Agm Vx50s

Agm Vx50s

1,350.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

1L : 50 km

Motorinhoud

50cc

Tank inhoud

6.5 L

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

AGM VX50S EFI

Zoek je een complete en mooie retro scooter voor weinig geld, dan moet je beslist de AGM VX50S EFI kopen welke tevens is voorzien van het injectie motorblok. Deze scooter is voorzien van LED knipperlichten, een prettig zittend zadel, een USB aansluiting, en een zuinig motorblok. In bromscooter en snorscooter uitvoering verkrijgbaar!

Je kunt deze scooter kopen als EURO4 en als EURO5. De EURO4 is iets goedkoper en is leverbaar zolang de voorraad strekt. EURO5 scooters hebben een schonere verbranding omdat de techniek is aangepast. Daardoor zijn ze ook iets duurder dan de EURO4 modellen.Een chique scooter voor weinig geld

Wil je een mooie retro scooter kopen voor weinig geld dan is de AGM VX50S EFI een goede keuze. Hij ziet er chique uit en is erg compleet. Onder het zadel is voldoende opbergruimte, en hij rijdt ook erg lekker. Het design komt je wellicht bekend voor wanneer je de laatste tijd op scooters hebt zitten letten. De VX50S heeft zich namelijk laten inspireren door de welbekende Vespa Sprint! Er zijn veel overeenkomsten waardoor hij veel op de Sprint lijkt. De prijs is echter een stuk lager. Je kunt dus goedkoop een mooie scooter kopen!

Verschil tussen de VX50 EFI en VX50S EFI

De verschillen tussen de VX50 en VX50S zijn niet groot, behalve dat de VX50 S het sportieve broertje is, een rechthoekige koplamp heeft, en een sportief eenpersoons zadel. Comfortabel met 2 personen zit het niet, maar het kan wel. Ben je van plan om regelmatig met een passagier achterop te gaan rijden dan moet je niet de VX50S EFI kopen maar de VX50 EFI. Die is namelijk wel uitstekend geschikt voor 2 personen.

Verschil tussen EFI en normale uitvoering

De EFI uitvoering is luxer. Zo is het zadel luxer en zit het beter. De knipperlichten zijn uitgevoerd met LEDS. Dit maakt je niet alleen beter zichtbaar in het verkeer, maar het ziet er ook chiquer en moderner uit, en daarnaast gaan LEDS stukken langer mee dan traditionele gloeilampjes. Tot slot zijn er extra voetsteps aanwezig en kun je handig gebruik maken van de USB aansluiting waarmee je bijvoorbeeld je smartfoon kunt opladen.

Modern motorblok

Er bestaan 2 versies van de AGM VX50S EFI, de oude en de nieuwe. De oude heeft een elektrische carburateur. De nieuwe, welke je hier bij ons kunt kopen, heeft een injectie motorblok! Het injectie motorblok is veel beter en betrouwbaarder dan de versie met de elektrische carburateur.

Het motorblok is namelijk vergelijkbaar met die van een auto. Tanken en rijden dus. Omdat de scooter aan de nieuwste strenge emissienorm voldoet (EURO4 of EURO5), mag je ook in milieuzones komen. Amsterdam heeft als voorbeeld al zo’n milieuzone waar je dus niet meer met een niet-euro4/5 scooter mag komen. Verschillende grote steden zullen naar verwachting dit voorbeeld gaan volgen. Met de AGM VX50S upgrade hoef je je daar dus geen zorgen om te maken.

Let op: tank alleen Euro 98-E5 met deze scooter.

AGM VX50S EFI kopen

Wil je de AGM VX50S EFI kopen met injectie, dan ben je bij Fast en Furious scooters aan het juiste adres. Extra accessoires monteren wij gratis en bovendien kun je betalen in termijnen. Afhalen bij een van onze servicepunten is mogelijk, maar thuis laten bezorgen natuurlijk ook! Bezorgen doen wij tegen een vast tarief door heel Nederland, ongeacht je woonplaats. Of je nu in Amsterdam woont, in Utrecht, of op een van de Waddeneilanden, het tarief is altijd hetzelfde. De scooter wordt altijd rijklaar afgeleverd. Je kunt dus meteen rijden. Natuurlijk moet je hem wel even eerst WA-verzekeren voordat je gaat rijden. Ook de verzekering kun je via ons regelen!

Met IN3 kun je betalen in 3 termijnen zonder lening/rente/BKR check!

Wil je een onderhoudspakket erbij

In de accessoirelijst kun je tevens kiezen voor een onderhoudspakket. Iedere scooter heeft zo nu en dan onderhoud nodig, ook een nieuwe scooter. Zo doe je het langst met je scooter en blijft hij betrouwbaar. Je kunt kiezen uit 3 of 6 beurten, inclusief of exclusief transport.

AGM scooter kopen op afbetaling

Wil je jouw nieuwe AGM scooter kopen op afbetaling? Dan zit je bij ons ook goed! Kies in dat geval voor ‘scooter leasen’. Met leasen koop je dus op afbetaling en betaal je iedere maand een vast bedrag gedurende de looptijd. Accessoires en opties, waaronder een onderhoudspakket of helm kun je hierin ook meenemen. Zelfs de verzekering kunnen we voor je regelen. Deze moet je alleen zelf apart per maand betalen.

Bij leasen heb je 2 opties:

  1. via Spraypay – tot 36 maanden – direct online goedkeuring
  2. via Santander – tot 72 maanden – goedkeuring kost aantal dagen tijd