IVA E-GO S4 Bosch

Aanbieding!

IVA E-GO S4 Bosch

1,999.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

80 km

2061866

Vermogen

1440w

aaaaa

Laadtijd

4-6 uur

Beschrijving

IVA E-GO S4

Zoek je een elektrische scooter van hoog niveau en die tevens goedkoop in aanschaf is? Dan moet je beslist de IVA E-GO S4 scooter kopen! Hij is voorzien van een Bosch motor, een Li-ion accu, en een prachtig design!

Elektrisch is populair

Elektrische scooters worden steeds populairder. Dit heeft mede met de prijs te maken want elektrische scooters worden ook steeds goedkoper. De IVA E-GO S4 bewijst dat een mooie en goede elektrische scooter niet duur hoeft te zijn, en dit zelfs inclusief een 1500 Watt sterke Bosch motor en USB aansluiting.

Hoe zit en voelt de E-GO S4 van IVA eigenlijk?

Je merkt direct dat deze elektrische IVA scooter van zeer goede bouwkwaliteit is. Niets piept, kraakt, of rammelt. Alle onderdelen voelen zeer degelijk aan. Ook al is de S4 een lekkere compacte scooter die je moeiteloos door het drukke verkeer heen leidt, wanneer je op de scooter zit merk je weinig van zijn compacte omvang. Hij voelt lekker robuust aan, en dat is hij ook.

Door zijn compacte vormgeving is hij ook makkelijk bestuurbaar. De zithouding is relaxed terwijl je een zeer goede controle over de tweewieler hebt. De remgrepen zijn lekker groot waarmee je de krachtige remmen makkelijk kunt bedienen. Een interessant voordeel aan de S4 is dat hij beschikt over zowel een remschijf op het voorwiel als op het achterwiel. Hierdoor beschikt de escooter over meer remkracht. In deze prijsklasse vind je weinig escooters die dit ook hebben. Over kwaliteit, betrouwbaarheid, en degelijkheid heeft IVA goed nagedacht, en dat maakt deze escooter een Best Buy! Veel escooter dus voor weinig geld.

Het rijgedrag is tevens van hoog niveau. De IVA trekt lekker vlot op, maakt nagenoeg geen geluid, en is binnen no-time op topsnelheid. De Bosch motor doet uitstekend zijn werk. Je kunt stellen dat de IVA E-GO S4 een perfecte kameraad is voor dagelijks gebruik. Hij is betrouwbaar, stevig gebouwd, compact waardoor je hem ook makkelijk en snel parkeert, en je rijdt er direct op weg met een vertrouwd gevoel.

Het voetplateau is vlak waardoor je wat extra ruimte hebt voor de voeten, of makkelijk een tas of iets anders tussen de voeten kunt vervoeren.

Dubbele schokbrekers met een aanpasbaar veergedrag

De S4 escooter van IVA is aan de achterkant uitgevoerd met dubbele schokbrekers. Deze zijn qua veerdruk zelf aan te passen. Daarmee kun je het veergedrag soepeler maken of stijver maken. Hierdoor kun je de robuuste tweewieler perfect laten matchen met wat jij prettig vindt.

De voordelen van elektrisch rijden

Elektrisch rijden heeft veel voordelen. Elektriciteit is goedkoper dan benzine en dat maakt de kosten per kilometer al een stuk lager. De kracht van de Bosch elektromotor is enorm en continu aanwezig, zowel bij lage als hoge snelheden. Daarnaast is er veel minder onderhoud aan de scooter nodig dan bij een scooter met brandstofmotor. Zo is bij de IVA E-GO S4 een krachtige Bosch elektromotor aanwezig met een vermogen van 1440 Watt.

