IVA E-GO S4 Bosch Special

Aanbieding!

IVA E-GO S4 Bosch Special

2,399.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

80km

2061866

Vermogen

1440w

aaaaa

Laadtijd

4-6 uur

Beschrijving

IVA E-GO S4 Special

Vanaf nu kun je ook de IVA E-GO S4 Special kopen! De special uitvoering is dezelfde uitvoering als de normale S4, maar dan een heel stuk luxer. Zo krijg je er een beschermbeugelset op, een praktisch hoog windscherm, een chique zadel, een achter klapdrager, en kun je als optie ook nog voor een rugsteun kiezen voor de passagier!

Mat zwarte valgebeugelset

De matzwarte valgebeugelset maakt de elektrische E-GO S4 van IVA robuuster en chiquer. Tegelijkertijd wordt hiermee voorkomen dat je lak snel beschadigd raakt wanneer iemand op een onvoorzichtige manier zijn tweewieler naast die van jou parkeert. Je beschermbeugel loopt hooguit een krasje op maar niet je lak!

De beugels lopen vanaf het stuur tot aan de uitklapbare voetsteps die voor de passagier zijn bedoeld. Een zeer fraai geheel!

Achterklapdrager in het zwart met rugsteun als optie

Bij de special edition van de elektrische IVA E-GO S4 wordt er ook een klapdrager gemonteerd in het zwart. Een klapdrager verfraait de looks, en biedt tegelijkertijd ook meerdere uitkomsten. Zo kun je de scooter nog makkelijker op de middenbok-standaard zetten omdat je meer houvast hebt, en je kunt de klapdrager gebruiken voor transportdoeleinden.

Optioneel kun je nog kiezen voor een kussen sissybar. Dit is een kussen welke als rugsteun dient voor de persoon achterop. Het staat chique en het is erg functioneel. De passagier achterop zit daardoor een stuk lekkerder, en hoeft zich niet meer vast te houden. Wil je het rugkussen op de special erbij hebben, vergeet dan niet deze accessoire in de optielijst erbij te selecteren.

Chique zadel met ruitpatroon

Het zadel is een echte aanwinst op de S4 special van IVA. Het zorgt namelijk direct voor een luxe uitstraling. Het ruitpatroon is met name in het midden van het zadel aanwezig welke het sportieve gevoel versterkt. De fraaie afwerking maakt van de S4 een nog veel specialere escooter. Een absolute meerwaarde dus.

Hoog windscherm voor meer comfort

Wat de E-GO S4 special van IVA ook heeft is een hoog windscherm. Een windscherm op je scooter is echt een heerlijke accessoire want je zit veel meer uit de wind. Hierdoor heb je het minder snel koud, vooral tijdens koude dagen. Mocht het regenen dan houdt het windscherm ook een heleboel regen tegen waardoor je een stuk droger op je bestemming aankomt met je elektrische scooter.

Mocht de zon schijnen, en dat zal met name in de zomermaanden zijn, dan kun je meer last hebben van vliegende insecten, van klein tot groot. Deze insecten worden als eerst opgevangen door het hoge windscherm, en daarmee dus ook uit je gezicht gehouden.

Van rondvliegend vuil, stof, of zand heb je ook een stuk minder last, en dat maakt het windscherm een echte aanwinst.

Mocht je de IVA E-GO S4 special kopen, dan heb je de keuze uit een smoked windscherm of een transparant windscherm. De kleur kun je vergelijken met een bril. Een normale bril is transparant, en een zonnebril getint. Het windscherm kun je in een van deze twee uitvoeringen laten monteren. Maar net wat jij zelf mooi vindt.

Hier kun je lezen wat de normale IVA E-GO S4 te bieden heeft. Deze special heeft dus alle zojuist genoemde extra’s aan boord.