AGM Ecooter E2 M40/M60

AGM Ecooter E2 M40/M60

3,899.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

Ecooter E2 M40/M60 elektrische motorscooter

Wil je een elektrische motorscooter kopen, dan kunnen wij de Ecooter E2 M40 of M60 aanbevelen. Deze e-motorscooter ziet er niet alleen mooi uit, maar zit ook vol elektronica en gadgets. De Ecooter E2 M40/M60 is uitgevoerd met een 4000 Watt sterke elektromotor, Li-ion accupack, en wellicht het belangrijkste van allemaal… hij rijdt super!

Krachtige elektromotor

De Ecooter E2-M is uitgerust met een krachtige 4kW elektromotor. Deze zorgt ervoor dat je vlot accelereert en in enkele seconde op topsnelheid bent. De slimme elektromotor is borstelloos en onderhoudsvrij, en daarnaast super efficiënt. Ook bij een lage snelheid heb je beschikking tot de maximale power die de motor kan leveren. Je zult dan ook merken dat deze elektrische motorscooter over veel trekkracht beschikt. Voor deze e-motorscooter heb je wel een motorrijbewijs nodig, maar rijbewijs A1 is voldoende. Zo kun je ook als beginner met een stoere elektrische motorscooter de weg op.

Van alle gemakken voorzien

Deze rijk uitgeruste motorscooter met elektromotor is voorzien van allerlei gadgets. Naast een USB aansluiting en LED verlichting, kun je zonder sleutel met de scooter rijden dankzij de ‘keyless control’. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je namelijk de scooter aan- en uitzetten, en op alarm. Een alarmsysteem is ook standaard ingebouwd.

Verschil tussen de Ecooter M40 en de M60

De Ecooter E2 kun je kopen in een M40 uitvoering en een M60 uitvoering. Het enige verschil tussen deze twee is de accupack.
M40 = 1 accu: 64 volt 40 Ah (Samsung Lithium-ion)
M60 = 2 accu’s: 64 volt 40 Ah 64 volt 20 Ah (Samsung Lithium-ion)
De M60 heeft dus een extra accu waarmee je het rijbereik kunt vergroten. Het rijbereik is afhankelijk van verschillende omstandigheden waaronder het weer, het wegdek, en het gewicht van de bestuurder/passagier. Met de M40 kun je theoretisch 50 kilometer rijden bij een snelheid van 70km/uur. Met de M60 kom je 20 kilometer verder vanwege de extra accu.

Comfort en uitrusting

De Ecooter E2-M is voorzien van 12 inch velgen, en zowel het voor- als achterwiel is uitgerust met een flinke remschijf. Onder het zadel tref je een opbergruimte waar je onder andere de accu’s tegenkomt. Hier kun je allerlei praktische zaken in opbergen van helm tot slot. Het zadel biedt een goede steun en zit lekker. De zithouding is erg goed, en er is veel ruimte voor de benen. Iemand achterop meenemen is geen enkel probleem. De voetsteps zijn eenvoudig uit te klappen en de passagier kan zich vasthouden aan de achterbeugel.

Digitaal dashboard

Het dashboard bij de Ecooter E2-M motorscooter (M40/M60) is voorzien van een groot TFT beeldscherm welke goed leesbaar is. De snelheid wordt in grote cijfers afgebeeld waardoor je in een oogopslag de snelheid kunt spotten. De status van de accu wordt ook duidelijk weergegeven zodat je snel kunt zien hoe het met de accu’s staat.

Ecooter E2 M40 of M60 kopen

Wil je de Ecooter E2 M40 of M60 kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! De E2-M40 en E2-M60 hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding en daarbij krijg je veel scooter voor weinig geld. De scooter is ideaal voor binnen de stad waarbij je snel eenvoudig tussen het verkeer door kunt rijden. Je bent enorm wendbaar en dat is een groot voordeel. Van files heb je met deze jongen geen last! Ideaal binnen de stad in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, of Eindhoven.
Bij ons kun je niet alleen de e-motor scooter laten thuisbezorgen, maar hem ook af komen halen bij een van onze vestigingen!

Elektrische motorscooter leasen

Wil je de elektrische motorscooter (Ecooter E2-M40 of Ecooter E2-M60) leasen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kies voor leasen wanneer je het aankoopbedrag in termijnen wilt betalen. Zo ben je niet in een keer een hoop geld kwijt maar verspreid het dan over 12, 24, 36, 48, 60 of 72 termijnen. Voor een paar tientjes per maand kun je al deze prachtige e-motorscooter rijden.