Leenattent financiering

HET BETAALPLAN: “Uw aankoop, onze zorg”

Scooter Arena is een samenwerking aangegaan met een financieel adviesbureau, Leenattent. 

Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn in de advisering van onze scooters en motoren in combinatie met gespreide betaling.

De voordelen van het Betaalplan:

 • Persoonlijk en deskundig advies op maat;
 • Boetevrij aflossen;
 • Aantrekkelijke rentetarieven;
 • Lage maandlasten;
 • Looptijden van 12 tot en met 120 maanden;
 • Overnemen lopende leningen;
 • Wens van de klant staat centraal.

Hoe werkt het scooter leasen

 1. In onze scooter webshop selecteer je eenvoudig de scooter, scootmobiel, ebike, of andere tweewieler, driewieler, of vierwieler naar keuze met de accessoires die je er graag op of bij wilt hebben. Uiteraard kun je ook langskomen in onze winkel in Amsterdam West. Neem in dat geval een geldig legitimatiebewijs mee te samen met een bankpas.
 2. Wanneer je de scooter hebt geselecteerd dan kom je op een nieuwe pagina terecht waar je de scooter verder kunt samenstellen. Denk hierbij aan de accessoires die je er meteen wil bijbestellen zoals een bagagerek, helm of slot. Bij het afrekenen kun je gemakkelijk kiezen voor de financiering waarbij je denkt dat het beste bij jou past. Wanneer je daarop klikt ontvang je een email van ons met de instructies voor het aanvragen van je financiering / lease. Volg de link in de email en stuur je aanvraag op.
 3. Wanneer je aanvraag compleet is dan wordt deze binnen 48 uur verwerkt.
 4. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd door de leasemaatschappij dan sturen wij het leasecontract per post of per e-mail toe. Deze moet dan vervolgens worden ondertekend en worden teruggestuurd. Dit mag uiteraard ook per e-mail. Zodra deze bij ons binnen is gaan wij over tot het bestellen en rijklaar maken van de scooter. Indien er gekozen is voor afhalen dan krijgt je een datum en/of tijdstip wanneer deze klaar staat. Indien er gekozen is voor verzenden dan neemt de transporteur contact op om een tijd en datum af te stemmen.
 

Leasen bij Scooter Arena

Een scooter leasen bij ons betekent dat je een vast bedrag per maand betaalt en dat de scooter meteen van jouw is! Je kunt er dus meteen mee wegrijden en hij hoeft dus ook nooit terug. De looptijd van ons leaseplan varieert tussen de 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag wordt. Over de rente hoef je je geen zorgen te maken, want dit is voor alle looptijden even laag. Vooraf weet je dus precies hoe lang je bezig bent en wat het je exact gaat kosten. Op elk gewenst moment kun je het resterende bedrag aflossen waarmee de scooterlease verkort of beëindigd wordt. Dit kan je weer wat rente schelen. Niet alleen wij zijn erg flexibel maar onze leaseconstructie is dat ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *