Betaalopties

Bij ons betaalt u veilig en gemakkelijk. Wij bieden u graag een ruime keuze aan betaalmethoden aan.

WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Bij ons betaalt u veilig en gemakkelijk. Wij bieden u graag een ruime keuze aan betaalmethoden aan. Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving! Hieronder een korte toelichting:

Let op: wij zullen nooit d.m.v. Tikkie om een betaling vragen.

1. iDEAL 

iDEAL is een van de snelste en veiligste online betaalmethodes voor Nederlandse consumenten. Het is veilig en de betaling wordt direct verwerkt. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kunt u zonder dat u zichzelf apart hoeft aan te melden direct gebruik maken van iDEAL. U heeft dan alleen de inloggegevens van uw eigen internetbankieren nodig en de rest wijst zichzelf.

•  iDEAL is net zo vertrouwd en veilig als uw eigen internetbankieren.
•  iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken.
•  Snelle manier van betalen waardoor uw bestelling direct verzonden kan worden.
•  Betalen met iDEAL is bij ons geheel kosteloos!

2. Bancontact / Mister Cash  

Met Bancontact / Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact / Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betaal direct online via het Bancontact / Mister Cash systeem van Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Simpel, snel en veilig.

De betaling is direct bij ons binnen waardoor de bestelling binnen 24 uur verzonden kan worden.

•  Mister Cash is net zo vertrouwd en veilig als uw eigen internetbankieren.
•  Mister Cash wordt ondersteund door alle grote Belgische banken.
•  Snelle manier van betalen waardoor uw bestelling direct verzonden kan worden.
•  Betalen met Mister Cash is bij ons geheel kosteloos!

3. Creditcard

U kunt bij ons betalen met uw MasterCard of VISA creditcard. De gegevens vult u in over een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcardbetaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verzenden.

4. Maestro

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Maestro, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

5. PayPal

Paypal is een veilige en zeer eenvoudige manier om te betalen op internet. Paypal beschermt de koper, en de gekochte goederen. Via Paypal betaalt u via uw bank, creditcard of uw tegoed op uw Paypal-rekening. Aan een Paypal account is een bank- of girorekening van uw eigen keuze gekoppeld. U kunt vanuit uw eigen bank of giro geld bijstorten op uw Paypal rekening of ontvangen geld van uw Paypal rekening terugstorten naar uw eigen bank- of girorekening.

Wanneer u een aankoop doet op het internet hoeft u met paypal alleen nog uw E-mail adres en uw wachtwoord in te voeren en uw bestelling is betaald. Paypal zal dit later van uw account afboeken. Indien uw paypal saldo op nul staat zal paypal dit van uw gekoppelde bankrekening afschrijven.

6. Afterpay

AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u na 3 dagen per e-mail een digitale factuur van AfterPay ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 350.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Voor deze betaalmethode wordt een toeslag van € 0,99 in rekening gebracht.

Achteraf betalen met Afterpay is helaas nog niet mogelijk voor Bedrijven.

7. KBC/CBC-betaalknop

De KBC/CBC-betaalknop is alleen bruikbaar in België, voor Belgische klanten van de banken KBC en/of CBC. Klanten van deze banken kunnen met de KBC/CBC-betaalknop eenvoudig en direct hun online aankopen betalen via hun eigen vertrouwde bankomgeving.

De betaling geschied via een SEPA Credit Tranfer, ook wel bekend als overboeking of bankoverschrijving. Met de SEPA Credit Transfer kan veilig, eenvoudig en zonder lange overboekingsperiode in heel Europa geld worden overgeboekt tussen euro-rekeningen.

Een ander belangrijk voordeel is dat klanten met deze betaalmethode ook achteraf kunnen betalen. Indien een klant het bedrag bijvoorbeeld niet op zijn rekening heeft staan, kunnen KBC en CBC dit voorfinancieren. De klant kiest dan zelf op welke datum het bedrag door de bank afgeschreven mag worden en dit kan zelfs tot 2 maanden na de aankoop van het product.