Nagenoeg geen onderhoud nodig

De traditionele brandstofmotor telt honderden onderdelen die allemaal aan slijtage onderhevig zijn. Daarnaast moet je jaarlijks de olie laten vervangen, en hebben de riemen, de koppeling, en rolletjes in de vario ook last van slijtage. Bij de IVA E-GO S4 heb je daar allemaal geen last van want de elektromotor heeft geen onderhoud nodig en zit direct in het achterwiel ingebouwd. Efficiënter kan dus niet. Van startproblemen in de winter zul je ook geen last hebben want een elektrische scooter is altijd gebruiksklaar en hoeft niet warm te lopen voordat hij goed presteert.

Wat de onderhoudskosten betreft zijn die van de IVA E-GO S4 dus bijzonder laag want het enige waar je nog enigszins omkijken naar hebt zijn de banden en remmen. Wat we helaas niet kunnen bevestigen maar we wel sterk vermoeden, is dat de achterwielmotor tegelijkertijd energie opwekt wanneer je remt. Dit is namelijk vaak het geval bij een Bosch achterwielmotor. Dankzij de elektromotor is de scooter muisstil. Het enige wat je zal horen is het bandengeruis.

Lithium accu met groot rijbereik

De IVA E-GO S4 is uitgerust met een krachtige 48 volt 26 Ah uur Lithium Ion accu waarmee je plusminus 80 kilometer kunt rijden. Opladen gaat gemakkelijk en snel en doe je doorgaans in ongeveer 6 uur. De krachtige Bosch achterwielmotor heeft een vermogen van 1440 Watt en dat is ook boven gemiddeld! Een heuvel op is dus geen enkel probleem.

In de accessoirelijst kun je de optie kiezen om de accu capaciteit te verdubbelen door te kiezen voor 2 accu’s. Er wordt dan een accu bijgeplaatst die je tegelijkertijd kunt gebruiken. In praktijk betekent dit dat je 2x zo veel kilometers kunt afleggen. Een absolute aanrader om hiervoor te kiezen want daardoor wordt de elektrische scooter nog breder inzetbaar.

De accu(s) opladen kan op 2 verschillende manieren. Zo kun je de accu gewoon in de scooter laten zitten en van buitenaf de lader koppelen aan de scooter zelf. De lader heeft redelijk lange kabels en dat maakt het opladen nog gemakkelijker. Je kunt je scooter ongeveer 2,7 meter van een stopcontact af parkeren! De accu(s) zijn ook uitneembaar. Mocht je in de schuur, waar je de scooter parkeert geen stopcontact hebben, dan kun je de accu dus eenvoudig uitnemen, en binnen in huis (of op je werk) de accu opladen. De accu is draagbaar en heeft een stevige handgreep.

Sportieve en futuristische vormgeving

De vormgeving van de IVA E-GO S4 kun je niet alleen zeer sportief en futuristisch noemen, maar ook bijzonder. Wat je bij geen andere scooter tegenkomt is positionering van het achterwiel. Deze steekt namelijk verder naar achter ten opzichte van de achterkant van de scooter zelf.

De stevige uitklapbare aluminium voetsteunen maken het mogelijk om iemand achterop mee te nemen. Echter is het zadel wel aan de krappe kant voor 2 personen. In je eentje kun je wel heerlijk ruim zitten. Het zadel heeft een lengte van 55cm ongeveer. Mocht je met regelmaat iemand achterop mee willen nemen, dan kun je de IVA E-GO S5 overwegen. De S5 is het grotere broertje van de S4 en heeft een zadellengte van ongeveer 67cm.

Eventueel is de S4 ook als bezorgscooter in te zetten. Recht boven het achterwiel kun je namelijk nog een flinke topkoffer/gewicht kwijt!

Bergruimte onder het zadel

Om bij de accu’s te kunnen onder het zadel, of bij de overgebleven bergruimte te kunnen, hoef je niet je sleutel uit het contactslot te halen en in een ander slot te steken. Via het contactslot kun je namelijk de buddyruimte openen. Je draait naar links met de sleutel en je buddy gaat open. Kies je voor 1 accu dan houd je nog een bergruimte over waar je 3x 1,5 liter flessen kwijt kunt en een paar handschoenen.

