Piaggio MP3 LT 300 EURO5

Piaggio MP3 LT 300 EURO5

7,599.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

120km

Motorinhoud

278 cc

Tank inhoud

11 liter

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

Piaggio MP3 300 HPE

Toe aan iets spannends? Dan moet je de Piaggio MP3 300 HPE kopen! Deze driewiel motorscooter voelt uiterst degelijk aan en staat voor puur rijgenot. Dankzij de 3 wielen kun je snel door bochten heen wat rijden pas echt leuk maakt. Bovendien hoef je bij het stoplicht geen voet aan de grond te zetten!

Unieke motorscooter

De Piaggio MP 300 HPE is een unieke 3 wiel motorscooter voorzien van een krachtig 300cc HPE motorblok. De MP3 is niet alleen een verrassende verschijning maar hij rijdt ook waanzinnig lekker. Je hebt maximale grip en controle en ook de wegligging en stabiliteit zijn buitengewoon goed. Dankzij de 2 voorwielen kun je gemakkelijk snel door de bocht heen zonder het gevoel te hebben dat je de controle verliest. Bovendien is er ABS aan boord waardoor je hard kunt remmen zonder dat je slipt. Hierdoor kom je sneller tot stilstand en wordt de remweg verkort.

Een leuke bijkomstigheid is dat je deze motorscooter ook mag besturen met een autorijbewijs (rijbewijs B), mits je deze hebt behaald vòòr 19 januari 2013.

Vernieuwd HPE design

Het design is bij het nieuwe HPE flink onder handen genomen. De HPE versie is namelijk de gefacelifte versie. Niet alleen aan de buitenkant heeft hij updates ondergaan, maar ook op technisch vlak. Zo is het motorblok ook flink vernieuwd! Het blok is uitgerust met injectie, waterkoeling, en 4 kleppen.

Uniek onderstel

Het onderstel, en met name de voorwielophanging is uniek. De voorwielen zijn onafhankelijk van elkaar geveerd en beide voorzien van geventileerde remschijven. Naast ABS wat zorgt voor een kortere remweg, is er ook ASR (anti slip regeling). Met de ASR functie slipt het achterwiel niet meer door op een gladde ondergrond.

Heerlijk zitten

Het brede zadel met rugsteun zorgt ervoor dat je heerlijk en comfortabel kunt zitten. Niet alleen voor langere bestuurders is er veel ruimte, maar ook voor de passagier achterop. De MP3 kun je gerust een 2 persoons motorscooter noemen, want ook de passagier kan heerlijk zitten. Aan de zijkant zijn stevige grepen gemonteerd waaraan de bijrijder zich prima kan vasthouden.

Zeer complete driewielscooter

De Piaggio MP3 300 HPE is weliswaar het instapmodel, maar in de basis al een zeer complete motorscooter. Zo is er LED dagrijverlichting aanwezig, en zijn er 2 USB aansluitingen. In het bagagevak onder het zadel zit een USB aansluiting, maar ook in het opbergvak boven het instrumentenpaneel. In dit opbergvak kun je gemakkelijk een grote smartfoon opbergen. Het bagagevak onder het zadel is voorzien van verlichting en ruim genoeg voor 2 helmen.

Gemakkelijk tanken

Tanken gaat snel en gemakkelijk omdat het benzineklepje tussen de voeten zit. Qua brandstofverbruik is de Piaggio MP 300 een zeer zuinige motorscooter. Dit is te danken aan de zuinige en efficiënte HPE motor. Volgens de fabrieksspecificaties haalt de motorscooter 1 op 25. De brandstoftank is 11 liter groot en daardoor kun je behoorlijk wat kilometers maken op een tank.

Remmen op verschillende manieren

Remmen kan zowel met de remhendels op het stuur als met het rempedaal. Het rempedaal zit bij de rechter voet en bedient de remmen van alle 3 de wielen tegelijkertijd. Niet alleen zijn beide voorwielen uitgerust met een remschijf, maar ook het achterwiel is hiermee uitgerust!

Wegligging van hoog niveau

De wegligging is van hoog niveau. De MP3 van Piaggio voelt zeer solide en stabiel aan en veert ook uitstekend. Hobbels of verkeersdrempels neem je nauwelijk waar. Hierdoor kun je snel en toch comfortabel over slecht wegdek rijden. Bovendien zijn de achterschokdempers instelbaar zodat je zelf het comfort nog iets kunt aanpassen.

Automatische versnellingsbak met veel vermogen

Ook het gashendel reageert vlot en de snelheid is zeer goed te doseren. De MP3 300 HPE is uitgevoerd met een CVT versnellingsbak (automaat) waarbij je dus niet zelf hoeft te schakelen. Wanneer je het gas opentrekt zul je merken dat de motorscooter heerlijk vlot accelereert. Vooral binnen de stad heb je meer dan voldoende vermogen met de 300cc uitvoering want het blok levert maar liefst 26,3 pk met een koppel van 26 Nm.

Piaggio MP3 300 HPE kopen

Zoek je een fantastische motorscooter waar je niet alleen heerlijk op kunt rijden maar ook volledig op kunt vertrouwen, dan moet je beslist de Piaggio MP3 300 HPE kopen!

Hij is beschikbaar in verschillende kleuren en je kunt hem bovendien aankleden door er verschillende accessoires op te laten monteren. Het monteren zelf doen wij gratis!

Piaggio MP3 300 leasen

Liever de Piaggio MP3 300 leasen? Ook dat is bij ons prima mogelijk. Met leasen spreid je het aankoopbedrag over een x-aantal termijnen zodat hij ineens heel betaalbaar wordt. Leasen is dus een mooi woord voor kopen op afbetaling. Je bent direct de eigenaar en hij hoeft niet na een bepaalde periode terug. Leasen kan in 12, 24, 36, 48, 60, of zelfs 72 termijnen.