IVA Lux Electric

Aanbieding!

IVA Lux Electric

2,299.95

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

70KM

2061866

Vermogen

2000w

aaaaa

Laadtijd

5-8 uur

Beschrijving

IVA Lux Electric

De IVA Lux Electric is een elektrische scooter met een zeer fraai retro uiterlijk. De IVA Lux Electric is een luxe scooter, voorzien is een aantal fraaie kenmerken. Denk hierbij aan een sportzadel, een remschijf op het voor- en achterwiel (met dubbele remzuiger), een Bosch elektromotor, een Lithium accu, verstelbare achterschokbrekers, LED verlichting, en nog heel veel meer!

Sterke onderhoudsvrije Bosch elektromotor

In het achterwiel zit een sterke onderhoudsvrije Bosch elektromotor ingebouwd van 2000W. De motor biedt voldoende vermogen om de scooter zelfs met 2 personen lekker snel op te laten trekken. Binnen no-time ben je op topsnelheid. Bij de elektrische snorscooter is de topsnelheid 25km p/u (geen helm nodig) en bij de elektrische bromscooter 45km p/u.

Lithium accu als energievoorziening

Een ander mooi pluspunt is dat de IVA Lux Electric beschikt over een Lithium accu van 72 volt. De accuspanning ligt hoger dan bij de gemiddelde elektrische scooter en dat verschil merk je. De IVA Lux Electric beschikt daardoor namelijk over meer trekkracht en een pittiger rijkarakter.

Een Lithium accu is tevens het beste type accu die je je maar kunt wensen bij een e-scooter. Lithium kan namelijk snel opgeladen worden (5-8 uur), en heeft bovendien een zeer lange levensduur.

De IVA e-scooter wordt standaard geleverd met 1 accu van 72V / 20Ah accu. Optioneel kun je een 2de accu bijkopen van dezelfde capaciteit. Met 1 accu haal je maximaal 60 kilometer bij een snelheid van 25km per uur. Ga je de IVA Lux Electric bromscooter uitvoering kopen, en zou je continu 45km per uur rijden, dan kom je ongeveer op 45 kilometer uit. Met een 2de accu verdubbel je het actieradius (rijbereik).

Extra veel remkracht dankzij de 2 remschijven

Veel scooters hebben alleen een schijfrem op het voorwiel. Voor de achterrem wordt (om kosten te besparen) een trommelrem gebruikt. Bij de IVA Lux Electric is er niet aan besparing gedaan, en er wordt al zeker niet ingeleverd op de remprestaties. Sterker nog, ze hebben het remsysteem bij de Lux Electric zelfs verzwaard. Zo krijg je dus niet alleen ook een remschijf op het achterwiel, maar zijn de remklauwen tevens uitgerust met dubbele remzuigers in plaats van enkele remzuigers. Hierdoor wordt het remsysteem nog krachtiger. Veiligheid staat bij deze elektrische IVA dus duidelijk voorop.

Compleet uitgerust met LED verlichting

Niet alleen de richtingaanwijzers, maar ook de koplamp is uitgerust met LED techniek bij de elektrische IVA. De LED verlichting is lekker energiezuinig, duurzaam, en zorgt er tevens voor dat je meer opvalt in het verkeer. En tegelijkertijd geeft het een extra luxe uitstraling aan de escooter. De naam ‘Lux’ is niet voor niets gekozen. Het staat namelijk voor luxury.

IVA Lux Electric kopen

Wil je een van de mooiste elektrische scooter kopen die er te verkrijgen is, dan kun je bij ons de IVA Lux Electric kopen. In de optielijst kun je de Lux Electric aankleden met allerlei opties, van extra accu tot aan Audi stijl richtingaanwijzers met LED dagrijverlichting.

Je kunt deze Lux Electric van IVA ook kopen en betalen in 3 termijnen! Dit is rentevrij en geeft je de mogelijkheid om het totaalbedrag binnen 60 dagen te voldoen. Interessant? Lees dan hier alles over de IN3 betaalmethode.

Elektrische IVA Lux leasen

Zonder spaargeld een elektrische scooter kopen? Bij ons kun je de IVA Lux Electric leasen, en daarvoor is geen spaargeld nodig. Leasen is een chique woord voor kopen op afbetaling. Maandelijks betaal je een vast laag bedrag en daarvoor krijg je een prachtige elektrische retro scooter terug. Alle extra’s van accu upgrade tot opties kun je ook per maand aflossen. Voor 1 vast bedrag p/m ben je dus helemaal klaar.

Onderhoudspakket afsluiten is nog voordeliger

Iedere scooter heeft onderhoud nodig zo nu en dan, en dat geldt ook voor een elektrische scooter zoals deze IVA. De motor is onderhoudsvrij en dat scheelt je al in de onderhoudskosten, maar het is zeker verstandig om de servicebeurten van de fabrikant op te volgen om de werking van de scooter te kunnen blijven garanderen. Met een onderhoudspakket dekt je de kosten van de servicebeurten meteen af. Geen kosten meer achteraf dus. Hierbij kun je zelfs kiezen om gebruik te maken van onze haal & brengservice. Ook het onderhoudspakket kun je in termijnen betalen wanneer je de IVA gaat leasen.