8.  Belfius Direct Net

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar Belgische klanten. De Belgische consument kan op deze manier in zijn of haar vertrouwde bankomgeving veilig realtime betalingen verrichten.

Betalen met Belfius Direct Net is heel eenvoudig en verloopt snel. Uw aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven.

9. SOFORT Banking

SOFORT Banking is een innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat(zeer gerenommeerd Duits keuringsinstituut m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). Dit betalingssysteem wordt veel gebruikt in Duitsland en is vergelijkbaar met het nederlandse iDEAL.

Het systeem werkt volgens de PIN/TAN methode. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt automatisch een verbinding tot stand gebracht met uw online bank. De betaling zal dan ook direct worden verstuurd. U betaalt dus eenvoudig in uw eigen vertrouwde bankomgeving en een apart SOFORT-account is niet nodig.

De voordelen:

•  Gegevens worden zoveel mogelijk voor u ingevuld: Alle gegevens die nodig zijn om de betaling te
    verrichten, zoals het bedrag, de ontvanger en het rekeningnummer, zijn al op het formulier ingevuld.
•  Gemakkelijk: U kunt direct betalen tijdens uw bestelling. U hoeft niet apart naar de website van uw
    bank om de betaling te doen.
•  Snel: Uw betaling kan direct worden verwerkt.
•  Net zo veilig als online banking via uw eigen bank.

10.  Overboeking

Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kunt u de betaling aan ons voldoen door middel van een overschrijving.

Wanneer u kiest voor deze betaalwijze, dan ontvangt u de betalingsinformatie direct op uw scherm of per e-mail. Nadat de order is betaald, kunnen wij uw bestelling direct naar u versturen. Houd u er rekening mee dat deze betaalwijze normaliter dus enkele dagen in beslag neemt.

11. Zelf vooraf overmaken

Als u kiest voor deze betaalmethode, dan kunt u het bedrag vooraf via uw eigen bank overmaken op onze bankrekening. Het pakket kan dan verzonden worden zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. U ontvangt van ons een Proforma factuur op uw e-mailadres en betaalt deze met vermelding van het bestelnummer / debiteurennummer. Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt uw bestelling zo snel mogelijk per DHL pakketdienst verzonden.

•  Gemakkelijk en veilig zelf het bedrag overmaken via uw eigen bank
•  Vermeld het bestelnummer bij de overschrijving
•  Houd rekening met een langere verwerktijd dan andere betaalmethoden (1-3 dagen)

 

Let op: Als u beschikt over internetbankieren van de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunt u ook met iDEAL betalen. Dan kunnen we uw bestelling direct verwerken omdat iDEAL ons binnen enkele minuten kan bevestigen dat de betaling is gelukt. Ook iDEAL is geheel kosteloos in gebruik, er worden geen extra transactiekosten berekend.

12. Achteraf betalen voor bedrijven en instellingen

Uitsluitend voor bedrijven en instellingen leveren wij producten op rekening. Hiervoor gelden wel enkele spelregels:

•  U bent al klant bij ons
•  U kunt een gewaarborgd uittreksel van de KvK overleggen dat niet ouder is dan 6 maanden

Verder ontvangen wij per bestelling graag een ondertekende inkoopopdracht op officieel briefpapier. Vermeld u hierbij duidelijk:

•  De artikelen of het offertenummer
•  Het factuur- en afleveradres

Zodra de gegevens zijn gecontroleerd zal uw bestelling worden verzonden. U krijgt een betaaltermijn van 8 dagen. Neemt u vooraf even telefonisch contact met ons op voor de instructies.

13. Kortingscode gebruiken

Bent u in het bezit van een kortingscode? Dan kunt u deze in de winkelwagen invullen. De korting zal dan direct worden verwerkt waarna u met korting kunt bestellen.