Sym Fiddle II 50s EURO5 INJECTIE

Sym Fiddle II 50s EURO5 INJECTIE

2,409.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

1L : 55 km

Motorinhoud

50cc

Tank inhoud

6.5 Liters

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

Sym Fiddle 2 50s EURO5

De nieuwe SYM Fiddle 2 EURO5 is een uitstekende woon/werkverkeer scooter en bovendien lekker goedkoop. Hij rijdt heel lekker en is erg toegankelijk qua besturing. De Fiddle 2 is een van de meest verkochte scooters en dat is niet zonder reden! Bovendien kun je kiezen uit verschillende upgrade pakketten om hem nog completer, luxer, en specialer te maken!

Niet zonder reden een van de meest verkochte scooters

De Sym Fiddle 2 is een van de meest verkochte scooters, en dat is niet zonder reden. De prijs/kwaliteitsverhouding is namelijk ontzettend goed. Je krijgt namelijk heel veel scooter voor weinig geld. De Fiddle 2 heeft zich de afgelopen jaren echt bewezen, en is een van de meest betrouwbare scooters die je kunt kopen. Je kunt hem hierdoor ook prima inzetten als dagelijks vervoermiddel.

De SYM heeft een nieuw EURO5 motorblok

Het nieuwe Fiddle 2 model heeft een hagelnieuw EURO 5 motorblok gekregen welke gebaseerd is op het uiterst betrouwbare motorblok van zijn voorganger. Het luchtgekoelde 2-kleppen motorblok is uitgerust met een ECS systeem van Dell’Orto. Dell’Orto is een van de meest bekende carburateur merken. ECS staat voor electronic carburator system.

De ECU (computer), welke we ook bij auto’s terugzien, regelt de ECS (carburateur) elektronisch bij aan de hand van de informatie die de lambda sensor in de uitlaat terugstuurt naar de computer. Op die manier wordt de meest efficiënte afstelling gekozen zodat het motorblok optimaal presteert en tegelijkertijd heel zuinig is. De motor loopt dus altijd als een zonnetje, ongeacht het weer.

Het motorblok heeft een vermogen van 2,2kW en zou minimaal een verbruik moeten halen van 1 op 40. De tank is 5,5 liter groot en dat betekent dat je heel wat kilometers kunt rijden op een volle tank. Het wordt overigens aanbevolen om E5 benzine te tanken voor het behoud van de motor. Tegenwoordig betekent dat, dat je Euro98 – E5 moet tanken, en daar rijdt de scooter zeer prettig op.

De scooter is voorzien van zowel een elektrische start als kickstart. Mocht onverhoopt je accu leeg zijn, wat normaliter niet snel voorkomt, dan heb je altijd nog een backup om de motor te starten.

12 inch velgen maken hem geschikt voor iedereen

De Sym Fiddle 2 EURO5 is uitgerust met 12 inch wielen. Dit is dezelfde wielmaat als waar de nieuwe Vespa’s mee rondrijden. 12 inch wielen maken de SYM qua hoogte een doorsnee scooter zodat hij voor zowel korte als lange bestuurders zeer geschikt is.

De SYM is geschikt voor 2 personen

Het zeer comfortabele zadel biedt meer dan voldoende ruimte aan 2 personen. Je kunt dus beide heerlijk zitten. Onder het zadel vind je een zee aan ruimte waar je heel gemakkelijk een helm kwijt kunt of andere spulletjes. In de bergruimte vind je tevens een schakelaar welke dient als diefstalbeveiliging. Wanneer je de schakelaar overhaalt dan kan de scooter niet gestart worden.

Het royale voetplateau is geheel vlak en loopt iets door naar achter zodat de passagier op het verlengde gedeelte prima de voeten kwijt kan. De achterspoiler kan zowel gebruikt worden voor houvast voor de passagier, maar ook om de scooter eenvoudig op de middenbok standaard te zetten. Naast een middenbok standaard is er ook een zijstandaard aanwezig zodat je zonder enige moeite de scooter kunt parkeren.

