Nipponia Volty

Nipponia Volty

2,099.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

100 km

2061866

Vermogen

1500W

aaaaa

Laadtijd

6 uur

Beschrijving

Nipponia Volty e-scooter

De Nipponia Volty is waarschijnlijk de beste escooter die je op dit moment kunt kopen! De fabrikant durft zelfs 2 jaar garantie op de accu’s te geven en dat is redelijk uitzonderlijk. De kwaliteit van deze prachtige retro-achtige elektrische scooter is buitengewoon hoog, en er zijn veel merkonderdelen gebruikt waaronder Bosch voor de motor en Samsung/LG voor de accu’s. Er is zelfs Cruise control, USB, en LED verlichting aanwezig! Van alle gemakken voorzien dus. Wil je je geld goed besteden, dan moet je beslist de Nipponia Volty kopen!

Nipponia van Europese kwaliteit

In Europa is het merk Nipponia nog niet heel bekend, maar daar gaat zeker verandering in komen! Nipponia is een van de beste Chinese merken die er op de markt is, en ze staan absoluut voor kwaliteit. Ze richten zich puur op de Europese markt waar de lat een stuk hoger ligt. Echt alles aan deze scooter is van uitstekende kwaliteit. Hierdoor voelt hij oerdegelijk aan en dat maakt de Volty een topscooter. Er zijn veel hoge kwaliteit onderdelen aanwezig waaronder een accupakket van Samsung/LG en een motor van Bosch! Nipponia is een merk, net als Vespa, die continu zwakke punten verbeterd bij haar nieuwe modellen. Daardoor koop je een scooter van kwaliteit, en dit geval is dat zeer betaalbaar. Wil je voor weinig geld een echt goede elektrische scooter kopen? Koop dan de Nipponia Volty!

Veel vermogen dankzij de Bosch motor

De Volty heeft een 1500 Watt sterke Bosch motor die je voorziet van een hoop vermogen. Hij accelereert zeer vlot, zelfs met iemand achterop. Daarmee ben je in een mum van tijd op topsnelheid. Een leuke bijkomstigheid is dat de Volty beschikt over Cruise Control. Daarmee zet je eenvoudig het gas vast zodat je een constante snelheid kunt rijden en lekker kunt cruisen.

2 accu’s mogelijk

Standaard is de Nipponia Volty uitgerust met 1 accu, maar een 2de accu is ook mogelijk! In de accessoirelijst kun je de 2de accu selecteren. Met 2 accu’s haal je 100 kilometer wanneer je 25km per uur zou rijden, en 60 kilometer wanneer je 45km per uur zou rijden. 45km per uur rijden is uiteraard alleen mogelijk met de bromscooter uitvoering. Binnen de stad haal je bijna nooit een gemiddelde snelheid van 45km per uur dus dat brengt het actieradius weer wat omhoog.

Samsung/LG accupakket

Op de accu is niet bezuinigd want er ligt een hoge kwaliteit accu in de Volty. De 60V 24Ah accu is van een Lithium ion type en voorzien van een intelligent batterij management systeem. Deze beschermt de accu tegen diepontlading en laat het opladen snel en veilig verlopen. Opladen doe je gemiddeld in 5 uur wanneer de accu helemaal leeg is. Tussendoor bijladen is geen probleem en kost een stuk minder tijd. De accu(‘s) zijn overigens uitneembaar waardoor je niet gebonden bent aan een stopcontact in de buurt. Je kunt ze hierdoor op iedere gewenste plek opladen, dus ook op je werk. Opladen kan bij deze escooter ook terwijl de accu’s in de scooter blijven zitten. Aan de buitenkant, net onder het zadel zit een oplaadpunt waar je de lader op kunt aansluiten.

Extra goedkoop rijden

Rijden op stroom is bovendien zeer goedkoop. Vergeleken met een benzinescooter rijd je tot 6 keer goedkoper, en dat scheelt een boel onderaan de streep. Ook heb je nagenoeg geen omkijken naar het onderhoud, wat een heel ander verhaal is bij een benzinemotor. De gebruikte Bosch motor is namelijk geheel onderhoudsvrij! Ook op onderhoudskosten bespaar je dus geld.

