Financiering / scooter lease

Leasen bij Scooter Arena

Contact
Enter Your Details And Contact Us

Financiering (Brom & Snorfietsen)

Bij scooter leasen betaal je iedere maand een vast termijnbedrag. De hoogte van het termijnbedrag is afhankelijk van de leaseperiode waarvoor je kiest. Naast het hele bedrag te leasen kun je uiteraard ook een deel zelf betalen en de rest leasen zodat het termijnbedrag lager wordt of de leaseperiode korter. Extra aflossen mag tussendoor altijd en zo vaak je wilt. Ook kost extra aflossen niets extra’s.

ScooterArena biedt voor uiteenlopende wensen diverse betaalmogelijkheden. Voor goedkope of exclusieve Scooters, voor je Scooter op de zaak, voor uitgesteld betalen of gewoon een doorlopend krediet kun je bij ons terecht.

ScooterArenaLogo-3

Hoe werkt het scooter leasen

  • In onze scooter webshop selecteer je eenvoudig de scooter, scootmobiel, ebike, of andere tweewieler, driewieler, of vierwieler naar keuze met de accessoires die je er graag op of bij wilt hebben. Uiteraard kun je ook langskomen in onze winkel in Amsterdam West. Neem in dat geval een geldig legitimatiebewijs mee te samen met een bankpas.
  • Wanneer je de scooter hebt geselecteerd dan kom je op een nieuwe pagina terecht waar je de scooter verder kunt samenstellen. Denk hierbij aan de accessoires die je er meteen wil bijbestellen zoals een bagagerek, helm of slot. Bij het afrekenen kun je gemakkelijk kiezen voor de financiering waarbij je denkt dat het beste bij jou past. Wanneer je daarop klikt ontvang je een email van ons met de instructies voor het aanvragen van je financiering / lease. Volg de link in de email en stuur je aanvraag op.
  • Wanneer je aanvraag compleet is dan wordt deze binnen 48 uur verwerkt.
  • Wanneer de aanvraag is goedgekeurd door de leasemaatschappij dan sturen wij het leasecontract per post of per e-mail toe. Deze moet dan vervolgens worden ondertekend en worden teruggestuurd. Dit mag uiteraard ook per e-mail. Zodra deze bij ons binnen is gaan wij over tot het bestellen en rijklaar maken van de scooter. Indien er gekozen is voor afhalen dan krijgt je een datum en/of tijdstip wanneer deze klaar staat. Indien er gekozen is voor verzenden dan neemt de transporteur contact op om een tijd en datum af te stemmen.

Leasen bij Scooter Arena

Een scooter leasen bij ons betekent dat je een vast bedrag per maand betaalt en dat de scooter meteen van jouw is! Je kunt er dus meteen mee wegrijden en hij hoeft dus ook nooit terug. De looptijd van ons leaseplan varieert tussen de 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag wordt. Over de rente hoef je je geen zorgen te maken, want dit is voor alle looptijden even laag. Vooraf weet je dus precies hoe lang je bezig bent en wat het je exact gaat kosten. Op elk gewenst moment kun je het resterende bedrag aflossen waarmee de scooterlease verkort of beëindigd wordt. Dit kan je weer wat rente schelen. Niet alleen wij zijn erg flexibel maar onze leaseconstructie is dat ook!

Leenattent

Scooter Arena is een samenwerking aangegaan met een financieel adviesbureau, Leenattent. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn in de advisering van onze scooters en motoren in combinatie met gespreide betaling. Leenattent zorgt voor een eerlijke, rechtvaardige en open benadering van haar klanten en is gespecialiseerd in bemiddeling in consumptief krediet. Doordat wij voor meerdere banken bemiddelen kunnen wij voor u kiezen welke bank in uw specifieke situatie uw wensen en doelstelling het beste kan realiseren. Zo ontvangt u van Leenattent altijd de offerte die u het beste bij u past!

Scooterflex financiering

Een financieringsaanvraag doet u via het aanvraag formulier of via de website bij offerte aanvragen. Vul de vragen van het aanvraagformulier zo goed mogelijk in. Bij de laatste stap van het aanvraagformulier controleert u nog eens uw gegevens en drukt op de knop aanvragen. Uw aanvraag is nu geregeld. Het is alleen nog wachten op een antwoord van de kredietverstrekker waar uw aanvraag is ingediend. De kredietverstrekker kan een kredietmaatschappij of bank zijn. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend! Indien het geldbedrag van de kredietverstrekker is uitbetaald dan heeft u wel een overeenkomst gesloten.

In 3 keer betalen

Bij Scooter Arena kun je nu ook kiezen voor de betaaloptie: “in 3x betalen”.
Dit wil zeggen dat je het aankoopbedrag niet in 1x betaalt, maar in 3 keer kunt betalen. Gespreid betalen dus zonder rente!
 
Een scooter kopen maken wij nog makkelijker en nog leuker want beschik je nu niet over het gehele aankoopbedrag, maar binnenkort wel, dan is deze betaalmethode een extra uitkomst. Heb je een bonus in het vooruitzicht, vakantiegeld, of salaris? Kies dan voor ‘in 3x betalen’ zodat je nu je scooter kunt kopen en later de rest betaald.

Kles & Check

Klant klest in3 bij decheck out en het system doet een supernelle gegevenscotrole

eerste betaling & verzending

De eerste betaling wordt meteen voldaan en de bestelling wordt verzonden

Tweede & derde betaling

De klant doet de tweede betaling binnen 30 dagen derde betaling binnen 60dagen

Wanneer gaan we met je bestelling aan de slag?

Wanneer je voor de betaaloptie ‘in3’ kiest en het eerste deel betaalt, dan gaan we direct met je bestelling aan de slag. Wij maken geen verschil tussen in 1x alles betalen of in 3x. Je krijgt dus even snel je brommer, scooter, of andere tweewieler, driewieler, of vierwieler geleverd!

Voorwaarden en voordelen

Iedereen kan gebruik maken van de ‘in 3 keer betalen’ betaalmethode. De enige voorwaarde is dat het totale aankoopbedrag niet hoger mag zijn dan 5000,- euro.

BKR registratie? Geen probleem want met deze betaalmethode wordt er niet naar een BKR registratie gekeken. Ook al ben je geregistreerd bij het BKR, dan kun je alsnog een scooter kopen en betalen in 3 termijnen.

Omdat er niet naar BKR gekeken wordt, is er ook geen sprake van een lening met deze betaalmethode. Je gaat dus geen lening aan en betaalt ook geen rente!

Betaal in 12, 18, 24

Gespreid betalen tot €5000,-

Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop vanaf €250 tot €5000,- gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden.

Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Wil jij eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd.

ScooterArenaLogo-3

Een scooter gespreid betalen via SprayPay

Wil jij je nieuwe scooter, e-scooter, scootmobiel, vespa scooter, custum vespa scooter, zip scooter, retro scooter, schakelbrommer, motorscooter, MP3 in termijnen betalen, dan ben je in bij SprayPay – gespreid betalen aan het juiste adres. SprayPay – gespreid betalen kan worden gebruikt als het aankoopbedrag tussen de €250 – €5000,- ligt. Jouw aankoop kan je in de volgende termijnen terugbetalen: 12,18,24 of 36 maanden. Een maandtermijn bestaat uit rente en aflossing. Uiteraard kan je ook boetevrij extra aflossen dan de door jouw gekozen looptijd, waardoor de financiering eerder afgelost is en je uiteindelijk minder rente betaalt.