Agm Vx50 Plus

Agm Vx50 Plus

1,795.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

1L : 50 km

Motorinhoud

50cc

Tank inhoud

6.5 L

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

AGM VX50 Plus i

De AGM VX50 Plus-i EFI is het nieuwe Vespa Primavera look-a-like model van de fabrikant, en op verschillende punten nog beter geworden. Zo is deze betaalbare retroscooter voorzien van 12 inch 5-spaaks sportvelgen, een USB aansluiting, een extra comfortabel zadel, en een vernieuwd motorblok met injectie! Kortom een geweldige scooter om te zien en om mee te rijden. Bij ons kun je de AGM VX50 Plus-i kopen tegen een scherpe prijs. Profiteer van al onze voordelen!

Uitstekende wegligging

De VX50 Plus-i EFI van AGM heeft een uitstekende wegligging. De 12 inch sportvelgen dragen hieraan bij. Doordat de wielmaat iets groter is dan van de gemiddelde retro scooter, is het contact met het wegdek ook beter. Dat betekent dus meer grip! De sportvelgen welke nu 5 spaken tellen, maken het retro ontwerp weer net wat sportiever. Aan de voorkant is een voorvork gemonteerd met een dubbele telescoopvering. Aan de achterkant is de retro scooter voorzien van een monoshock. Het veergedrag is zowel binnen- als buiten de stad erg goed.

Heerlijk zadel

Het zadel op de AGM VX50 Plus-i zit erg lekker en biedt voldoende steun. Wanneer je wat langere afstanden maakt dan is een goed zadel zeker wenselijk. De zithouding is ook verbeterd waardoor de rug ook meer ontlast wordt. Het zadel heeft een ribbelpatroon in de breedte welke tevens voor meer grip zorgt. Het ribbelpatroon komt je wellicht bekend voor want de nieuwe Vespa Sprint heeft dit namelijk ook.

Geavanceerd 3b3 motorblok

Onder de VX50 Plus-i is een geavanceerd motorblok gemonteerd van het type 3b3. Dit type motorblok is de opvolger van de GY6, en is 30% sterker. Zowel de aandrijftechniek als kleppen zijn hierbij sterker geworden. Een leuke bijkomstigheid is dat het acceleratieverloop ook beter is geworden, wat mede te danken is aan het continental EFI systeem welke voorzien is van echte injectie en geen elektronische carburateur wat soms ook wel injectie wordt genoemd. Het verschil bij echte injectie dat er een brandstofpomp aanwezig is, en injectoren, die de brandstof in de cilinderkamer injecteren, en dus niet vermengd wordt met zuurstof via een carburateur. Zowel op het snorscooter model (25) als het bromscooter model (45) is hetzelfde motorblok aanwezig. AGM geeft 4 jaar garantie op het motorblok tot 20.000 kilometer. Een extra reden dus om de AGM VX50 Plus i EFI te kopen!

USB onder het zadel

Door het zadel omhoog te klappen bereik je een bergruimte waar tevens een USB aansluiting te vinden is. Met de USB aansluiting kun je eenvoudig verschillende apparaten opladen of voorzien van stroom, waaronder je smartfoon. Mocht je ook een USB aansluiting willen onder het stuur, dan is deze optioneel verkrijgbaar. In de accessoirelijst vind je nog veel meer leuke opties, van windscherm tot topkoffer.

Inclusief achterdrager

De achterdrager zit ook standaard inbegrepen bij de scooter en biedt de passagier achterop wat extra houvast. Het bagagerek zorgt tevens voor wat extra transportmogelijkheden. Op de VX50 Plus-i kan de passagier overigens heerlijk zitten want het zadel is ruim genoeg, en er zijn ingebouwde en verhoogde voetsteps in het doorlopende vlakke voetplateau.

Goed nagedacht over comfort

Er is goed nagedacht over comfort. Daarom is er ook een zijstandaard aanwezig. Met de zijstandaard hoef je geen enkele moeite te doen om de scooter op de standaard te zetten want het is slechts een kwestie van uitklappen.

AGM VX50 Plus i EFI kopen

Bij ons kun je de nieuwe AGM VX50 Plus i kopen met injectie (EFI), en wel op 3 manieren! Zo kun je hem direct online afrekenen met IDeal, in 3 termijnen betalen binnen 60 dagen (IN3), of geheel kopen op afbetaling (leasen).

VX50 Plus-i leasen

Leasen is kopen op afbetaling. Leasen kan vanaf 12 maanden en tot maximaal 72 maanden via Santander. Hoe langer de leaseperiode, hoe lager het maandbedrag wordt. Door deze scooter te leasen heb je dus geen spaargeld nodig en kun je direct genieten van je aankoop. Wanneer je klaar bent met de lease dan is je AGM scooter volledig afbetaald en vanaf dag 1 ben je al meteen de volle eigenaar.
Wij hebben ook een 2de lease optie, en die loopt via Spray. Een mogelijk nadeel is dat je tot 36 maanden kunt leasen, maar een voordeel is dat je direct te horen krijgt, dus via onze webshop, of je lease wordt goedgekeurd.