AGM Goccia Delivery

AGM Goccia Delivery

1,899.95

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

45 km

2061866

Vermogen

1000W

aaaaa

Laadtijd

3 uur

Beschrijving

AGM Goccia Delivery

De AGM Goccia Delivery is een compacte en goedkope bezorgscooter met een no-nonsense karakter. Hij is uiterst wendbaar en heeft bovendien een zeer goede wegligging. Standaard is dit model uitgerust met luxe LED verlichting, een USB aansluiting, dubbele schokbrekers voor en achter, een remschijf, en een goede Lithium accu die snel is op te laden!

Goedkope bezorgscooter

Zoek je een goedkope bezorgscooter dan hoef je vanaf nu niet verder te zoeken. De AGM Goccia Delivery is namelijk lekker goedkoop te noemen. De Goccia Delivery is gebouwd uit duurzame onderdelen en is lekker stevig. Zowel aan de voorkant als achterkant is hij uitgerust met dubbele schokbrekers, en dat in combinatie met het verstelbare stuur kun je heerlijk comfortabel de bezorging doen. En omdat hij volledig elektrisch is, is het rijden ook super goedkoop.

Veilige bezorgbrommer met LED verlichting

Qua veiligheid zit het ook snor met deze AGM bezorgbrommer. Zo zijn er lekker grote 14 inch wielen aanwezig, wat de rijeigenschappen ten goede komt, en er is opvallende LED verlichting. De koplamp als voorbeeld genomen is een echte eyecatcher. Hierin zitten LED schijnwerpers ingebouwd LED dagrijverlichting. Dat maakt je overdag goed zichtbaar in het verkeer, en ‘s-avonds kan de bestuurder ook alles goed zien in het donker. En tot slot is het voorwiel uitgerust met een remschijf welke voor krachtige remprestaties zorgt. Gezien zijn lage gewicht van slechts 55 kilogram (zonder accu/mandje/koffer), is deze lichtgewicht ook bijzonder wendbaar te noemen.

Is de Goccia Delivery een bezorgscooter of bezorgbrommer?

We noemen de AGM Goccia Delivery een scooter, maar velen zullen het meer een brommer vinden. Eigenlijk is het meer een brommer omdat een scooters veel kappen hebben normaal gesproken, en die heeft dit model niet. En kappen is iets wat bij bezorgscooters vaak stuk gaat. Dat maakt deze bezorgbrommer dus nog aantrekkelijker.

De Goccia lijkt veel op de Tomos en Puch van vroeger

De AGM Goccia lijkt bijzonder veel op de Tomos en Puch van vroeger, maar dan in een geheel nieuw jasje. Dit model is echter volledig elektrisch, en uitgerust met een remschijf en LED verlichting. Maar wat de uiterst populaire Tomos en Puch van vroeger ook niet hadden is een is een USB aansluiting voor de telefoon (of navigatie) en een digitaal dashboard, en daar beschikt de Goccia Delivery ook over! De USB aansluiting is onmisbaar bij bezorgscooters (of bezorgbrommers).

Alarm Keyless rijden zitten standaard op deze AGM Delivery

Er zijn nog meer luxe items waarover de AGM Goccia Delivery bezorgscooter/brommer over beschikt. Zo is er een alarmsysteem die de dieven op afstand houdt, en kun je keyless rijden.

Keyless rijden wil zeggen dat je de sleutel in je broekzak kunt houden. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je het alarm activeren en deactiveren, en kun je de keyless go activeren.

Rijden zonder sleutel is helemaal ideaal voor bezorgers die snel willen opstappen en naar de klant toe willen. En het voordeel van een elektrische scooter is dat hij altijd bedrijfsklaar is, geen geluid produceert, en geen stinkende uitlaatgassen uitstoot. Zo kun je jezelf als bedrijf nog milieuvriendelijker neerzetten. De Goccia Delivery is dus een 100% elektrische bezorgscooter.

Wat zit er extra op de bezorgscooter uitvoering?

Je kunt de gewone AGM Goccia kopen, maar ook de Goccia Delivery welke de bezorg uitvoering is. De Delivery heeft als extra het mandje voorop welke makkelijk toegankelijk is, en een luxe bezorgtas op de achterdrager. De Goccia Delivery is hierdoor direct breed inzetbaar, en kan zelfs indoor gebruikt worden. Denk hierbij aan een warehouse omgeving, groot magazijn, fabriek, en ga zo maar door. Hij is namelijk 100% elektrisch en schoon. En opladen is goedkoper dan tanken.