Makkelijk op de standaard te zetten

Een ander pluspunt aan de S4 van IVA is dat hij zowel een middenbok standaard als zijstandaard heeft. Met de zijstandaard parkeer je de scooter zonder enige moeite in enkele seconde. Zet je de escooter liever stevig op de middenbok, dan kun je hem goed vasthouden door gebruik te maken van de stevige achterspoiler.

Opbergvak onder het stuur met USB aansluiting

Links onder het stuur zit een opbergvak voor bijvoorbeeld een flesje water of je telefoon. Direct boven het opbergvak zit een USB aansluiting. Je kunt dus ook je telefoon onderweg opladen op deze scooter! In het midden, onder het stuur, zit een stevige tassenhaak (van metaal). Hier kun je een boodschappentas of rugtas aan bevestigen waardoor je hem onder het rijden niet kunt verliezen.

Alarmsysteem zit er standaard op

Standaard zit er een alarmsysteem op de scooter met afstandsbediening. Je kunt het alarm dus met de afstandsbediening aan en uit zetten. Mocht iemand je scooter in beweging brengen dan klinkt er een luide sirene. Standaard worden 2 afstandsbedieningen en 2 sleutels meegeleverd.

Op de afstandsbediening heb je ook een bike-finder knopje. Door deze ingedrukt te houden maakt de scooter even een geluidje. Zo kun je hem snel lokaliseren tussen andere geparkeerde scooters. Het bereik is 50 meter. Wat ook een optie is, is het alarmsysteem uitzetten want ook dan maakt de scooter een geluid ter bevestiging.

Keyless rijden

Op de afstandsbediening zit ook een knopje om te kunnen rijden zonder dat er een sleutel in het contact zit. Hiervoor druk je 2x snel op het knopje met de bliksemflits.

Fraaie LED verlichting van voor tot achter

De IVA E-GO S4 escooter heeft van voor tot achter fraaie LED verlichting. Zelfs de kentekenplaatverlichting is met LED’s uitgevoerd. Het achterlicht is voorzien van een prachtige chique rode streep aan licht (LED tube), en de koplamp heeft een grote vierkante ring met LED tube dagrijverlichting. Dit zorgt voor een fraai en modern gezicht, en in het verkeer ben je tevens een stuk beter zichtbaar. De LED koplamp zelf is super fel en daardoor heb je een perfect zich in het donker.

Extra snelheidsregeling

Rechts op het stuur zit een schakelaar met 3 standen. Dit is een speed-limiter. Je kunt dus als je wilt de snelheid beperken en daarmee voorkomen dat je te snel gaat. Hier zit ook een Eco stand tussen om energie te besparen.

IVA E-GO S4 kopen

Zoek je een mooie en bijzondere elektrische scooter van zeer goede bouwkwaliteit, dan moet je beslist de IVA E-GO S4 kopen. Elektrisch rijden is goedkoop rijden, en bovendien is deze scooter ook goedkoop qua aanschaf en gebouwd uit hoogwaardige materialen. Zelfs een USB aansluiting is aanwezig! Wat wil je nog meer?

IN3 termijnen betalen is ook een optie

Zonder enige moeite kun je ook de IVA E-GO S4 kopen en betalen in 3 termijnen. Dit is rentevrij en naar een BKR notering wordt niet gekeken.

  1. Betaal tijdens het bestellen ⅓ deel
  2. Betaal binnen 30 dagen ⅓ deel
  3. Betaal binnen 60 dagen ⅓ deel

IVA scooter leasen

Extra goedkoop scooter rijden is door een scooter te leasen. Met leasen bedoelen wij afbetalen, dus betalen in termijnen. Het aankoopbedrag kun je spreiden over 12, 18, 24, 36, 48, 60, of 72 maanden zodat je voor minder dan 30 euro per maand zo’n prachtige elektrische scooter zoals de E-GO S4 van IVA kunt rijden! Je kunt er ook voor kiezen om het rijbereik te verdubbelen met een extra accu. De accu, of andere optie(s) betaal je dan ook per maand.