VESPA GTS 300 SUPERTECH HPE

VESPA GTS 300 SUPERTECH HPE

6,999.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

1L : 70 km

Motorinhoud

278 cc

Tank inhoud

8.5 Liters

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

VESPA GTS 300 SUPERTECH HPE

Een motorscooter met sublieme prestaties en technologische hoogstandjes, dat is de Vespa GTS 300 SuperTech HPE RST.

 

De Vespa GTS-serie is opgebouwd uit vijf verschillende uitvoeringen, waarvan de GTS SuperTech aan de top staat. De meest exclusieve GTS 300 die er op dit moment te krijgen is. Voorzien van de volledig vernieuwde HPE (High Performance Engine) motor met standaard ABS en ASR.

 

Exclusief onderscheid ten opzichte van de GTS 300, de GTS 300 Super, GTS 300 Touring en Vespa GTS 300 SuperSport, is het 4.3″ full-colour digitale display waarmee de GTS 300 Super Tech is uitgerust. Uiteraard kunt u hierop de standaard informatie aflezen, zoals snelheid, kilometers, temperatuur en brandstofniveau. Nieuw is echter de mogelijkheid om het display te verbinden met uw smartphone en VESPA MIA applicatie. Deze applicatie heeft diverse functionaliteiten die u meer inzicht geven in uw rijgedrag of brandstofverbruik, maar ook de mogelijkheid biedt om telefoontjes te beantwoorden, berichten te ontvangen of muziek te beluisteren.

 

Aan de buitenkant wordt de Vespa GTS 300 SuperTech gekenmerkt door velgen en toeterneus met een speciale mat zwarte afwerking. De gele vering van de voorschokbreker geeft een sportief contrast met de kleuren van de scooter, waarbij u een keuze heeft tussen grijs en zwart. Het zadel heeft ook net weer even een andere afwerking dan bijvoorbeeld de Vespa GTS SuperSport. Het zadel van de GTS 300 SuperTech is high-tech afgewerkt met tweekleurig stiksel met gele details.

 

Aan de binnenkant heeft de Vespa GTS 300 SuperTech HPE een behoorlijke upgrade gekregen. Bijna alles aan het motorblok van de nieuwe Vespa GTS 300 is vernieuwd. Zo kreeg de Vespa GTS 300 motorscooter een nieuw soort bougie, nieuwe airbox en werden er wijzigingen doorgevoerd aan het injectiesysteem.

Het verschil in rijcomfort gaat u zeker merken. U manoeuvreert nu nog gemakkelijker door de stad en optrekken en stoppen voelde nog nooit zo soepeltjes. Maar u zult het ook merken in uw portomonee, want de HPE motor is een stuk zuiniger in gebruik.