Doohan Itank elektrische driewieler

Doohan Itank elektrische driewieler

3,799.95

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

1L : 50 km

Motorinhoud

50cc

Tank inhoud

5 Liters

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

70KM

2061866

Vermogen

1500 of 3000 W

aaaaa

Laadtijd

6 uur

Beschrijving

Doohan iTank – elektrische driewiel scooter

De iTank van Doohan is waarschijnlijk de leukste 45km p/u elektrische scooter met 3 wielen die wij in het assortiment hebben zitten. Hij is robuust, snel, en heeft een voortreffelijke wegligging. Hij rijdt fantastisch, en hij is groot genoeg voor 2 personen. Vol gas door de bocht scheuren is geen enkel probleem. Dankzij de vernieuwde accu technologie is de oplaadtijd erg kort. Vervolgens kun je goedkoop veel kilometers maken. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan moet je beslist de Doohan iTank kopen!

Een unieke elektrische 3 wiel scooter

De Doohan iTank is een super robuuste driewiel bromscooter. De iTank is een goed gekozen naam, want degelijk is hij zeker. Hij voelt ijzersterk aan en ligt als een blok op de weg. Met 3 wielen kun je er letterlijk alles uithalen wat erin zit. Voorheen kon je alleen motorscooters kopen met 3 wielen, en die zijn alleen met een benzinemotor verkrijgbaar. Met de komst van de Doohan iTank kun je nu ook met een scooterrijbewijs zo’n gave machine rijden!

Opmerkelijk design

De iTank heeft een opmerkelijk en stoer design meegekregen. Wie hem van dichterbij bekijkt zal snel genoeg zien dat de fabrikant flink heeft geïnvesteerd in design en kwaliteit. Er is veel zitruimte voor zowel de bestuurder als passagier achterop. Er is veel voetruimte, en de controle en stuureigenschappen zijn van hoog niveau. Een ding wat opvalt aan de Doohan iTank is dat je je heel veilig voelt op deze elektrische 3-wiel scooter, en deze super robuust aanvoelt. De Doohan iTank heeft 12 inch multispaak sportvelgen waar je gemakkelijk een slot doorheen kunt halen. Zo kun je hem ook goed op slot zetten. Mocht je geen vast object in de buurt kunnen vinden, dan kun je altijd nog een kabelslot door beide voorwielen halen.

Sublieme wegligging en fantastische rijeigenschappen

De iTank is een fantastische en robuuste elektrische driewiel scooter met zeer dynamische rijeigenschappen en een sublieme wegligging. Dankzij de unieke voorwielophanging en de twee voorwielen heb je bijzonder veel grip. Dit betekent dat je razendsnel door de bocht kunt zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je onderuit gaat. Bij tweewiel scooters is dat juist niet het geval, want bij glad wegdek moet je oppassen dat je niet onderuit gaat. Scooters met 3 wielen bieden een stuk meer voordelen. Omdat je 3 wielen hebt in plaats van 2, en je beschikt over 3 remschijven, heb je ook meer remkracht aan boord waardoor de remweg korter is. Een stuk veiliger dus!

Er is een sterke Bosch elektromotor in het achterwiel gemonteerd welke bijkomstige onderdelen voor de overbrenging overbodig maken. Alle energie wordt dus rechtstreeks aan het achterwiel doorgeven. De Bosch motor is onderhoudsvrij, dus er zijn geen koolborstels aanwezig die in de toekomst vervangen hoeven te worden. De motor levert een vermogen van 1490 Watt (1500 afgerond), en dat levert je naast een flinke trekkracht ook een goede acceleratie op. Binnen enkele seconde zit je al op 25 kilometer per uur. Iemand achterop meenemen kan prima, en daar merk je qua trekkracht of acceleratie helemaal niets van. Het zadel is overigens ruim genoeg waardoor de passagier ook prima kan zitten. Ben je van plan iemand zo nu en dan achterop mee te nemen, dan is de Doohan iTank dus een absolute aanrader.

Op het stuur zit tevens een schakelaar waarbij je de maximale snelheid kunt instellen. Hierbij kun je kiezen uit 25 of 45 kilometer per uur. Dit kan in bepaalde situaties handig zijn.

Lithium accupack van LG/Panasonic

Op kwaliteit is niet bezuinigd en dat zie je bijvoorbeeld terug in de accu keuze en motor. Het batterijpakket is van het merk LG/Panasonic en uitgerust met een BMS. Het BMS (Batterij Management Systeem) biedt een diepontlading protectie, en zorgt voor een extra lange levensduur waardoor de accu jaren meegaat. Ook wordt het opladen versnelt door deze slimme techniek. Kies je bijvoorbeeld voor een iTank met 1 accu, dan bedraagt de laadtijd slechts 3 tot 3,5 uur. Kies je voor de DB, dus dubbele accu (2de accu), dan loopt de laadtijd op naar 6 tot 7 uur.

Mocht je niet meteen kiezen voor een 2de accu, maar die achteraf willen bijplaatsen, dan is dat geen probleem. Accu kabels zijn namelijk al voorbereid. Het is dus slechts een kwestie van inpluggen.

