SYM E1 Xpro

SYM E1 Xpro

2,998.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

Vespa Sprint 4-takt

Iedereen is ondertussen wel bekend met de status van Vespa. Met de komst van de nieuwe Vespa Sprint 4-takt blijft Vespa haar naam eer aan doen. De Vespa Sprint is een lust voor het oog en de bouwkwaliteit is wat je van een Vespa scooter mag verwachten. Ten opzichte van zijn voorganger, is de Sprint 2020 nu uitgerust met een euro4 injectiemotor. Met deze motor is de Vespa Sprint 2020 een stuk schoner en zuiniger. Dankzij de LED-verlichtingstechnologie in de voor- en achterlichten is de zichtbaarheid ook verbeterd.

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

SYM E1-Xpro

De SYM E-1Xpro is een elektrische bezorgscooter die ingezet kan worden voor het zwaardere werk. Hij is robuust en standaard voorzien van een stevige achterdrager waar direct een pizzakoffer of bezorgbox op bevestigd kan worden. Ook aan de voorkant is standaard een stevige drager gemonteerd om de transportdoeleinden verder mee uit te breiden.

Sportief vormgegeven elektrische bezorgscooter

De elektrische bezorgscooter van SYM heeft een moderne en sportieve vormgeving wat tegelijkertijd een visitekaartje is voor het bedrijf. De E1-Xpro is niet alleen mooi om te zien, maar hij rijdt ook zeer prettig in tegenstelling tot andere bezorg scooters. Qua gebruiksgemak scoort hij tevens veel punten. Zo is dit model bijvoorbeeld tevens uitgerust met 2 standaarden, namelijk een middenbok en zijstandaard.

Dubbele schokbreker met instelbare veerdruk

De achterkant van de SYM bezorgscooter is voorzien van een dubbele schokbreker waardoor de scooter geschikt is voor zware belading. De veerdruk is instelbaar zodat het rijcomfort afgesteld kan worden.

Bosch motor van 1500W in het achterwiel

In het achterwiel zit een krachtige Bosch elektromotor van 1500 Watt ingebouwd. De motor geeft direct zijn energie af aan het achterwiel waarbij er geen gebruik is gemaakt wordt van de tussenkomst van overbrenging onderdelen. Hierdoor gaat er dus geen energie verloren aan de overbrenging en is er ook geen omkijken naar het onderhoud van de motor of aandrijving. De motor is geheel onderhoudsvrij.

Geventileerde remschijven

Zowel het voorwiel als achterwiel op de elektrische SYM bezorgscooter zijn uitgevoerd met een degelijke geventileerde remschijf. Dit verhoogt de remprestaties, en de veiligheid.

Via het contactslot het zadel openen voor een accuwissel

Via het contactslot aan de voorkant van de scooter kan ook het zadel worden geopend. De sleutel hoeft dus niet verwijderd te worden voor het openen van de buddyseat. Onder het zadel zit de accu welke uitneembaar is. Het wisselen van accu’s gaat eenvoudig en snel waardoor je weinig tijd verliest bij het plaatsen van een reserve accu die je vooraf hebt opgeladen. Zo kun je de SYM bezorgscooter continu inzetbaar houden. Een 2de accu is optioneel net als een 2de lader.

Energiezuinige LED verlichting voor een beter zicht

Uiteraard is de elektrische bezorgscooter uitgerust met energiezuinige LED verlichting. De koplamp zit onder de voordrager gemonteerd waardoor eventuele bagage aan de voorzijde de verlichting niet belemmert. LED verlichting maakt de bestuurder bovendien beter zichtbaar in het verkeer wat zorgt voor een extra stukje veiligheid.

Digitaal dashboard en USB aansluiting

Er is een groot digitaal dashboard aanwezig waarop je met een korte blik snel alle belangrijke informatie kunt aflezen. Naast een duidelijke snelheidsmeter wordt ook de status van de accu goed in beeld gebracht. Met de USB aansluiting laad je eenvoudig een telefoon onder het rijden op, of kun je gebruik maken van een navigatiesysteem. Smartfoonhouders zijn apart verkrijgbaar.

Opladen van de accu gaat razendsnel

Een groot voordeel aan de SYM E1-Xpro is dat de accu(s) snel op te laden zijn. De laadtijd ligt tussen de 2 en 3 uur, en dat is buitengewoon vlot. SYM heeft gebruik gemaakt van Li-ion (Lithium Ion) accu’s met een spanning van 60 volt en een amperage van 22,4Ah. Het actieradius is per accu 45 kilometer.

Hogere betrouwbaarheid en inzetbaarheid

Het voordeel van elektrische bezorgscooters is dat ze een stuk minder onderhouds- en storingsgevoelig zijn dan modellen met een verbrandingsmotor. Hiermee wordt uitval verkleind en kosten uitgespaard. Remmen en banden blijven uiteraard een aandachtspunt, maar dat is bij iedere scooter of escooter het geval.

TIP bij het opladen van elektrische bezorgscooters

Bij elektrische bezorgscooters worden de accu’s veel opgeladen en dat betekent ook dat de contacten tussen de accu en oplader regelmatig ingevet moeten worden met een contactvet of contactspray. Hierdoor blijft het contact tussen lader en accu optimaal waardoor het laadproces optimaal blijft en de energie makkelijker kan doorstromen.

Subsidie op zakelijke elektrische scooters

Wie zakelijk een elektrische scooter aanschaft kan aanspraak maken op subsidie. In sommige gevallen kun je tot wel 50% subsidie krijgen voor een elektrische bezorgscooter. Voor veel ondernemers is dit een reden om over te stappen naar elektrisch. De kosten per kilometer liggen ook een stuk lager omdat elektrische energie zo’n 6x goedkoper is dan een brandstof zoals benzine. Ook daarmee kun je dus veel geld uitsparen. Dat maakt het bezorgen van pizza’s, shoarma, of pakketten weer een stuk goedkoper.

SYM E1-Xpro kopen

Bij ons in de webshop kun je de SYM E1-Xpro kopen, en eventueel meteen uitbreiden met allerlei extra opties. Zo kun je kiezen voor een onderhoudspakket waarbij we eventueel de scooter ophalen en weer terugbrengen wanneer de onderhoudsbeurt is verricht, maar je kunt ook kiezen voor een alarmsysteem, gps tracker, extra 12 volt aansluiting, of extra accu of lader. De SYM E1-Xpro bestellen doe je in een paar minuten! Bezorgen doen wij tegen een vast tarief door heel Nederland. Amsterdam is dus even duur als Rotterdam, Den Haag, Utrecht, of een andere stad of dorp.

Betaal zonder rente in 3 termijnen

Ook bedrijven kunnen soms wat extra betaalruimte gebruiken en daar hebben wij een mooie oplossing voor. Je kunt namelijk ook de SYM E1-Xpro kopen en betalen in 3 termijnen. Spreekt dit je aan? Kies dan voor de betaalmethode IN3. Met IN3 krijg je 60 dagen de tijd om de E1-Xpro te betalen in 3 delen. Tijdens het bestellen betaal je het eerste deel. De andere 2 delen betaal je binnen 30 en 60 dagen.