De Fiddle II is als snorscooter en als bromscooter te koop

Je kunt de SYM Fiddle II EURO5 scooter kopen als snorscooter en als bromscooter. Snorscooters gaan 25 km per uur en hebben een blauwe kentekenplaat. Bromscooters hebben een gele kentekenplaat en gaan 45 km per uur. Je kunt hem inzetten als plezierscooter, of voor het dagelijkse woon/werkverkeer. Lange afstanden zijn voor de SYM geen enkel probleem. De Fiddle 2 EURO5 is zeer comfortabel, en daar kun je moeiteloos lang op zitten.

Heerlijke scooter met een zeer fijn rijgedrag

Vanwege het slimme en toch enigszins compacte ontwerp is hij heel makkelijk te besturen, en daardoor pak je nog sneller de scooter. De wegligging is subliem, en de vering zeer comfortabel. Het leuke aan de Fiddle 2 van SYM is dat je ook de achtervering zelf kunt instellen qua veergedrag. Je kunt de SYM scooter dus soepel later veren, maar ook wat stug wat we dan weer sportief noemen.

Verschillende Upgrade Packs voor de SYM Fiddle 2 EURO5!

Mocht je de SYM Fiddle 2 EURO5 wat te kaal vinden, dan kun je hem zelf handmatig upgraden met een heleboel opties en accessoires uit de optielijst, of simpelweg kiezen voor de Premium uitvoering of de +Pack uitvoering. Waar deze pakketten uit bestaan gaan we hieronder uitleggen!

Fiddle 2 +Pack uitvoering

De SYM Fiddle 2 +Pack uitvoering wordt standaard geleverd met een fraai windscherm en een klapdrager aan de achterkant. Bij de +Pack uitvoering kun je kiezen uit een clear pack of black pack. Kies je voor de +Pack Clear dan is de scooter uitgerust met een transparant windscherm en een chromen klapdrager. Kies je voor de +Pack Black, dan is de scooter uitgerust met een smoked (getint) windscherm en een zwarte klapdrager achter.

Verschil Clear Pack en Black Pack

  • Clear Pack = helder windscherm, chromen klapdrager
  • Black Pack = smoked windscherm, zwarte klapdrager

Fiddle 2 +Premium uitvoering

De SYM Fiddle 2 Premium uitvoering is nog een stapje luxer dan de +Pack uitvoering. Bij de Premium versie krijg je namelijk een windscherm, een klapdrager, en sierbeugel aan de voorkant en een sierbeugel aan de achterkant! De sierbeugels zijn niet alleen voor de sier maar bieden ook veel bescherming aan de scooter. Mocht iemand anders zijn tweewieler naast die van jou willen parkeren maar onvoorzichtig zijn, dan worden als eerst de beugels geraakt en niet je mooie lak.

Ook bij de Premium Fiddle II kun je kiezen een verschillende kleur packs. Ditmaal kun je kiezen uit een Premium Black Pack, een Premium Clear Pack, en een Premium Mix Pack.

Bij de Premium Black Pack uitvoering zijn alle extra onderdelen uit dit pakket zwart van kleur, en het windscherm getint. Bij de Premium Clear Pack zijn de onderdelen chroom en het windscherm helder. Bij de Premium Mix Pack zijn de metalen extra’s zwart van kleur en het windscherm helder.

Verschil Premium Clear Pack / Black Pack / Mix Pack

  • Premium Clear Pack = Transparant windscherm, chromen klapdrager en sierbeugels
  • Premium Black Pack = Smoked windscherm, zwarte klapdrager en sierbeugels
  • Premium Mix Pack =  Transparant windscherm, zwarte klapdrager en sierbeugels

 

Lekker overzichtelijk dashboard met klok en voltmeter

Het dashboard van de Fiddle 2 E5 is lekker overzichtelijk waarbij er een klein LCD scherm is geïntegreerd. Op het LCD schermpje kun je de tijd aflezen (klok), maar ook het voltage van de accu.

