Bij ons in Amsterdam gaan we voor kwaliteit als het om onze scooters gaat.

Daarom krijg je standaard 2 jaar garantie op al onze modellen. Is er toch een keer iets kapot? Geen stress, je kunt rekenen op de garantie voor de nodige fix of schadeherstel.

Let wel effe op de regels:

  • Hou dat bonnetje goed bij de hand als je aanspraak wilt maken op de garantie.
  • Regelmatig onderhoud door een erkende vakman is een must.
  • Zelf sleutelen aan je scooter? Beter van niet.
  • Schade door slordigheid of verkeerd gebruik is niet gedekt.
  • Nieuwe onderdelen moeten wel van hetzelfde merk zijn.

Als je meer wilt weten over die garantievoorwaarden, bel of mail ons! We zijn er om al je vragen te beantwoorden en je alles te vertellen wat je moet weten.

En vergeet niet: laat het onderhoud aan je scooter over aan een pro. Zo weet je zeker dat de garantie altijd geldig is als je ‘m nodig hebt. En als er ooit iets mis is, halen we ‘m gewoon bij je op en maken ‘m in onze werkplaats. Zo kun je snel weer veilig de weg op.

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent dat overontlading van de batterij niet gedekt wordt door de garantie. Als een batterij overontladen is en hersteld moet worden naar een werkende staat, zullen de kosten hiervoor in rekening worden gebracht bij de betreffende klant. Alle claims met betrekking tot de batterij worden grondig onderzocht, wat mogelijk kan resulteren in het afwijzen van de garantieclaim. In een dergelijk geval zullen de kosten voor de batterij en eventuele bijkomende kosten worden doorberekend aan de betreffende klant.

Bij Scooter Arena Amsterdam willen we dat jij zonder zorgen rondtoert op je scooter. Reken op ons voor topkwaliteit, betrouwbaarheid en een service die niet stopt na de aankoop. We staan altijd voor je klaar!