IVA E-GO S3 Bosch Special

Aanbieding!

IVA E-GO S3 Bosch Special

2,649.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

60 km)

2061866

Vermogen

2000w

aaaaa

Laadtijd

5 uur

Beschrijving

IVA E-GO S3 Special

De IVA E-GO S3 Special is een speciale uitvoering van de elektrische E-GO S3 van IVA. Deze gepimpte versie is luxer dan de originele versie want hij beschikt over een hoog windscherm, een valbeugelset, een achterdrager, en een heel speciaal zadel waarbij je optioneel nog kunt kiezen voor een rugsteun voor de passagier!

Hoog windscherm in 2 kleuren

Wat de E-GO S3 special als extra heeft is een hoog windscherm. Een windscherm is een heel fijne extra want het zorgt voor veel extra comfort. In Nederland hebben we te maken met wisselende weersomstandigheden zoals wind en regen. Een windscherm houdt je tijdens een regenbui een stuk droger, en je ervaart ook minder wind wanneer je rijdt. Daardoor zal je het ook iets minder koud hebben, zeker tijdens de wintermaanden. Maar in de zomermaanden, wanneer er veel insecten rondvliegen, worden deze ook tegengehouden door het windscherm. Ga je de IVA E-GO S3 snorscooter kopen, en zonder helm rijden, dan is het wel zo prettig dat je geen insecten in je gezicht krijgt tijdens het rijden.

Het hoge windscherm dat op de S3 special zit, is in 2 kleuren leverbaar. Je kunt kiezen voor transparant of smoke. Transparant is geheel doorzichtig, en smoke is getint. De getinte versie kun je vergelijken met het glas van een zonnebril. Veel mensen die een zwarte scooter kopen, vinden een smoked windscherm het mooist bij de scooter staan. Maar welke versie het wordt, beslis je eenvoudig zelf.

Een valbeugelset die voor extra bescherming zorgt

Zowel aan de linker als rechterkant van de IVA E-GO S3 special is een beschermbeugel gemonteerd. De valbeugelset (beschermbeugels) verfraaien de looks van de elektrische IVA scooter, en bieden tegelijkertijd bescherming. De mat zwarte beugelset loopt vanaf het stuur tot aan de voetsteps voor de passagier. Mocht iemand onverhoopt jouw scooter raken, bijvoorbeeld met het parkeren van een fiets of scooter naast die van jou, dan wordt als eerst de beugel geraakt, en daarmee voorkom je lakschade aan je mooie scooter.

Heel speciaal zadel + achterdrager

Op de elektrische E-GO S3 van IVA hebben we bij de special een heel speciaal zadel gemonteerd. Jij kunt kiezen of je hem in het zwart wilt hebben of in het licht bruin.

Het zadel heeft een gestikt ruitpatroon, en daarmee ziet de escooter er direct een stuk luxer uit.

Er is tevens een klapdrager achter gemonteerd welke het nog makkelijker maakt om dingen te transporteren, of de scooter op de middenbok te zetten. Optioneel kun je ook voor de rugsteun kiezen (kussen sissybar). De rugsteun staat niet alleen fraai, maar is voor de passagier achterop erg prettig. De persoon achterop hoeft zich dus niet meer vast te houden vanwege de rugsteun. Vergeet deze optie dus zeker niet te selecteren bij de special!

Kortom… nog meer reden om de IVA E-GO S3 special te kopen!

Hier kun je alles lezen over de standaard IVA E-GO S3. Wil je hem nog luxer dan kun je deze special bestellen.