Kymco Agility 12 inch FR EURO5 (met klapzadel)

Kymco Agility 12 inch FR EURO5 (met klapzadel)

2,199.95

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

Kymco Agility FR Klap Euro5

De Kymco Agility FR Klap is een uitstekende scooter voor het snelle stadswerk, en voor lange afstanden. Lekker en comfortabel rijden doet hij als de beste. ‘Klap’ staat voor klapzadel en dat betekent dat het zadel uit 2 delen bestaat. Niet alleen praktisch bij het tanken, maar het zit ook lekkerder!

Zoek je een betrouwbare scooter, dan moet je beslist de Kymco Agility FR Klap kopen. Deze Euro 5 scooter ziet er niet alleen bijzonder mooi uit, maar hij is ook praktisch en rijdt verrassend lekker.

Mooi vormgegeven scooter

Het design is weer net even iets anders, en daarmee is de FR geen 13 in een dozijn scooter. Kymco heeft niet alleen veel energie gestoken in de vormgeving, maar ook voor gebruiksgemak. Bij het nieuwe design is er ook rekening gehouden met bestuurders die wat langer zijn. De beenruimte is namelijk royaal te noemen wat te danken is aan de verhoogde stuurkap. Met deze scooter kom je dus niet snel met je knieën tegen de voorkant van de scooter aan.

Comfortabel en praktisch

Het klapzadel zorgt voor meer zitcomfort, en maakt het tanken nog sneller en makkelijker. De twee zadel delen bieden aan zowel de passagier als bestuurder meer steun. Het voorste gedeelte geeft toegang tot de bergruimte, waar je een slot of helm in kunt opbergen. Het achterste deel verbergt de tankdop.

Sportief karakter

De Kymco Agility FR klap heeft een sportief karakter. Het is namelijk een scooter waar je makkelijk op- en afstapt, en moeiteloos mee door te drukke stadsverkeer raast. Hij beschikt over een snelle acceleratie en komt, dankzij de krachtige remmen, ook weer snel tot stilstand. De wegligging is van hoog niveau waardoor je sneller dan gemiddeld een bocht kunt nemen. De Agility beschikt over 12 inch wielen, en dat zorgt voor een extra stukje veiligheid. Grotere wielen betekent ook meer grip omdat er meer contactoppervlak is.

Nieuwste generatie motorblok

Het motorblok van de Kymco Agility FR klap scooter is voorzien van de laatste technologie. Hij verbruikt slechts 1 liter brandstof per uur, en voldoet aan de nieuwe strenge Euro 5 regelgeving. Een milieuzone is daardoor geen obstakel meer! De ontsteking wordt elektronisch geregeld en start zowel met de kickstarter als elektrisch.

Als bromscooter en snorscooter

Of je nu een bromscooter wilt kopen of snorscooter, bij Kymco slaag je in beide gevallen. De Agility FR klap is namelijk zowel in 25km als 45km uitvoering verkrijgbaar. Technisch zijn ze helemaal hetzelfde, alleen de snelheid en helmplicht is anders.

Kymco Agility FR kopen

Wil je de Kymco Agility FR met klapzadel kopen, dan ben je bij Fast en Furious aan het juiste adres. Je kunt bij ons eenvoudig de scooter verder aankleden met bijvoorbeeld een windscherm of usb aansluiting. Zelf afhalen bij een van onze servicepunten verdeeld over heel Nederland is ook mogelijk. Thuisbezorgen kan natuurlijk ook. Of je nu of Texel woont, of in Amsterdam, wij rekenen voor heel Nederland dezelfde lage verzendkosten!

Kopen op afbetaling

Je kunt natuurlijk ook de Kymco Agility FR klap kopen op afbetaling. Zelfs een helm, slot, windscherm, en noem maar op, kun je meenemen in de scooter lease. De scooter is meteen jouw eigendom en je betaalt hem in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden af. Tegen een vast laag maandbedrag kun je dus een geweldige scooter rijden.