Heel veel opbergruimte

Wat je niet vaak ziet bij elektrische scooters is dat er veel opbergruimte overblijft onder het zadel door de accu’s. Bij de Nipponia Volty is daar wel goed over nagedacht. Heb je 1 accu dan heb je een zee aan ruimte. Heb je 2 accu’s, dan is de ruimte wat kleiner, maar nog steeds voldoende om er een jethelm in op te bergen. Over alles is eigenlijk heel goed nagedacht.

12 inch wielen   schijfremmen

De Volty beschikt over 12 inch sportvelgen welke beide uitgerust zijn met een schijfrem. Hierdoor is er veel remkracht aan boord en dat verkort de remweg. Er is veel ruimte tussen de spaken van de voorvelg waardoor je probleemloos een dik slot kunt gebruiken. Het achterwiel is dicht omdat hier de Bosch motor in verwerkt is. Door deze slimme motorconstructie zijn er geen extra onderdelen nodig voor de overbrenging van de motor naar het wiel, en dat maakt het nog onderhoudsvriendelijker. Bovendien is er geen vermogensverlies.

Ruim zittende e-scooter met plek voor twee

Wil je iemand achterop meenemen af en toe? Bij de Nipponia Volty is dat geen enkel probleem. Het luxueuze zadel, welke van topkwaliteit is, zit heerlijk en biedt voldoende ruimte aan twee personen. De passagier kan zich goed vast houden aan de sportieve achterbeugel en de voeten kwijt op de uitklapbare zijsteps.

Ook een USB aansluiting is aanwezig

Onderweg een telefoon opladen, of misschien een navigatiesysteem gebruiken? Dan moet je de Volty kopen want die beschikt over een USB aansluiting! Onder het stuur is er tevens een klein opbergvakje aanwezig waar je kleine spulletjes zoals een telefoon kwijt kunt.

Luxe LED verlichting

De Volty van Nipponia is rijkelijk uitgerust met LED verlichting, een angel eye koplamp, en zelfs LED dagrijverlichting! Allemaal energiezuinig, duurzaam, en bovendien ben je daarmee extra goed zichtbaar in het verkeer.

Digitaal dashboard met accumeter

De Volty escooter is uitgerust met een mooi overzichtelijk LCD beeldscherm. Hierop kun je alle nuttige informatie in een oogopslag aflezen. De snelheid wordt met grote cijfers weergegeven, en de accucapaciteit is eenvoudig afleesbaar aan de hand van streepjes. Naast een kilometerteller is er ook een dagteller aanwezig.Op het stuur vind je tevens een schakelaar waarmee je de maximumsnelheid kunt beperken. Hierdoor kun je als het ware kiezen voor een energiezuinige modus om nog meer kilometers te halen op een acculading.

Nipponia Volty kopen

Wil je de Nipponia Volty kopen dan maak je beslist een goede keuze. Deze scooter is van zeer degelijke kwaliteit en bovendien krijg je 2 jaar garantie op scooter zelf, en op de accu(‘s). Normaal geven fabrikanten slechts maanden garantie op accu’s dus 2 jaar is redelijk uitzonderlijk. Nipponia staat voor kwaliteit en de garantie die ze geven zegt al genoeg.

Volty leasen

Naast onze in3 betaaloptie, waarbij je het totaalbedrag binnen 60 dagen voldoet, kun je ook de Volty leasen. Met leasen ga je een ‘kopen op afbetaling’ regeling aan. Je betaalt gespreid het aankoopbedrag waardoor je tegen zeer lage maandlasten een degelijke escooter kunt rijden. Afbetalen kan in 12, 24, 36, 48, 60, of 72 maanden. Tussentijds aflossen is geen enkel probleem, en geheel boetevrij. Zonder spaargeld kun je dus vandaag nog een escooter kopen!