AGM Goccia GEV1000/1200

AGM Goccia GEV1000/1200

1,499.00

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

45 km

2061866

Vermogen

1000W

aaaaa

Laadtijd

3 uur

Beschrijving

AGM Goccia

De AGM Goccia is een model die brommer kenners wellicht bekend voorkomt. Het is namelijk een elektrische brommer die zich door de Tomos heeft laten inspireren. Het grote voordeel aan deze elektrische brommer is dat hij licht van gewicht is, en compact is qua afmeting. Hierdoor is hij makkelijk mee te nemen op vakantie, of in de caravan of camper. Met een camper rijd je minder snel even een dorpje of stadje in om een boodschap te doen, maar met de Goccia wel! Bovendien kun je veel meer van de omgeving en het weer genieten op een elektrische brommer dan in de auto natuurlijk.

Simpel een eenvoudig compact concept

De een noemt de AGM Goccia een elektrische brommer, en de ander een elektrische scooter. Nu wordt de term scooter meestal gebruikt voor een brommer welke rondom voorzien is van kappen, en een opbergruimte onder het zadel heeft. Bij de AGM Goccia zijn de kappen weggelaten om het concept simpel en compact te houden.

Een comfortabele elektrische brommer met 14 inch wielen!

Ondanks dat de AGM Goccia compact is, is hij toch comfortabel, en voorzien van 14 inch wielen waardoor hij een uitstekende zithoogte heeft voor de gemiddelde bestuurder. De Goccia is uitgerust met een krachtige 1000W elektromotor, welke bovendien onderhoudsvrij is. De motor heeft dus in de toekomst ook geen onderhoud nodig waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben.

De Lithium accu laad je in slechts 3 uur op

Wat de accu betreft is er gekozen voor een 48V 20Ah Lithium accu, welke zich kenmerkt door een laag gewicht en snelle oplaadtijd. Tussendoor opladen gaat vliegensvlug. Een lege accu opladen kost je slechts 3 uur tijd! Met een volle accu haal je ongeveer 50 tot 60 kilometer wanneer je 25km p/u rijdt. Een Lithium accu is bovendien een accutype welke je ook in de smartfoon tegenkomt, en heeft een zeer lange levensduur.

2 versies van de AGM Goccia scooter: GEV1000 & GEV1200

Onlangs is er een 2de versie bijgekomen en dat is de GEV1200. De AGM GEV1200 is identiek aan de GEV1000 op de accu na. Bij de GEV1200 krijg je een 28Ah accu ipv een 20Ah accu. Het rijbereik wordt daarmee vergroot. Met de 1200 kun je 75km halen bij de snorscooter versie, en 45km bij de bromscooter versie. Voor het kleine prijsverschil is het slim om te kiezen voor de GEV1200 omdat dit model over de accu upgrade beschikt.

Makkelijk overal mee naartoe te nemen, ook in caravan of camper

De AGM Goccia is zeer eenvoudig mee te nemen omdat hij licht is van gewicht, en weinig ruimte in neemt. Het gewicht zonder de accu is slechts 55 kilogram. Je kunt hem gemakkelijk meenemen in de caravan of camper om er zodoende eenvoudig op uit te trekken. Een camper parkeer je niet overal even gemakkelijk, maar de AGM Goccia zeker wel. De Goccia van AGM hoef je bovendien niet perse rechtop te vervoeren want er zijn geen vloeistoffen aanwezig, behalve voor de remschijf op het voorwiel, maar dat is een gesloten systeem dat niet kan lekken.

De elektrische scooter is zeer hanteerbaar en makkelijk te besturen. Hij heeft een hoog rijcomfort dankzij de grote wielen en goede vering. Optioneel kun je de Goccia nog uitbreiden met allerlei leuke accessoires, van topkoffer tot windscherm. Neem maar eens een kijkje in de accessoirelijst wat er allemaal mogelijk is!

AGM Goccia kopen

Je kunt de AGM Goccia kopen als elektrische snorscooter 25km en elektrische bromscooter 45km. Voor de 25km p/u snorscooter geldt er geen helmplicht. Je kunt dus zonder helm op de elektrische snorfiets rijden. Voor de bromscooter geldt er wel een helmplicht.

Het leuke aan de elektrische Tomos look-a-like scooter is dat hij een verrassend lage prijs heeft. Je kunt de AGM Goccia namelijk al kopen voor minder dan 1500,- euro! Hiermee is het een van de goedkoopste elektrische brommers met een Lithium accu.

Kopen en bestellen kan op meerdere manieren. Zo kun je hem bestellen via onze shop, maar je kunt hem ook kopen in een van onze winkels. Betalen kan zowel met de Pin (in onze winkels), of bijvoorbeeld met IDeal via de webshop. Betaal je liever het bedrag in 3 termijnen (zonder rente), dan is de IN3 betaalmethode een goede optie.

Goccia leasen

Bij ons kun je de AGM Goccia leasen in 12, 24, 36, 48, 60, en 72 termijnen via Santander, en in 12, 18, 24, of 36 termijnen via SprayPay. Het voordeel van SprayPay is dat je direct via onze online webshop kunt zien of je lease aanvraag goedgekeurd wordt.