Heb je schade aan je scooter? Balen zeg!

Gelukkig kan je bij Scooter Arena terecht om die schade te laten fixen. Onze monteurs kunnen je scooter weer helemaal in orde maken met alle zorg. Ook al gaat amsterdam elektrisch, wij blijven gewoon ook de brandstofscooters voor jou fixen!

Hier zijn de stappen die je moet volgen voor een goede afhandeling van de schade aan je scooter:

  1. Meld de schade bij je verzekering Eerst moet je de schade melden bij je verzekering. Vul een schadeformulier in. Hier kan je het Europees schadeformulier downloaden.
  2. Maak een afspraak Plan een afspraak bij Scooter Arena om je schade te laten bekijken en taxeren door een schade-expert van de verzekeringsmaatschappij.
  3. Bewijs voor je verzekering Als Scooter Arena de schade beoordeelt, maken ze foto’s met een digitale camera en bewaren deze samen met jouw gegevens. Zo heb je altijd bewijs voor je verzekering of leasebedrijf.
  4. Afspraak voor herstel Nadat de schadeprocedure bij je verzekering is verwerkt, kan je bij ons een afspraak maken om je scooter, motor of motorscooter te laten repareren. Als je voertuig niet kan rijden of onveilig is, halen we het op voor reparatie.
  5. Onderdelen en planning Tussen de beoordeling en de reparatie bestellen we de nodige onderdelen. Ook maken we een planning, zodat je snel en veilig weer de weg op kunt.
  6. Op de hoogte blijven We houden je tussendoor altijd op de hoogte van de reparatie van je voertuig via e-mail of telefoon. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
  7. Herstel gereed Als je voertuig klaar is, laten we het je weten. We maken een afspraak zodat je je voertuig weer op kunt halen. Nu je voertuig klaar is, kan je weer veilig de weg op.

Kosten

De kosten voor de taxatie zijn 10% van de reparatiekosten, met een minimum van €60,- en een maximum van €150,- inclusief btw.