IVA E-GO S5 Bosch delivery

IVA E-GO S5 Bosch delivery

2,799.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

60 km

2061866

Vermogen

3000w

aaaaa

Laadtijd

5 urr

Beschrijving

IVA E-GO S5 delivery

De IVA E-GO S5 delivery is een zeer wendbare elektrische bezorgscooter welke je goedkoop kunt kopen. Hij beschikt over een krachtige 3000 Watt bosch motor in het achterwiel, en is standaard uitgerust met een alarm en keyless driving. Kortom de ideale scooter voor bezorgingen! Ondernemers opgelet: de overheid geeft tot wel 50% subsidie!

Veel technische snufjes op deze e-bezorgscooter

De IVA E-GO S5 bezorgscooter is rijkelijk uitgerust met allerlei mooie technische snufjes. Denk hierbij aan LED verlichting, een sterke 3000 Watt Bosch elektromotor, een LCD dashboard, een alarm met afstandsbediening, en keyless driving waarbij de bestuurder de sleutel gewoon in zijn zak kan houden, en toch kan rijden. Dat maakt het bezorgen weer net een fractie sneller.

Elektrische bezorgscooter met verzwaarde onderdelen

Verder is de E-GO S5 bezorgscooter geoptimaliseerd voor bezorgingen en is de constructie verzwaard voor het zwaardere werk. Zo zijn er 12 inch wielen, is er een aluminium-titanium swingarm aanwezig voor de achterwielophanging, en wordt er standaard geen geïsoleerde bezorgkoffer meegeleverd. Zowel de voor- als achterrem is uitgevoerd met een remschijf voor meer remkracht wat de veiligheid weer ten goede komt.

Lithium ion accu van Samsung

Wat de accu betreft is er een hoge kwaliteit 60v 24Ah Samsung Lithium accu aanwezig op de E-GO S5 delivery welke 800 keer opgeladen kan worden. 800 oplaadbeurten staan ongeveer gelijk aan 64.000 kilometer! Opladen doe je overigens in 4 tot 6 uur.

Accu upgrade mogelijk

Wanneer je deze elektrische bezorgscooter bestelt in onze webshop, dan krijg je meteen de mogelijkheid om een accu upgrade uit te voeren. Kies je vooraf een extra accu en niet achteraf, dan ben je extra voordelig uit. De 2de accu heeft dezelfde capaciteit. Hierdoor kun je 2 keer zoveel kilometers afleggen. Met 1 accu haal je tot 80 kilometer, en met 2 accu’s kun je het actieradius verdubbelen waarmee je dan op 160 kilometer komt.

De IVA bezorgscooter is alleen leverbaar in 45km bromscooter uitvoering waarbij het dragen van een helm verplicht is. De constructie van de elektrische bezorgscooter is zo vervaardigd dat een belasting van tot 200kg is toegestaan.

Accessoires en upgrades

Er zijn nog heel veel meer accessoires en upgrades voor deze IVA E-gO S5 delivery e-bezorgscooter te verkrijgen. Kijk maar eens in onze accessoirelijst. Naast een accu upgrade kun je ook kiezen voor een windscherm, opvoeren, een GPS tracker of peilzender, een 12 volt aansluiting of usb aansluiting, en ga zo maar door. Heel veel keuze aan opties dus!

MIA VAMIL subsidieregeling voor escooters

Op elektrische bezorgscooters zoals de S5 delivery kun je op het moment van schrijven een flinke subsidie krijgen van de overheid. De subsidie valt namelijk onder de MIA VAMIL regeling. Hierbij kun je 50% terugkrijgen als investeringsaftrek. Er is wel een voorwaarde waaraan je moet voldoen, en dat is dat je escooter minimaal 2500,- euro ex.btw moet kosten. Nu ben je dat bedrag niet kwijt aan deze e-bezorgscooter, maar wanneer je voor de accu upgrade kiest, dan wel. Een 2de accu voor je escooter levert je dus een flinke totaal-korting op.

Elektrische bezorgscooter kopen van IVA

Wil je een elektrische bezorgscooter kopen en op een schonere en goedkopere manier je bestellingen, pizza’s, of pakjes rond bezorgen? Dan kun je de IVA E-GO S5 delivery kopen! Hij is volledig elektrische, voorzien van een krachtige Bosch motor in het achterwiel, en is verder afgeladen met allerlei mooie gadgets!