Upgrades waaronder Audi of LED Tube richtingaanwijzers

Een van de dikste SYM Fiddle 2 upgrades waaruit je kunt kiezen zijn naar onze mening de richtingaanwijzers. Je kunt deze upgraden naar LED Tubes of LED Audi style. Bij de Audi style zijn de knipperlichten letterlijk in beweging want de leds lopen van binnen naar buiten toe om nog duidelijker de richting aan te geven. Bij de LED Tube knipperlichten heb je een fraaie egale streep aan licht welke de richting duidelijk maakt. Beide versies zijn ook voorzien van LED dagrijverlichting, zowel aan de voorkant als achterkant, en dat maakt de nieuwe Fiddle 2 nog fraaier dan hij al is!

Er zijn nog een heleboel extra toffe upgrades waaruit je kunt kiezen. Hiervoor verwijzen we je graag naar de zeer uitgebreide optielijst.

Voorwiel uitgerust met hydraulische remschijf

Het voorwiel is uitgerust met een geventileerde remschijf en zwevende remklauw. De remklauw is voorzien van een dubbele remzuiger en die zijn nog betrouwbaarder. Het hydraulische remsysteem laat zich heel makkelijk bedienen en door zeer weinig kracht uit te oefenen op de remgreep breng je de Fiddle 2 scooter binnen no-time tot stilstand!

Tijdloos retro look ontwerp

De SYM Fiddle 2 EURO5 heeft een fraai tijdloos ontwerp met een retro look. De vernieuwde versie is tevens uitgerust met een fraaie stickerset en is verkrijgbaar in allerlei trendy 2021-2022 kleuren. SYM gaat echt met de tijd mee. Dit zie je niet alleen terug aan de techniek maar ook aan het design en de beschikbare opties.

SYM Fiddle 2 EURO5 kopen

Ga jij ook een SYM Fiddle 2 EURO5 kopen? Dat is beslist een goede keuze, want deze scooter zien wij heel weinig terug met problemen. Daardoor merken wij hem aan als zeer betrouwbaar. Er zijn bijzonder veel opties verkrijgbaar om de scooter flink te pimpen en naar smaak te customizen. Zo creëer jij jouw eigen custom scooter!

Wil je hem in 3 termijnen betalen zonder rente?

Wil je de SYM scooter betalen in 3 termijnen, en zodoende het bedrag spreiden, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Door te kiezen voor de IN3 betaalmogelijkheid krijg je 60 dagen de tijd om je scooter te betalen. IN3 is geen financiering en daardoor betaal je geen rente. Er wordt bovendien ook niet gekeken naar een eventuele negatieve BKR registratie. Hierdoor kan iedereen de SYM Fiddle 2 kopen!

Bij het afrekenen van je scooter betaal je het 1e termijn. Binnen de 30 dagen die daarop volgen betaal je termijn 2, en binnen 60 dagen vanaf de aanschaf betaal je termijn 3!

Sym Fiddle 2 leasen in 12 t/m 72 termijnen

Bij ons kun je ook de Sym Fiddle 2 leasen! Leasen kan al vanaf 12 maanden tot en met maximaal 72 maanden. Door de SYM te leasen betaal je hem in termijnen af, en je bent dus direct de eigenaar vanaf het moment dat je hem least. De scooter hoeft dus niet aan het einde van de looptijd terug. Leasen kan in 12, 18, 24, 36, 48, 60, en 72 maanden.

Leasen betekent NU kopen, en GEEN spaargeld nodig!

Wil je de scooter met nog meer mooie extra’s uitbreiden, of er een aantal accessoires bij zoals een helm of slot, dan kun je die ook in de scooterlease opnemen. Kies je voor een lease van 72 maanden en zou je helm als voorbeeld 72 euro kosten, dan betaal je slechts 1 euro per maand voor je helm!