PIAGGIO MEDLEY 125 S ABS

PIAGGIO MEDLEY 125 S ABS

4,499.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

125cc

Tank inhoud

7L

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

De Piaggio Medley S is ideaal voor het stadsverkeer; dankzij techniek zoals het Stop-Start-Systeem, wat de motor uitzet na 3 tot 7 seconden stilstaan, bespaart u op brandstof bij de verkeerslichten.

 

Bent u op zoek naar een krachtige maar elegante motorscooter voor dagelijks gebruik? Dan is de Piaggio Medley S met 125cc watergekoelde iGet-motor ideaal voor u.

 

De Piaggio Medley S is net als de Piaggio Beverly een high-wheel motorscooter. Standaard is de Medley uitgerust met LED (dagrij)verlichting, ABS, Start & Stop systeem en een buddyruimte waar twee helmen in passen.

 

De Piaggio Medley S is de sportievere variant van de Piaggio Medley. De S versie heeft daarbij een speciaal kleurschema en is verkrijgbaar in 3 sportieve kleuren.

De Medley S is een eenvoudig te bedienen motorscooter die topprestaties levert en ondanks zijn lichte gewicht, in vergelijking met bijvoorbeeld de Piaggio Beverly, uitgerust is voor het zware werk.
De Medley komt in twee uitvoeringen: een standaard en een S versie, waarbij de S versie een nog sportievere look krijgt en een speciaal kleurschema. Verder heeft de Medley S een aantal extra antracietgrijze onderdelen, zoals de velgen, het passagiershandvat en de sierrand