De accu’s zijn eenvoudig uitneembaar, dus een stopcontact hoef je niet perse in de buurt te hebben om ze op te kunnen laden. Gebruik je de iTank van Doohan voor je werk, dan kun je natuurlijk ook de accu(‘s) opladen op je werk!

Hoeveel kilometer kun je op de accu(‘s) rijden

Je kunt kiezen voor de standaard iTank, maar ook voor de iTank DB45. DB staat voor dubbele batterij. 2 accu’s dus. Met een enkele accu haal je 45 kilometer op vol gas en 70 kilometer wanneer je 25 km pu zou rijden. Met de dubbele accu wordt het actieradius meer dan verdubbeld omdat je het piekverbruik van de motor over twee accu’s verdeeld. Hierdoor haal je in praktijk dus meer dan 2 x 45 kilometer bij vol gas. Het rendement van een extra accu ligt op zo’n 10%. Zeker een reden om te kiezen voor een extra accu!

De Doohan iTank heeft een luxe wegklapbare USB aansluiting en daardoor is hij niet gevoelig voor vocht. Je smartfoon onder het rijden opladen, of een navigatiesysteem gebruiken is met de iTank dus geen enkel probleem.

Goedkoop vervoersmiddel

Nu heeft de Doohan iTank al een zeer scherpe prijs en krijg je absoluut waar voor je geld, maar het rijden is extra goedkoop omdat je rijdt op elektriciteit. Elektriciteit is namelijk 6 keer goedkoper dan benzine, dus op den duur spaar je er een hoop geld mee uit. Opladen kan altijd en overal en je hoeft dus niet nog eens extra naar een benzinestation toe te rijden.

LED verlichting aanwezig

Zoals je niet anders zou verwachten heeft ook deze elektrische scooter LED verlichting rondom. LED is energiezuinig en duurzaam. In principe gaat het nooit kapot, en het verbruikt minder energie dan normale verlichting.

Opvoeren ook mogelijk

De Doohan iTank is een elektrische bromscooter en dat betekent dat je er 45 kilometer per uur mee kunt rijden. Optioneel kun je hem laten opvoeren naar 54 kilometer per uur. In de accessoirelijst vind je de optie opvoeren terug.

Bergruimte onder het zadel

Omdat de accu’s in het frame geplaatst zijn, tussen de voeten, blijft er onder het zadel wat ruimte over om wat kleine spulletjes in op te bergen. Optioneel is er ook een 3-delige kofferset verkrijgbaar waarmee je deze elektrische tank omtovert tot een pakezel.

Niet vergelijkbaar met de Doohan Goodyear

In het verleden is er een model genaamd Goodyear op de markt gebracht. Dit model lijkt qua uiterlijk zeer veel op de iTank maar qua techniek en kwaliteit is deze in geen enkel opzicht te vergelijken. De iTank is absoluut van een nieuwe generatie waarbij high-end producten zijn gebruikt, en dat verschil is duidelijk merkbaar. De wielophanging, vering, en accutechniek zijn als voorbeeld stukken sterker geworden. Al met al is deze elektrische 3 wiel scooter een zeer goed kwalitatief product, en kent de iTank een zeer lage prijs, wat hem nog aantrekkelijker maakt!

Doohan iTank kopen

Zoek je écht iets speciaals dan moet je zonder twijfel de Doohan iTank kopen. Deze fantastische robuuste machine gaat voor heel veel rijplezier zorgen. Rijden op deze scooter is verrassend leuk, en bovendien erg veilig. De kosten per kilometer zijn bijzonder laag, net als zijn onderhoudsbehoefte.

Betalen in 3 termijnen

Naast in één keer te betalen, kun je ook voor de betaaloptie ‘in3’ kiezen. Daarmee splits je het aankoopbedrag op in 3 delen waarbij je meteen het eerste deel voldoet, binnen een maand het tweede deel, en binnen twee maanden het derde deel. De in3 methode is geen lening dus er is ook geen BKR check of rente.

iTank Kopen op afbetaling

Je kunt de iTank ook kopen op afbetaling, oftewel leasen. Voor een vast laag maandbedrag kun je de nieuwe trotse eigenaar zijn van deze bijzondere e-driewieler. Kopen op afbetaling biedt je meerdere voordelen. Zo is er geen spaargeld nodig, en kun je de Doohan ook uitrusten met een extra accu, of er een helm of slot bijnemen, welke je ook in termijnen betaalt!

Ondernemers krijgen 50% subsidie

De iTank komt in aanmerking voor een forse subsidie wanneer je hem zakelijk aankoopt. Dankzij de MIA/VAMIL subsidieregeling krijg je namelijk in bijna alle gevallen als ondernemer 50% terug van het aankoopbedrag! Zo betaal je onderaan de streep dus ook maar de helft voor een accu-upgrade. De regeling is ook toepasbaar op de escooter wanneer je hem least, zolang je maar het juiste papierwerk op de juiste manier indient.