Bij Scooter Arena doen we ons best om jullie de beste service te geven, inclusief een makkelijk retour- en ruilbeleid. Hier staat alle info die je moet weten over hoe je iets terugstuurt, uitzonderingen en terugbetalingen.

Terugsturen

Heb je iets besteld en wil je het om welke reden dan ook terugsturen? Je hebt 14 dagen om te zeggen dat je van de aankoop afziet, vanaf de dag dat je het hebt gekregen. Binnen diezelfde 14 dagen kan je het dan daadwerkelijk terugsturen. Of je kunt ervoor kiezen om het gelijk binnen 14 dagen terug te sturen met een bericht waarin staat dat je het wilt terugsturen.

Recht op annuleren en uitzonderingen

Het recht om te annuleren geldt vanaf het moment dat je het hebt ontvangen. Maar let op, sommige dingen kunnen niet worden teruggestuurd:

  • Op maat gemaakte of aangepaste spullen kunnen niet worden geretourneerd.

Terugstuurproces

Om iets terug te sturen dat je bij Scooter Arena hebt gekocht, kan je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je met het terugstuurproces. Als je iets via onze website hebt besteld, kan je het retourformulier voor verkoopartikelen gebruiken of het formulier voor annulering. Stop dit formulier bij je retourzending en stuur het naar dit adres:

Scooter Arena Vespuccistraat 26-2 1057 CM Amsterdam

Terugbetaling

Als je iets terugstuurt, krijg je het geld terug via dezelfde manier als waarmee je het hebt betaald, tenzij we andere afspraken hebben gemaakt.

Scooter Arena kan in sommige gevallen kosten in rekening brengen die van het terug te betalen bedrag worden afgetrokken, zoals:

  • Kosten voor het ophalen van je retour (€14,-)
  • Extra bezorgkosten als je een andere bezorgoptie hebt gekozen bij het bestellen
  • Waardevermindering bij schade waarvoor je aansprakelijk bent (minimaal de waardevermindering)

We betalen het volledige bedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bericht dat je wilt annuleren. We kunnen wel wachten met betalen totdat we de spullen hebben gekregen, of totdat je hebt laten zien dat je de spullen hebt teruggestuurd.

Nog vragen?

Ons team staat voor je klaar om te helpen. Bel ons op +31 20 6837 365.