Doohan iLark – elektrische step / driewieler

Doohan iLark - elektrische step / driewieler

1,649.95

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

1L : 50 km

Motorinhoud

50cc

Tank inhoud

5 Liters

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

30 km

2061866

Vermogen

300W

aaaaa

Laadtijd

5.5 uur

Beschrijving

Doohan iLark – elektrische step / driewieler opvouwbaar

De Doohan iLark is een elektrische driewieler die opvouwbaar is! Hij is uniek in zijn soort want opvouwbare driewielers kom je zelden tegen. De Doohan iLark is een geweldige funmachine en neem je overal eenvoudig mee naar toe. Omdat je hem eenvoudig kunt opvouwen, kan hij ook mee in de trein of op reis. Hij haalt 25km per uur en een helm is niet nodig.

Het ideale reisgezelschap met 3 wielen

De Doohan iLark is het ideale reisgezelschap. De iLark is een geheel elektrisch vervoersmiddel die je eenvoudig inklapt en uitklapt. Hierdoor kun je hem ook overal mee naartoe nemen. Je kunt hem eenvoudig in de auto of trein vervoeren, en erop uit trekken. Hierdoor kun je hem ook mee op vakantie nemen om daar de boel te verkennen. Door de slimme materiaalkeuze en constructie weegt hij slechts 29 kilogram. Ook wanneer je de drukke binnenstad in moet, dan kun je met de auto buiten het drukke gebied parkeren en met je elektrische 3-wiel step de drukte induiken. Van hoge parkeertarieven heb je zodoende ook geen last!

Met 180W of 300W Bosch motor

De iLark van Doohan is leverbaar met een 180 Watt motor en een 300 Watt motor. Beide gaan ze 25 km per uur, maar de 300 Watt uitvoering is net wat krachtiger. De motor is in beide gevallen van het Bosch, en is geheel onderhoudsvrij en borstelloos. De motor is dus niet gevoelig voor slijtage. Wat de accu’s betreft wordt de iLark 300W geleverd met een 48v 15Ah Lithium accu.

De iLark opladen kan al in slechts 3 uur

Opladen van 0 naar 100% duurt bij de 300W iLark slechts 5,5 uur. De accu is tevens uitneembaar waardoor je hem overal kunt opladen, zolang je maar een stopcontact in de buurt hebt. Lithium kan probleemloos tussentijds worden bijgeladen. De accu zit in het voetplateau wat de Doohan iLark lekker plat maakt wanneer je hem inklapt. De totale afmetingingen van de driewieler zijn 117cm x 53,5cm x 50cm (uitgeklapt).

Beeldscherm zit in het stuur verwerkt

In het stuur zit een LCD beeldscherm verwerkt, en dat maakt deze elektrische driewiel scooter nog mooier dan hij al is. Naast een duidelijke batterijmeter is er ook een snelheidsmeter en tripmeter aanwezig.

Bijzondere elektrische step / driewiel scooter

Deze elektrische scooter heeft drie wielen. Er zijn twee voorwielen, en is er een achterwiel. In het achterwiel zit de Bosch motor verwerkt. Door de dubbele voorwielen kun je heel ontspannen en veilig rijden. De kracht van de motor wordt direct doorgegeven aan het wiel zonder tussenkomst van andere onderdelen. Hierdoor ervaar je meer power en is het onderhoud tot een minimum beperkt. Het enige onderhoud wat je eventueel hebt zijn nog die van de remmen en banden. De velgen zijn overigens van aluminium waardoor het hele concept licht van gewicht is.

Ondanks dat het concept klein en licht is uitgevoerd, voldoet het alsnog aan de hoge kwaliteitseisen die Doohan aan haar producten stelt. De i Lark is hierdoor van hetzelfde hoogwaardige niveau als de andere Doohans.

Driewieler met 3 schijfremmen

Aan veiligheid is zeker gedacht want de elektrisch 3 wieler / step van Doohan is voorzien van 3 remschijven en 8 inch wielen! Ieder wiel heeft dus een eigen rem. De remkracht is enorm waardoor je de i Lark in no-time tot stilstand brengt.

De Doohan iLark heeft een slimme voorwielophanging

Door de slimme voorwielophanging is de wegligging van hoog niveau. Je kunt gemakkelijk met volle snelheid de bocht nemen zonder bang te zijn dat je onderuit gaat. Zelfs over slechts wegdek rijden, of door ondiep water is geen enkel probleem!

Tover de driewieler om tot step

De Doohan iLark is zowel een 3 wiel scooter met zadel als step. Je kunt het zadel namelijk loshalen waardoor het een elektrische step wordt. Hierdoor bepaal je zelf hoe je hem gebruikt, en bepaal je ook zelf de rijbeleving. Hoe je de i Lark ook inzet, wij garanderen je dat je er heel veel plezier mee gaat beleven! De garantie op het voertuig zelf is tevens 2 jaar.

Doohan iLark kopen

Zoek je een speciale driewieler, die geheel elektrisch is, en je probleemloos overal mee naartoe kunt nemen? Dan moet je de Doohan iLark kopen. Bij ons kun je hem bestellen in  300W uitvoering. De 300W uitvoering heeft een 300 Watt Bosch motor en een 15Ah accu. Iets meer betaalruimte nodig? Dan is de IN3 methode wellicht een optie voor je. Betaal nu 1/3, binnen 30 dagen opnieuw 1/3 en binnen 60 dagen wederom 1/3. Nu genieten en de rest komt later.

Opvouwbare elektrische driewieler / estep leasen

Uniek is de Doohan zeker en het mooie is dat je deze elektrische driewieler ook kunt leasen. Leasen betekent kopen op afbetaling waarbij je het aankoopbedrag in maandelijkse termijnen betaalt. Voor +/- 25 euro per maand kan de iLark van jouw zijn!