Kymco Agility Carry EURO5

Kymco Agility Carry EURO5

2,400.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

1L : 50 km

Motorinhoud

50cc

Tank inhoud

5 Liters

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

Kymco Agility Carry EURO5

De Kymco Agility Carry is een stoere en veelzijdige bezorgscooter die breed inzetbaar is. Het maakt niet uit of je Pizza’s, Shoarma, Chinees of pakketten rondbrengt. Je vervoert eenvoudig en snel, en beschikt bovendien over zeer veel bagagecapaciteit. Natuurlijk kun je ook de Kymco Agility Carry kopen om de boodschappen mee te doen. Wat deze bezorgscooter onderscheidt van andere bezorgscooters is dat je voorop en achterop veel bagage kunt vervoeren. Zoek je een mobiel pakezel die bovendien zeer zuinig is? Zoek dan niet verder.

Het design

De Carry is gebaseerd op de Kymco Agility 12 inch versie. Hierdoor is de Carry geen saaie bezorgscooter maar een sportieve trendy scooter. Wat anders is aan de Carry is het zadel. De Carry heeft namelijk een 1-persoons zadel, in plaats van 2. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor een groot bagageplateau. Daarnaast hoef je geen zadel meer omhoog te klappen om bij de tankdop te kunnen. Dit spaart extra tijd uit.

Ook aan de voorzijde is een bagagerek aanwezig. Hierdoor wordt de Kymco nog breder inzetbaar. Ook hier kun je een kratje, mandje of koffer op monteren. De constructie is stevig genoeg voor extra gewicht. De koplamp en richtingaanwijzers zijn onder het bagagerek gemonteerd. Zodoende belemmert de bagage voorop niet de verlichting.

Bezorgscooter, met en zonder helm

De meeste bezorgscooters zijn met helm, dus een bromscooter. De Kymco Agility Carry kun je echter kopen als snorscooter (25km) en als bromscooter (45km). Vooral in de drukke binnenstad, zoals Amsterdam, Rotterdam, of Den Haag, kan een helmloze bezorgbrommer extra van pas komen.

Vering en wegligging

De vering en wegligging zijn net zo prettig als bij de normale Kymco Agility 12 inch scooter. Deze bezorgscooter is dus een genot om op te rijden. Ook met bagage stuur je deze brommer moeiteloos tussen het drukke verkeer door.

Brandstofverbruik en tanken

Het sterke 4-takt motorblok heeft een zeer gunstig brandstofverbruik van slechts 1 liter per uur. De tankinhoud bedraagt 5 liter en kan daardoor 5 uur lang doorwerken. Tanken gaat snel en gemakkelijk. De tankdop zit namelijk direct achter het zadel gemonteerd. Het enige wat je in de tank hoeft te gooien is Euro 95 benzine. Apart olie bijvullen is bij de 4-takt technologie niet nodig. Op het dashboard zit een brandstofmeter zodat je precies kunt zien hoeveel brandstof er nog aanwezig is.

Het motorblok starten kan met een druk op de knop. Door de sterke batterij is vaak stoppen en opnieuw starten geen enkel probleem.

Opties en accessoires

Er zijn verschillende opties en accessoires waarmee je de Kymco Agility Carry extra kunt uitbreiden. Accessoires waaruit je onder andere kunt kiezen zijn een postrek op de treeplank, een 12 volt aansluiting voor navigatiesysteem (of telefoon), een windscherm, een pizzakoffer, een topkoffer, een alarm, en ga zo maar door. Je kunt hem dus zeer compleet maken en bestellen!

Kopen op afbetaling

Je kunt ook de Kymco Agility Carry kopen op afbetaling. Bij ons op de site noemen we dat leasen. Leasen kan voor een vast laag maandbedrag. Daarbij kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Tussentijds aflossen mag en kan altijd, en kost je niets extra’s.