer dan de normale Vespa Sprint. Wat anders is bij dit model,

zijn de rode accenten in de stropdas voorop, de stickers aan de zijkanten, en het logo op de velgen. Het ribbelpatroon in het zadel is ook iets wat de normale versie niet heeft. Wat de gadgets betreft is dit luxe model ook voorzien van LED verlichting en een USB aansluiting in het dashboardkastje. Al met al dus een complete en luxe scooter dus, zoals je van een scooter mag verwachten anno 2021.

High Tech iGet motorblok

Het nieuwe iGet motorblok van de Vespa Sprint S 2020/2021 is van de nieuwste generatie waarbij er injectie technologie is toegepast. De brandstof wordt rechtstreeks in de cilinder geïnjecteerd wat voor nog betere resultaten zorgt. Zo is het brandstofverbruik verder omlaag gegaan en kun je rekenen op een verbruik tussen de 1 op 50 en 1 op 60.

Starten gaat makkelijk dan ooit. Zelfs wanneer de scooter lang heeft stilgestaan, of wanneer het buiten vriest, dan start de motor probleemloos. Bovendien voldoet het motorblok aan de nieuwste emissienorm (euro 5) en mag je iedere milieuzone betreden.

Vespa staat al jarenlang bekend om haar betrouwbaarheid. Dat is mede te danken aan de kwaliteitseisen die het merk hanteert. Alle materialen worden met grote zorgvuldigheid gekozen. Zwakke punten worden opgelost en niet meegenomen naar het volgende model. Zodoende weet je dat je altijd iets goeds koopt. Een van de Vespa kenmerken is dat er geen plastic kappen zijn maar dat de hele body uit een stuk metaal bestaat. Geen rammelende kappen dus!

Volop bergruimte op de Vespa

De Sprint S is net als haar zusjes voorzien van veel opbergruimte. Een helm kun je bijvoorbeeld eenvoudig onder het zadel kwijt, en aan de voorzijde bevindt zich een dashboard kastje welke te openen is door de contactsleutel in te drukken. In het dashboardkastje tref je een USB aansluiting aan waarmee je jouw telefoon kunt opladen. Optioneel is er ook een telefoonhouder/navigatiehouder verkrijgbaar. De ‘S’ is met vele opties uit te rusten en verder te personaliseren. Klik maar eens op de knop ‘alle accessoires’.

Sprint S facelift RST

Halverwege het jaar 2018 is Vespa gekomen met de facelift. De facelift modellen hebben een aantal kleine wijzigingen ondergaan. Zo is de koplamp bij de facelift modellen ook uitgerust met LED, en is het zadel wat steviger geworden. De welbekende stropdas aan de voorkant van de scooter is ook wat veranderd waarbij de lucht-openingen een ander model hebben gekregen. Eind 2020 heeft het motorblok opnieuw verandering ondergaan met de komst van Euro5. De Vespa is dus helemaal up 2 date.

Vespa customize – online samenstellen

Een Vespa customizen en online samenstellen kan bij ons! Via onze online webshop kun je namelijk heel gemakkelijk je eigen custom Vespa scooter samenstellen, door hem aan te kleden met exclusieve opties. Online samenstellen is binnen een paar klikken geregeld en je ziet meteen wat het je kost. Montagekosten zijn er niet wanneer je dit bij je scooter wilt mee bestellen. Pak dus hier meteen je voordeel mee!

Je Vespa customizen kan bijvoorbeeld door voor een Angel Eye koplamp te kiezen, of te kiezen voor  andere velgen, een ander zadel, zwarte onderdelen waaronder sierstrips, andere knipperlichten (Audi of LED Tube), extra beschermbeugels of sierbeugels, en ga zo nog maar even door. Onze accessoire- en optielijst is enorm! Alle denkbare opties hebben wij in de lijst staan en dat betekent dat je jouw Vespa kunt customizen en kunt omtoveren tot een uniek full option model die niemand heeft!

Geweldige kleuren

Je kunt de Sprint S RST kopen in mat grijs, mat blauw, en mat zwart. De Italiaanse benamingen zijn:

  • Grigio Titanio = mat grijs
  • Blue Vivace = mat blauw
  • Nero Matt = mat zwart (2021 kleur)

Zowel de kleur grijs als blauw staat prachtig in combinatie met zwart (zwarte details), en wanneer je de scooter zelf online gaat samenstellen, dan kun je ook metaalkleurige onderdelen inwisselen voor zwarte onderdelen. Er zijn namelijk verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Denk aan een zwarte kap op het motorblok, zwarte sierstrips, zwarte spoilers en afdekkappen, zwarte sierbeugels of beschermbeugels, een zwart hitteschild waardoor ook de uitlaat compleet zwart wordt, en er zijn nog veel meer custom opties die je kunt bestellen! Door te kiezen voor de opties maak je jouw Vespa scooter werkelijk uniek. Tussen andere scooters herken je hem meteen en doordat hij gecustomized is wordt hij nog specialer en exclusiever.

Vespa Sprint S kopen

Wil je de Vespa Sprint S kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dit model namelijk snel leveren, en bovendien kun je hem uit laten rusten met heel veel accessoires. Deze worden gratis gemonteerd! Bij ons kun je hem bestellen in Grigio Titanio (mat grijs), Blue Vivace (mat blauw), en Nero Matt (mat zwart) welke de nieuwe 2021 kleur is.

Sprint leasen

Je kunt bij ons ook de Sprint S leasen! Dat betekent kopen op afbetaling en het aankoopbedrag verspreiden over 12, 18, 24, 36, 48, 60 of 72 termijnen. Dat maakt de scooter makkelijker betaalbaar, en bovendien mag je opties en accessoires in de lease onderbrengen. Voor slechts enkele euro’s extra per maand heb je er bijvoorbeeld een helm en slot bij!

Meer betaalgemak zonder dat je rente betaalt

Soms heb je net onvoldoende saldo, of komt je het je beter uit om de Vespa volgende maand aan te schaffen. Maar voor wie liever niet wilt wachten met bestellen hebben wij een erg mooie oplossing, namelijk de IN3 betaalmethode. Met IN3 kun je het bestelbedrag opdelen in 3 gelijke delen. Het eerste deel betaal je tijdens het bestellen. De andere 2 delen