Nipponia e-Rex

Nipponia e-Rex

2,200.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

Nipponia e-Rex

Dit is hem! Een volwaardige elektrische scooter van hoge kwaliteit met een prachtig design, en het mooie is dat hij SUPER BETAALBAAR is! Zoek je een goede escooter voor weinig geld dan moet je de Nipponia e-Rex kopen. Hij heeft een krachtige Bosch motor, Lithium accupakket, USB, 2 remschijven met dubbele remzuigers, een digitaal dashboard, en een zee aan opbergruimte onder het zadel. Deze e-scooter is echt geweldig! Met het grootste accu pakket haal je zelfs 240 kilometer.

Veel e-scooter voor weinig geld

Voor kwaliteit betaal je normaal gesproken veel geld, maar Nipponia bewijst dat het ook anders kan. De e-Rex is namelijk een goedkope e-scooter van bijzonder hoge kwaliteit! Bovendien is de e-Rex nog verrassend mooi om te zien ook. Hij heeft een zeer sportieve vormgeving, een strak lijnenspel, en een aantal agressieve trekjes. Het weggedrag is verbazingwekkend goed! Meerdere redenen dus om de Nipponia e-Rex te kopen.

Zichtbare en voelbare kwaliteit

Er zijn veel kwaliteitsonderdelen terug te vinden op de e-Rex escooter van Nipponia. Zo is er een Bosch motor in het achterwiel gebouwd en zijn er lichtgewicht aluminium onderdelen gebruikt. De remklauwen zijn met dubbele zuigers uitgerust, en de remslang naar achter is voorzien van een gevlochten stalen mantel. Dit laatste zien we bij slechts enkele scooters terug waaronder de Vespa en de Yamaha Aerox. Dit zijn tekenen dat Nipponia waarde hecht aan kwaliteit en bedrijfszekerheid.

Sportieve stuureigenschappen

Zoals de Nipponia e-Rex eruit ziet rijdt hij ook. Zijn stuureigenschappen zijn namelijk net zo sportief als zijn uiterlijk. De e-Rex is een strakke scherp sturende elektrische scooter die wel van een uitdaging houdt. Met de 1500 Watt Bosch motor ben je in een mum van tijd op topsnelheid. Hij beschikt over een flinke trekkracht, en is fluisterstil. Hierdoor heb je het gevoel dat je bijna over de weg zweeft. Ook een remkracht heb je meer dan voldoende. Er zijn namelijk 2 remschijven aanwezig waarvan de voorste schijf een wave remschijf is. De wave remschijf maakt de voorkant nog sportiever dan hij al is.

12 inch sportvelgen met Bosch achterwiel motor

De elektrische Rex scooter is voorzien van 12 inch velgen. 12 inch is iets groter dan gemiddeld en dat komt ten goede aan de rij- en rem eigenschappen van de escooter. Er is namelijk door de grotere banden meer contact met het wegdek. De wegligging is dus met deze reden ook stabieler. De voorvelg is een mat zwarte sportvelg met een gepolijste rand. Dit zorgt voor een chique en sportieve verschijning. Het achterwiel ziet er net even iets anders uit want hierin is de Bosch motor gebouwd. De Bosch naafmotor zet sportieve prestaties neer en zorgt voor een krachtigere rijbeleving.

Accu’s en bagageruimte

Bij veel elektrische scooters is er nagenoeg geen opbergruimte onder het zadel. Ook op het gebied van opbergruimte scoort de Nipponia e-Rex extreem hoog. Ondanks dat er al een 20Ah 60volt accu onder het zadel verscholen zit, kun je er met gemak nog een flinke integraalhelm kleding of slot in kwijt! Meer ruimte dus dan een normale benzine scooter. Zelfs wanneer je een 2de accu erbij neemt, wat overigens wel slim is om te doen, houd je nog voldoende ruimte over voor een jethelm. Wanneer je voor 3 accu’s kiest, wat ook past onder het zadel, wordt de resterende ruimte wel wat beperkt, maar alsnog kun je iets kleins meenemen. Voorin, onder het stuur vind je overigens nog een extra opbergruimte. Hier zou je een telefoon of een paar handschoenen in kwijt kunnen.

Hoeveel kilometer kun je rijden met een escooter zoals de e-Rex?

De afstand die je kunt afleggen met de e-Rex snorscooter, op vol gas, of bij 25km per uur (bij de bromscooter), is 60 kilometer met de standaard 20Ah/60V accu. Zou je 45km per uur rijden (alleen met de bromscooter mogelijk), dan haal je op continu vol was een 45 kilometer. Dit is nog maar op 1 accu, want een extra of twee extra accu’s erbij kan ook natuurlijk. Hiermee verdubbel of verdriedubbel je het actieradius van de scooter.

