AGM Ecooter ET2

AGM Ecooter ET2

1,925.95

Beschikbaar via nabestelling

Levering in 5-10 werkdagen

Indien op vooraad

2061866

Verbruik

Motorinhoud

Tank inhoud

85328-200

Garantie

2 jaar

zyx

Actieradius

2061866

Vermogen

aaaaa

Laadtijd

Beschrijving

De Ecooter ET2 is een elektrische scooter met een unieke aandrijflijn die zorgt voor een uitstekende rijervaring. Deze scooter is niet alleen snel, maar kan ook veel kilometers afleggen op een enkele acculading. Daarnaast beschikt deze gunstig geprijsde escooter over een strak en robuust design, veel zadelruimte, en veel comfort. LED verlichting en een mooi groot LCD beeldscherm behoren ook tot de standaarduitrusting van deze escooter.

Budgetvriendelijke escooter Naast de Ecooter ET2 zijn er ook andere modellen zoals de Ecooter E1 en E2, maar de ET2 is de meest budgetvriendelijke optie die het elektrisch rijden voor iedereen mogelijk maakt. Deze robuuste escooter is beschikbaar met twee verschillende accu’s, waardoor je kunt kiezen voor de 20Ah accu met een rijbereik van 70 km of voor de 28Ah accu, die goed is voor een bereik van 95 km.

Unieke aandrijflijn Wat de Ecooter ET2 echt uniek maakt, is zijn aandrijflijn. Bij de meeste elektrische scooters zit de motor in het achterwiel gebouwd, een naafmotor genoemd, maar bij de ET2 is dat niet het geval. Ecooter heeft namelijk gekozen voor een middenmotor, wat betekent dat de motor niet in het achterwiel zit.

De aandrijflijn van de Ecooter ET2 is vergelijkbaar met die van een normale scooter, waarbij er dus gebruik wordt gemaakt van een v-snaar. De motor is via een snaar verbonden met het achterwiel, wat een aantal voordelen met zich meebrengt. Zo kan de motor op een hoger toerental draaien, waardoor hij zuiniger omspringt met het energieverbruik. Daarnaast is de overbrenging een stuk krachtiger dan bij andere vergelijkbare elektrische scooters waarbij de motor in het achterwiel is geplaatst.

Snelle acceleratie en topsnelheid De elektromotor van de Ecooter ET2 heeft een voltage van 64 Volt en een vermogen van 1500 Watt. Het voltage van de motor, en tegelijkertijd ook de accu, ligt gemiddeld gezien ook hoger. De meeste elektrische scooters hebben namelijk een accuspanning van 48 Volt. Doordat er gekozen is voor een hogere spanning, ligt de trekkracht ook hoger en dat verschil is duidelijk merkbaar. Hierdoor reageert en accelereert de Ecooter ET2 zeer vlot, waardoor je ook snel op topsnelheid bent.

Bijkomende voordelen van een middenmotor Een ander voordeel van de middenmotor is dat het zwaartepunt meer naar het midden van de elektrische scooter wordt verplaatst, wat ten goede komt aan de wegligging. Het rijgedrag van de Ecooter ET2 is daardoor ook als zeer prettig te omschrijven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AGM Ecooter ET2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *