IVA Lux Electric Special

IVA Lux Electric Special

2,699.95

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

70KM

2061866

Vermogen

2000w

aaaaa

Laadtijd

5-8 uur

Beschrijving

IVA Lux Electric Special

De IVA Lux Electric Special is de speciale luxe editie van de normale Lux Electric! Deze zeer speciale en zeer complete retro scooter is nu voorzien van een aantal prachtige extra opties waaronder een valbeugelset, een XL windscherm, luxe voetplaten, en een speciaal zadel!

Luxe valbeugelset voor een complete bescherming

De IVA Lux Special is uitgevoerd met een valbeugelset die vanaf het stuur naar beneden loopt, en vanuit daaruit naar achter doorloopt. De valbeugels, die ook wel beschermbeugels genoemd worden, bieden veel bescherming aan de scooter. De escooter wordt namelijk beschermd tegen schade. Niet alleen valschade, maar ook schade die veroorzaakt wordt door onvoorzichtige mensen die hun scooter of fiets naast die van jou parkeren. De beschermbeugels vangen als eerst alle klappen.

De valbeugelset is in 2 kleuren leverbaar, in het zwart of metaalkleur. Jij mag dus kiezen!

Een XL windscherm zit er ook op!

Waarmee de Lux Electric Special nog meer is uitgerust is een XL windscherm. Dit rijdt super comfortabel want je zit lekker uit de wind, en wanneer het regent blijf jij een stuk droger. Regenkleding wordt bijna overbodig met dit XL windscherm. In de zomer heb je er ook veel profijt van. In de warmere maanden zijn er namelijk meer insecten die rondvliegen, en die worden door het XL windscherm allemaal uit je gezicht gehouden!

Het XL windscherm op deze Luxe IVA Lux Electric Special kunnen we in 2 verschillende kleuren voor jou monteren. Optie A is transparant, en optie B is smoke. Het verschil tussen de 2 is groot. De transparante versie is vergelijkbaar met het glas van een normale bril qua kleur. De smoke versie is vergelijkbaar met een zonnebril. De smoke versie staat extra mooi bij donker gekleurde scooters.

Luxe voetenplaten maken het geheel af

Het voetenplateau waar je de voeten op plaatst als bestuurder is bij de Special edition uitgevoerd met extra voetplaten. Dit geeft een nog meer chique uitstraling. Je kunt ze nemen in het zwart, maar ook in een metaalkleur. Veel mensen houden de voetplaten dezelfde kleur als de beschermbeugels, dus beide zwart, of beide in metaalkleur, maar jij beslist uiteraard. Bij ons mag jij het zeggen!

Heel speciaal zadel

Tot slot is de Lux Electric Special escooter ook voorzien van een prachtig zadel. Het zadel is voorzien van een in de breedte georiënteerd ribbelpatroon welke voor extra zitcomfort zorgt. Daarnaast ziet het er een stuk sportiever uit, en is een element die je ook bij de Vespa Sport terug ziet komen. Echt een heel fraai element!

Mocht je ook de rugsteun willen, die is afgebeeld in de afbeelding, dan raden we je aan om in de optielijst het ‘sissy kussen’ mee te bestellen. De rugsteun zit namelijk niet standaard bij de Special.

Dit krijg je dus bij de special extra:

  • Valbeugelset zwart of aluminium (excl. voordrager) t.w.v. €299
  • Windscherm XL Transparant of Smoke t.w.v. €99
  • Voetplaten zwart of aluminium kleur t.w.v. €39
  • Special zadel t.w.v. €89