Sym Orbit 3 EURO5 50cc 4-takt

Sym Orbit 3 EURO5 50cc 4-takt

2,100.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

1L : 55 km

Motorinhoud

50cc

Tank inhoud

5.7 Liters

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

Sym Orbit 3 – Euro5

Super sportief en super betaalbaar, dat is de nieuwe Sym Orbit 3! Deze gestroomlijnde scooter rijdt heerlijk, en heeft bovendien een verrassend laag brandstof verbruik. De elektronische carburateur en elektrische ontsteking zorgen voor indrukwekkende prestaties en een hoge betrouwbaarheid. Zoek je een scooter met uitstraling, welke je eveneens dagelijks voor korte- en lange ritten kunt gebruiken, dan moet je zeker de Sym Orbit III kopen!

Prachtig sportief design

De Sym Orbit III is een prachtige sportieve scooter met een strak en hoekig lijnenspel. Dit zorgt mede voor een stoer karakter. In de neus zit een grote koplamp verwerkt en in het stuur zitten de pijlvormige richtingaanwijzers. De 12 inch sportvelgen, de wave schijfrem op het voorwiel, en de handgreep achterop benadrukken het sportieve karakter van de Orbit 3.

Het voetplateau is vlak waardoor er veel ruimte is voor de voeten. Onder de luxe ruime buddyseat is er voldoende ruimte voor een helm. Voor wie het lastig vindt om een scooter op de standaard te zetten, kan bij deze scooter kiezen voor het gebruik van de zijstandaard.

Aangenaam rijgedrag

Het fantastische rijgedrag van de Orbit III is een groot pluspunt. De wegligging, de vering, het bochtengedrag, het optrekken, en het remmen, zijn allemaal zaken die dik in orde zijn bij deze Sym. Gezien zijn prijs en uiterlijk doe je dus een goede koop.

Een passagier achterop meenemen is geen enkel probleem. Niet alleen het achterste gedeelte van het zadel ligt wat hoger, maar ook de geïntegreerde voetensteun. Hierdoor zit de passagier hoger dan de bestuurder en heeft deze een mooi overzicht op de weg. Naar de zijkant leunen om iets te kunnen zien is dus niet meer nodig, en dat maakt het rijden voor de bestuurder weer extra comfortabel.

Hypermodern 4-takt motorblok

De nieuwe Sym Orbit 3 is voorzien van een hypermoderne 4-takt motor welke aan de nieuwste Euro5 norm voldoet. Het motorblok is niet alleen uitgerust met elektronische ontsteking maar ook met een elektronische carburateur. Dit zorgt voor nog betere prestaties welke ten goede komen aan het starten en het brandstofverbruik. Starten gaat bij koud weer makkelijker dan ooit. Starten kan bovendien elektrische en met de kickstarter.

Sym Orbit III kopen

Zoek je een sportieve scooter, en wil je goedkoop uit zijn, dan moet je de Sym Orbit III euro5 kopen. De Sym is betrouwbaar, krachtig, zuinig, en voorzien van een geweldig sportief uiterlijk. Kopen kan in 4 kleuren, en bovendien kun je kiezen uit een snorscooter en bromscooter uitvoering.

Sym scooter leasen

Wil je deze Sym scooter leasen? Bij ons is dat snel online te regelen. Natuurlijk kun je ook in onze winkels hiervoor terecht. Met leasen koop je de scooter op afbetaling en betaal je iedere maand een vast laag bedrag. Leasen kan in 12 t/m 72 termijnen, en tussentijds extra aflossen mag boetevrij. Zelfs accessoires en opties, waaronder bijvoorbeeld een helm, slot, of usb aansluiting, kun je ook in de lease meenemen!