De Lithium accu opties waaruit je kunt kiezen zijn als volgt:

  • 1 x 20Ah / 60V = 60km rijden
  • 2 x 20Ah / 60V = 120km rijden
  • 3 x 20Ah / 60V = 180km rijden
  • 1 x 26Ah / 60V = 80km rijden
  • 2 x 26Ah / 60V = 160km rijden
  • 3 x 26Ah / 60V = 240km rijden

Het bovengenoemde rijbereik is op basis van de 25 km snorscooter. Het rijbereik ligt bij de bromscooter ongeveer 25% lager omdat je op hogere snelheid rijdt, en dat verbruikt meer energie.

Een accu upgrade is ook achteraf mogelijk, maar mocht je deze scooter leasen, dan is het zeker aan te bevelen om de upgrade vooraf te doen. Bij leasen betaal je namelijk dan per maand voor je extra accu(s) en dat is achteraf niet meer mogelijk.

Hoeveel geld kun je besparen met een elektrische scooter?

Onderaan de streep is de Nipponia e-Rex nog goedkoper dan hij al lijkt. Hij is namelijk volledig elektrisch en dat betekent dat de kosten per kilometer ruim 6 keer lager zijn dan die van een benzine scooter. Bovendien heb je nagenoeg geen onderhoudskosten bij de e-Rex. Deze Nipponia escooter heeft namelijk geen olie in het motorblok nodig welke jaarlijks ververst moet worden, geen zuigerveren/kleppen/rolletjes/snaren die kunnen verslijten en vervangen moeten worden. Een elektrische scooter heeft ook geen startproblemen.

Op de brandstof bespaar je maandelijks een paar tientjes, en op het onderhoud bespaar je jaarlijks tussen de 100 en 200 euro. De e-Rex is dus echt een goedkope escooter als je het zo bekijkt.

Accu opladen

Je kunt de accu’s opladen terwijl ze in de scooter zitten, maar je kunt de accu’s ook uitnemen. Op die manier neem je de accu’s mee naar iedere gewenste (werk)plek om ze daar op te laden. Handig wanneer je geen stopcontact in de buurt kunt vinden. Thuis of in de schuur kun je ook een opgeladen accu klaar hebben staan die je eenvoudig en snel kunt verwisselen wanneer dat nodig zou zijn. 1 extra accu erbij is echt ideaal. De meerprijs hiervan lijkt wellicht een hoop geld, maar met de benzinekosten die je bespaart ben je onderaan de streep niet meer kwijt. Ga je de Nipponia e-Rex kopen op afbetaling, dan kun je ook de extra accu op afbetaling kopen. Dit kost je rond de /-10 euro per maand voor de accu zelf.

De oplaadtijd ligt rond de 4 uur van helemaal leeg naar helemaal vol. Het grote voordeel van Lithium is dat je ze ook een beetje kunt bijladen in een zeer korte tijd. Zo kun je van 0% naar 80% in zo’n 2 tot 2,5 uur doen. De overige 20% bijladen, dus van 80 naar 100% kost wat meer tijd in verhouding tot de eerste 80%

Gadgets en features

Heeft de Nipponia e-Rex nog wat gadgets en features aan boord? Het antwoord is ja! Er is namelijk een digitaal dashboard met een luxe snelheidsmeter en accumeter aanwezig. Er is een schakelaar waarmee je de snelheid kunt beperken en er is een USB aansluiting om je telefoon mee op te laden. Zelfs een tassenhaak mag niet ontbreken aan de standaard uitrusting. Naast een middenbok standaard is er ook een zijstandaard waarmee je zonder enige moeite je tweewieler op de standaard kunt zetten. De achterste schokbrekers zijn qua veerdruk instelbaar zodat je het comfort kunt afstellen naar eigen wens. Kortom een zeer complete elektrische scooter voor weinig geld!

Nipponia e-Rex kopen

Zoek je een degelijke en betrouwbare elektrische scooter met volwassen afmetingen en stuureigenschappen, dan moet je de Nipponia e-Rex kopen. De prijs/kwaliteitverhouding is werkelijk uitmuntend want voor dit geld krijg je een 20Ah/60V Lithium accupakket, een 1500W Bosch motor, twee remschijven met dubbele remzuigers, instelbare achtervering, een USB aansluiting, en nog veel meer moois! Echt een Super Deal. Verder upgraden kan ook! Kijk maar eens in de uitgebreide optielijst.

Betalen in 3 termijnen ook mogelijk

Heb je bijna maar nog niet helemaal het bedrag bij elkaar om de Nipponia escooter te kunnen kopen? Geen probleem, want met de IN3 kun je de scooter betalen in 3 termijnen. Je betaalt nu het eerste termijn, binnen een maand het tweede termijn, en binnen twee maanden het derde termijn.

Leasen is nu genieten

Leasen is nu genieten want je hoeft geen geld te sparen om de e-Rex van Nipponia te kopen. Leasen is kopen op afbetaling en daarbij betaal je iedere maand een stukje af. Voor een paar tientjes per maand kun jij spotgoedkoop rijden met deze elektrische scooter. Een beter en goedkoper elektrisch vervoersmiddel ga je niet vinden. Extra opties en accessoires kunnen ook per maand afgelost worden dus een goede reden om er meteen een 2de of 3de accu mee bij te nemen.