Verschillende accu opties mogelijk

Standaard wordt de AGM Goccia Delivery geleverd met 1 Lithium 48 volt / 28 Ah accu. Met de accu kun je 45 kilometer rijden. Optioneel kun je nog een extra accu laten plaatsen. Hierbij heb je de keuze uit een 48v/20Ah accu of een 48v/28Ah accu.

Meer accu capaciteit betekent meer kilometers rijden, en minder vaak op hoeven laden.

Het voordeel bij de Goccia is dat het opladen lekker vlot verloopt. In slechts 4 uur kun je de accu al voor 90% hebben opgeladen. Hierdoor ben je relatief weinig tijd kwijt.

Sterke motor in de naaf van het achterwiel

Dat de AGM Goccia Delivery lekker onderhoudsvriendelijk en efficiënt is zie je bijvoorbeeld terug aan de motor in het achterwiel. AGM heeft gekozen voor een 1000W naafmotor die in het achterwiel zit verwerkt. De motor is onderhoudsvrij en er wordt geen gebruik gemaakt van een ketting of v-snaar welke slijtagegevoelige onderdelen zijn.

Een 1000 Watt motor in combinatie met het lichte gewicht van de Goccia is een zeer goede combinatie. Je bent lekker vlot, kunt heel goed in het verkeer meekomen, en het is ook lekker energiezuinig. Daardoor heb je een groot bereik en relatief lage kosten.

AGM Goccia Delivery kopen

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare bezorgscooter, dan kun je de AGM Goccia Delivery kopen. De prijs/kwaliteitverhouding is verrassend goed van dit model, en bovendien is hij zeer compleet uitgerust. Er is een USB aansluiting aanwezig, LED verlichting, dubbele vering voor en achter, een digitaal dashboard, een krachtige 1000 Watt naafmotor, een Lithium accu van 28Ah voor een groot rijbereik, Keyless Go, een alarm, en ga zo maar door!

Bespaar 10x op de brandstofkosten

Het opladen van de accu kost ongeveer 25 cent per keer. Daarmee wordt het bezorgen van pakketten of eten nog veel goedkoper! Qua brandstofkosten ben je 10x goedkoper uit! Tel dat maar eens op jaarbasis uit.

Bedrijven kunnen subsidie aanvragen

Mogelijk kom je in aanmerking voor subsidie als bedrijf zijnde. Er zijn een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie voor elektrische vervoermiddelen voor ondernemers en bedrijven. Daarover lees je meer in ons blog over MIA/Vamil subsidie. Mocht je in aanmerking komen dan kun je 13,5% aan investeringsaftrek van de prijs afhalen!

Particulieren kunnen leasen

Particulieren kunnen de AGM Goccia Delivery leasen. Leasen wil zeggen dat je hem koopt op afbetaling. Voor bedrijven is kopen op afbetaling helaas niet mogelijk. In dat geval zou je zelf een financiering moeten afsluiten.

Geen omkijken naar het onderhoud

Wil je geen omkijken naar het onderhoud? Kies dan voor een onderhoudspakket. Ook elektrische vervoermiddelen hebben onderhoud nodig. Een beurt zorgt ervoor dat je tweewieler in topconditie blijft, en dat alle onderdelen betrouwbaar blijven. Tevens zal de fabrieksgarantie alleen van kracht zijn wanneer men zich heeft gehouden aan de onderhoudsintervallen.

Bij een beurt wordt tevens het elektrische gedeelte nagekeken, de oplaadaansluitingen gereinigd en ingevet, en de accu(s) opnieuw gebalanceerd. Daarmee blijft de capaciteit optimaal en wordt tevens de levensduur verlengd.

Je kunt per onderhoudsbeurt betalen, maar ook direct een pakket aanschaffen waar al meerdere beurten inzitten. Daarmee ben je onderaan de streep goedkoper uit, en heb je niet te maken met kosten die er op een later tijdstip nog bijkomen.

Wij hebben bovendien onderhoudspakketten met een inbegrepen haal & brengservice. Dat scheelt weer tijd voor de ondernemer om de bezorgbrommer weg te brengen voor onderhoud, en later weer op te halen.