IVA E-GO S2 Bosch

IVA E-GO S2 Bosch

1,285.95

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

De IVA E-GO S2 is een van de nieuwste elektrische scooters op de markt van het merk IVA. Het is een compacte en lichtgewicht escooter die zeer aantrekkelijk geprijsd is. De E-GO S2 heeft een aantal luxe snufjes, waaronder LED-verlichting, een USB-aansluiting, een digitaal dashboard en een uitneembare lithiumaccu. Wat ook standaard is inbegrepen in de prijs, is de topkoffer aan de achterzijde van de e-scooter.

De elektrische IVA-scooter, genaamd de E-GO S2, is een echte allemansvriend. Hij laat zich eenvoudig besturen, en het rijcomfort is zeker gezien zijn lage prijs, boven verwachting. Het simplistische design zonder al te veel poespas maakt hem minder kwetsbaar dan zijn soortgenoten en bovendien ook een stuk compacter. Hierdoor neemt hij weinig ruimte in beslag en is hij zeer goed hanteerbaar.

De E-GO S2 is ook zeer in trek bij mensen met een camper of caravan. Door zijn compacte afmeting en lage gewicht is de IVA-escooter ook gemakkelijk mee te nemen op reis. Een passagier meenemen is helaas niet mogelijk op dit model omdat het zadel net iets te klein is. Maar alleen kun je er echter wel prima op zitten.

De IVA E-GO S2 is een geheel elektrische scooter. Elektrische scooters, zoals de E-GO S2 van IVA, hebben een aantal interessante voordelen. Om te beginnen rijden ze een stuk goedkoper omdat elektriciteit een goedkopere energiebron is. Het motorblok is super onderhoudsvriendelijk omdat er geen onderhoud nodig is. Bij een benzinemotorblok, de tegenhanger van de elektrische scooter, is daarentegen minimaal 1x per jaar onderhoud nodig, waarbij niet alleen de olie vervangen moet worden, maar ook bijvoorbeeld een aandrijfriem, rolletjes, op den duur de zuigerveren en misschien wel de cilinder. Bij een escooter zul je daar nooit last van hebben omdat deze onderdelen allemaal niet nodig zijn.

De elektromotor bestaat uit een onderdeel en zit in het achterwiel verwerkt. Hierdoor zijn er geen extra onderdelen nodig, en dat maakt de IVA E-GO S2 escooter super onderhoudsvriendelijk.

Voor de accu heeft IVA een lithiumaccu gekozen. De beste accutechnologie die je je maar kunt wensen op een escooter is toch eigenlijk wel lithium. Er bestaat lithium-ion (Li-ion) en lithium-polymeer (Li-Po). In dit geval heeft IVA een Li-ion type gekozen. Li-Po is platter dan Li-ion, en bij de IVA E-GO S2 niet nodig geweest.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “IVA E-GO S2 Bosch” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *