IVA E-GO S5 Bosch Special

Aanbieding!

IVA E-GO S5 Bosch Special

3,079.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

80 km

2061866

Vermogen

3000w

aaaaa

Laadtijd

4-6 uur

Beschrijving

IVA E-GO S5 special

De normale S5 is natuurlijk al een prachtige scooter, maar deze IVA E-GO S5 special is nog mooier! Voor een klein beetje meer krijg je er een heleboel speciale luxe opties bij! Zo zit op de special een bijzonder mooi zadel gemonteerd, beschermbeugels om je scooter te beschermen, en een klapdrager.

Fraai zadel met ruitpatroon

Nu is de E-GO S5 op zichzelf natuurlijk al een hele dikke escooter, maar daar kun je zelf nog een schepje bovenop doen door de IVA E-GO S5 special te kopen. Het fraaie zadel met geruit stiksel patroon, die bij de ‘special’ aanwezig is, verhoogt het sportieve gevoel en verrijkt de uitstraling. Het zadel is van hoogwaardige materialen gemaakt net als de rest van de scooter.

Achterdrager met optioneel een rugkussen

Achterop bij de S5 special is een klapdrager gemonteerd. De achterdrager is een zeer veelzijdige accessoire. Zo zorgt hij voor de klassieke looks, en verhoogt hij het comfort. De S5 escooter op de middenbok zetten gaat daardoor een stuk handiger, en mocht je iets extra’s willen meenemen, dan kun je het aan de achterdrager bevestigen. Optioneel kun je ook kiezen voor een sissybar kussen. Het sissybar kussen is een rugsteun voor de passagier. Zo kan de passagier ook heerlijk zitten zonder zich te hoeven vasthouden! Wil je de rugsteun er ook bij hebben? Selecteer dan de sissybar kussen in de optielijst!

Chique hoog windscherm

Een andere mooie extra op de IVA E-GO S5 special is het hoge windscherm, welke je in smoke of transparant kunt krijgen. Het windscherm is een echte aanwinst. Tijdens koude en natte dagen blijf je een stuk warmer en droger op de scooter. Wind en regen worden namelijk door het hoge windscherm tegengehouden. In de zomermaanden biedt het bovendien ook veel comfort. Tijdens warme dagen krijg je meer te maken met rondvliegende insecten, zand, en stof. Ook dit wordt allemaal door het hoge windscherm bij de special tegengehouden, wat een hoop comfort oplevert.

Kies je een windscherm in smoke uitvoering, dan krijg je de getinte versie, wat vergelijkbaar is met een zonnebril. Het transparante windscherm is vergelijkbaar met een normale bril.

Beugelset biedt extra bescherming

Tot slot krijg je op de IVA S5 special ook een beugelset erbij. De beugelset is zwart van kleur en bestaat uit 2 valbeugels, 1 links en 1 rechts. Deze beschermbeugels beschermen de lak van je scooter. Wanneer iemand op een onvoorzichtige manier een tweewieler naast die van jou zou parkeren, dan kan het gebeuren dat jouw scooter geraakt wordt en beschadigd raakt. De beugelset beschermt je scooter hiertegen. Bovendien ziet de escooter er nog een stuk dikker uit dan hij al was!

Er zijn dus meerdere redenen om de IVA E-GO S5 special te kopen! Wil je weten wat de basisversie allemaal aan boord heeft, kijk dan hier voor meer info over de normale IVA E-GO S5.