Schadeherstel

Heb je scooter schade? Vervelend! Gelukkig ben je ook voor het repareren van scooter schade bij Scooter Arena op het juiste adres.

SCOOTER SCHADEHERSTEL

Heb je scooter schade? Vervelend! Gelukkig ben je ook voor het repareren van scooter schade bij Scooter Arena op het juiste adres. Onze monteurs kunnen de schade aan jouw scooter met alle zorg herstellen.

Hieronder vindt je de te volgen stappen voor het voor het juist afhandelen van de scooter schade.

1. SCHADE MELDEN BIJ VERZEKERING

Het eerste dat je moet doen is de schade melden bij je verzekering. Dit doe je door een schadeformulier in te vullen. Download hier het Europees schadeformulier.

2. Maak een afspraak
Maak een afspraak bij Scooter Arena om uw schade te laten taxeren en een schade-expert van de verzekeringsmaatschappij komt dan uw voertuig bekijken en beoordelen.

3. Bewijs voor uw verzekering
Wanneer u de schade door Scooter Arena laat beoordelen, dan wordt de schade met  een digitale fotocamera vastgelegd en opgeslagen met uw gegevens. Zo hebt u altijd bewijsmateriaal voor uw verzekering of leasemaatschappij.

4. Herstel afspraak
Nadat de schade procedure verwerkt is bij uw verzekeringsmaatschappij kunt bij ons een afspraak maken om uw scooter,motor,motorscooter te gaan herstellen.Is uw voertuig niet rijbaar of veilig dan halen wij uw voertuig op voor herstel.

5. Onderdelen en planning
Tussen de beoordeling en het herstel worden de benodigde onderdelen besteld. Ook wordt er een  planning gemaakt, zodat u snel en veilig weer de weg op kan.

6. Op de hoogte
Tussentijds wordt u altijd via e-mail of per telefoon over het herstel van de schade aan uw voertuig op de hoogte gehouden. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

7. Schadeherstel gereed
Wanneer uw voertuig gereed is, dan brengen wij  u hiervan op de hoogte. Er wordt een afspraak gemaakt wanneer u uw voertuig op kunt halen. Nu uw voertuig klaar is kunt u weer veilig op weg.

Neem hier contact met ons op!

Kosten
De kosten voor de taxatie bedragen 10% van de schadeherstelkosten met een minimum van €60,- en met een maximum van €150,- inclusief btw.