Nipponia Dragon-e supermotard

Nipponia Dragon-e supermotard

2,699.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

Nipponia Dragon-e | Elektrische supermotard brommer

De Nipponia Dragon-e is een elektrische brommer met de uitstraling van een stoere motor. Het ijzersterke frame welke bij de 25km en 45km elektrische versie is gebruikt, wordt ook bij zijn 125cc en 150cc broertjes gebruikt, dus degelijk is hij zeker. Deze elektromotor is bijzonder pittig wat garant staat voor een dynamische rijbeleving. Normaal zouden we zeggen zien=kopen, maar na een proefrit ben je gegarandeerd verkocht! Zoek je een pittige brommer die volledig elektrisch is, en er bovendien fantastisch uitziet? Dan moet je de Nipponia Dragon-e kopen!

Stoere en ijzersterk e-brommer

De Dragon-E van Nipponia is een elektrische brommer welke is geïnspireerd door de naked bike motor. Een naked bike wordt vaak vergeleken met een uitgeklede versie van een sportmotor, waarbij de stroomlijnkuip dus is weggelaten. Hierdoor komt ook het frame in beeld, welke bij de Dragon er mooi en degelijk uitziet. Degelijk is deze brommer zeker, want er zijn benzineversies op de markt met een 125cc en 150cc motorblok. Deze beschikken over identiek hetzelfde frame, als de elektrische Dragon (-e). Daarmee is het frame dus letterlijk ijzersterk.

Groter dan hij lijkt

De wielen zijn wellicht kleiner dan bij de gemiddelde motor, maar dat maakt hem niet minder klein. De Nipponia, welke beschikt over 12 inch wielen, staat wat hoger op de ‘poten’ waardoor hij een normale – volwassen – hoogte heeft. Door de afstand is meer ruimte tussen het achterwiel en het zadel gecreëerd, wat zijn sportieve uitstraling benadrukt. Al met al heeft de elektrische Nipponia brommer een zeer volwassen en stoer uiterlijk die gezien mag worden! Iemand achterop meenemen is ook mogelijk, maar heel veel ruimte is er niet. Je zult de bestuurder vast moeten houden, want een beugel om je aan vast te houden is er niet.

Enorm krachtig

Een opmerkelijk iets aan deze elektrische brommer is de power die je ervaart wanneer je gas geeft. Tot nu toe hebben wij nog geen enkel elektrisch vervoermiddel in handen gehad welke zo krachtig op het gas reageerde. Nu is het wel bekend dat elektrische scooters een stuk krachtiger zijn dan versies met een benzinemotor, maar de Nipponia Dragon-e doet daar nog een schepje bovenop. Als je een elektrische brommer zoekt met een pittige rijbeleving dan moet je zeker de Nipponia Dragon-e kopen.

Het verschil tussen deze bromfiets en andere elektrische scooters, is dat de Dragon-e beschikt over een 72 volt motor. Meestal is het voltage van de motor een stuk lager, en daardoor ook het piekvermogen. Doordat de fabrikant gekozen heeft voor een hogere spanning, is het hele systeem ook efficiënter. Met andere woorden kun je meer kilometers op een acculading rijden. De standaard accu heeft een capaciteit van 21,6 Ah. Optioneel kun je een sterkere 40Ah uur accu kiezen waarmee je 80 – 100 km kunt afleggen.Een ander leuk detail is dat de accu op de plek zit waar normaal de brandstofmotor zit. Hierdoor is het zwaartepunt laag gehouden wat ten goede komt aan de wegligging. De motor zit bij de elektrische Dragon in het achterwiel gemonteerd en beslaat de volle 12 inch van de velg.

Luxe elektrische bromfiets

De elektrische Dragon is van alle gemakken voorzien, en zelfs een digitaal LCD beeldscherm mag niet ontbreken. Hierop kun je precies aflezen hoeveel kilometer je nog kunt rijden op de resterende accu capaciteit. De verlichting van het LCD scherm kun je bovendien in kleur veranderen!

Nipponia Dragon-e kopen

Je kunt de Nipponia Dragon-e kopen als elektrische bromscooter (45).  Wil je iets unieks rijden, dan kunnen we je dit model zeker aanbevelen!

Nipponia brommer leasen

Wil je graag de Nipponia Dragon-e kopen op afbetaling, dan kun je kiezen voor leasen. Met leasen betaal je iedere maand een vast bedrag waarbij de brommer meteen jouw eigendom is. Wat de looptijd betreft kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60, en 72 maanden. Door te kiezen voor meer maanden, wordt het maandbedrag vanzelf goedkoper. Bij leasen (kopen op afbetaling) kun je ook alle extra’s onderbrengen, van alarm, tot helm!