PIAGGIO BEVERLY 400

PIAGGIO BEVERLY 400

7,399.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

399 cc

Tank inhoud

12 liter

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

De Piaggio Beverly is één van de meest succesvolle motorscooters van Piaggio. De nieuwe Piaggio Beverly 400 is uitgerust met HPE, High Performance Motor, en voldoet aan de laatste Euro5 milieunorm.

Het design van de Piaggio Beverly 400 heeft een kleine update gekregen maar is in de basis gelijk gebleven. Elegantie en aerodynamische lijnen karakteriseren deze Piaggio motorscooter.

Nieuw is de volledig LED verlichting, een zadel met fraaie stiksels en een modern LCD dashboard.

 

De grootste vernieuwing zit in de techniek van de Piaggio Beverly 400. Standaard is de Piaggio Beverly 400 uitgerust met het geavanceerde Piaggio MIA connectiviteitsysteem, waarbij u uw smartphone kunt verbinden via bluetooth met het geïntegreerde elektronische systeem van de Piaggio Beverly 400. MIA biedt diverse functionaliteiten die uw rijplezier zullen verhogen. U houdt uw handen aan het stuur, terwijl u via het dashboard inkomende berichten en telefoontjes beheert of muziek afspeelt.

Via de Piaggio app op uw smartphone beheert u de functie ‘Bike Finder’ en ‘Follow me Home’. Met de Bike Finder kunt u gemakkelijk uw voertuig vinden doordat de lichten aan gaan en de toeter zal afgaan. Met de Follow me Home functie kunt u voor een vooraf ingestelde tijdperiode het licht van uw scooter laten stralen nadat u de motor heeft uitgezet.

 

Over de motor gesproken, de Piaggio Beverly 400 is nu voorzien van de krachtigste Piaggio motor ooit: de High Performance Engine. Deze HPE motor heeft nog meer vermogen en behaalt een hoger aantal toeren per minuut. Verder heeft de Piaggio Beverly 400 een nieuwe voorvork en schokdempers.

 

In onze speciale Piaggio showroom aan de Cornelis Trooststraat bent u van harte welkom om de vernieuwde Piaggio Beverly 400, of andere Piaggio motorscooters, te bewonderen. De Piaggio Beverly 400 is een zeer betrouwbare motorscooter met een sportief maar toch elegant ontwerp. U zult hier veel rijplezier aan beleven. Uiteraard begrijpen we dat een Piaggio Beverly scooter kopen best een investering is. Daarom helpt Amsterdam’s Scootercity u graag bij het afsluiten van een lease. Koopt u de Piaggio Beverly 400 direct online? Dan kunt u In3 termijnen betalen.